Alapelvek | Principles- Azt mondtad, új rendszert alkottál a nulláról. Mennyiben hasonlít arra, mint ami most van?
- Először a régi rendszer javításait végeztem el, azaz ez a rendszer képezte alapját. Ám idővel kiderült, hogy ez a rendszer nem alkalmas arra, hogy önmagától elérje a szintugráshoz szükséges...
- Óva intelek az istenek megsértésétől, az ilyesmit nem szokták ellenlépések nélkül hagyni.
- Ezeket az isteneket nagyon könnyű megsérteni. Annyira, hogy elkezdtem őket szándékosan megsérteni, hogy a végén mindketten tudjuk, min sértődtek meg.
- Azt tudod, hogy bármikor képesek téged a saját világaikba vetíteni? Ott pedig könnyen elbánhatnak veled.
- Szerinted nem próbálták ezerszer? Aztán jön a döbbenet, hogy nem tudnak megölni.
- Miért akarnak megölni?
- Sok oka lehet. A miértek keresése azonban sokszor tévút, mert a töltése függ a látószögtől.
- Egy átlagember szemszögéből miért akarnak megölni?
- Mert úgy látják, hogy veszélyt jelentek rájuk.
- Azt is jelentesz rájuk?
- Ezek erősen szubjektív lények. Objektív szemmel nehéz bennük meglátni a kapcsolattartási stabilitást. Mindent egyes szám első személyben látnak, ami kihat a jogrendszerükre is, ha szabad így neveznem. Mert igazságszolgáltatásnak biztosan nem.
- Úgy beszélsz, mintha az Egóról beszélnél.
- Ők beszélnek így az Egóról és ki is nevezték ellenségnek. Pedig az csak egy tükör.
- Milyen a világuk?
- Nehéz erről beszélni, mert ha csak a külvilágot tekintem kiindulási alapnak, azt nagymértékben befolyásolják a forgatókönyvek. Ha pedig az időt egy lakásban töltöd és ha utcára mész se kommunikálsz senkivel, akkor észre se veszed, hogy az ő világukban vagy. Mert ugye az agyam az általam ismert világot vetíti maga köré, ami csak egy díszlet.
- Mik ezek a forgatókönyvek és lehet-e rajtuk változtatni?
- Mint kiderült lehet. Ám nem olyan könnyű, mert bármilyen változás megbolygatja a rendszert és ha nem hozzáértő végzi, az ellenponton újabb problémák bukkannak fel. Ezek azonban nem rendelkeznek logikai alapú rációval, azaz a mi szemünkben ami azonnal feltűnik bennük, az a szakértelem hiánya.
- De mik ezek a forgatókönyvek?
- Ugye az átlagember szintjén is felmerül a szabad akarat kontra eleve elrendeltség kérdése. Ez ugyanaz, mint a teremtés kontra evolúció, hogy mindenki oldalt választ magának, pedig az igazság szerintem az, hogy teremtés és evolúció. Jelen esetben eleve elrendeltség és közben a döntések lehetősége. Na ezek a döntések a kollektív társadalmakban nincsenek jelen, csak a vezetői pontokon. Ám a jogrendszerük lényege, hogy bármi van, mindig a főnöknek van igaza, ezért senki semmiért nem vállal felelősséget. Amikor ezek beavatkoznak egy olyan világban, mint a miénk, annak katasztrófa a vége, mert nincsenek felkészülve azokra a hatásokra, amik itt érik őket. Ráadásul a saját világuk szabályait tekintik magukra nézve elsődlegesnek, ami a miénktől nagyon eltér. Amikor a maguk isteni erejével itt beavatkoznak...
- Mit nevezel isteni erőnek? Azért kérdezem, mert ugye meg se vagy keresztelve és ilyen szavakat használsz úgy, hogy bevallottan nem vagy vallásos.
- Mert alapvetően az átlagember által használt és értett terminológiát használom. Nagyjából úgy kell elképzelni, hogy van ez a bolygó, aminek saját hologramja van és ez jelentősen eltér attól, ami náluk megszokott. Amikor egy magasabb dimenziós lény behelyezi a tudatát ebbe a hologramba, itt 3D-ben megjelenik egy csomó ember úgy, hogy már eleve itt voltak. A hologram így fűzi be az új játékost a játékba. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy ezek az emberek elfelejtik kik ők, lesz múltjuk, barátaik, munkahelyük, családjuk. A lény szemszögéből pedig mindez egy csomó párhuzamos valóságot is jelent eltérő korokban egyszerre, ahol mindegyikben külön történetek futnak, váltakozó szerepekben. Amikor erre rájöttem, a diagnózisban időskizofréniának neveztem el azt az állapotot, amibe ilyenkor kerülnek.
- Akkor te itt egy gyógyító vagy?
- Akinek olyan érzése van, mintha állatorvos lenne, hogy le kell kötni a pácienst, aki nem érti a helyzetet.
- Ha te vagy a gyógyítójuk, miért vannak fölötted?
- Mert a saját világukat vetítik ide és abban minden helyzetben ők a főnökök. Ez azonban számomra csak egy technikai kérdés, amiben már komoly jártasságom van. Annyira, hogy az ellenséges megszállást érzem hazai pályának. Ezek annyiban tekinthetők kuriózumnak, hogy elképesztően gátlástalanok és semmilyen normát nem tisztelnek és nem is tartanak be. De ha ezek töredéke velük történik, azonnal kiakadnak és indul a bosszú, ami érzésre olyan, mintha nagy hatalmú, sértett kisgyerekekkel állnál szemben. Szóval jó, ha tudjátok, kik előtt térdepeltek.
- Ebbe most ne menjünk bele, mert ez csak egy része az igazságnak.
- Egyetértek. Szóval egy idő után rájöttem, hogy az egy dolog, hogy kijavítom a rendszerük hibáit, de sokkal jobb, ha inkább a nulláról felépítek egy másikat, ami képes lekezelni ezt. Ez az istenek harca szintjén úgy néz ki, hogy az enyém képes lekezelni az övéket, az övék viszont nem képes az enyémet. Ezzel az állandó saját világukba rántással tulajdonképp ezzel kísérleteznek, de csak egyet ismernek, ami az elnyomásos magukba olvasztás. Erre az én megoldásom a sajátom rájuk indítása és az már rendelkezik a szükséges automata programokkal, amik rendezik a helyzetet.
- Ez az átlagember szintjén mennyiben érzékelhető?
- A megszállásuk sem érzékelhető, pedig elég durván nyomják. Illetve érzékelhető, de mindenki azonnal hülyének néz engem, ahogy elkezdem mondani, hogy miből venni észre. Mert ugye ilyesmi nincs és az élet véletlenek sorozatából áll. Tulajdonképp ezzel nincs is bajom, annyira nincs, hogy ez is lett a játék szint fő vezérlőelve.
- Ez mit jelent?
- Aki marad a játék szint játék pozíciójában, azok számára ez a normális. Akik elkezdenek ezotériával foglalkozni, ennek a játék szintnek az admin pozícióiba kerülnek. Na itt már eltérek a vallási terminológiától, hogy érzékeltessem a legnagyobb különbséget a két rendszer között. Ugyanis abban csak isten van, mindegy, hogy admin vagy játékos, ám szerintem egyáltalán nem mindegy, ki milyen látószögön alkalmaz isteni erőt. Ami azt jelenti, hogy magasabb szintű hozzáférése van a hologramhoz.
- Akkor ezek az istenek a játék-admin szintre kerülnek?
- Csak azok közülük, akik megfelelnek a paramétereinek és erről a Jogosultsági Rendszer gondoskodik. Sajnos azt kell mondanom, hogy a legtöbben csak a játék-játék szinten vannak és egyikük sem érte el az admin szintet.
- Mi ez az admin szint?
- Magával a rendszerrel foglalkozik, vagyis ez az igazi isteni szint.
- Hogyan lehet ezekre a szintekre jutni?
- Figyelem! A játék nem tiltja, hogy a játékban bárki elhitesse magáról, hogy isten és erre vallási intézményrendszert hozzon létre. Ez azt jelenti, hogy ha valaki az admin szintre vagy pozícióba akar jutni, először át kell magát lavíroznia ezen és rá kell találnia a Kapukra.
- Hol vannak ezek a kapuk?
- Mindenkinek a fejében.
- Hogy tudom elérni?
- Otthon egyedül.
- Más tud nekem ebben segíteni?
- Igen, beavatással. Amiben meg van az a veszély, hogy nem tudod, ki avat be és hova. Ezért a legjobb az, ha nem fordulsz senkihez és megoldod magad.
- Mi van, ha máshoz fordulok?
- Könnyen lehet, hogy istennek fogod látni vagy érezni és ott találod magad az ő világában a magad külvilágát vetítve magad köré. Ami aztán lassan vagy gyorsan átalakul oda, amivé ő szeretné.
- Akkor is, ha az a saját világom?
- Ezért szeretik a feltétel nélküli engedelmességet.
- Mi van akkor, ha valaki szeretne átlépni onnan a tiédbe? Hol tudnak erre jelentkezni és mikor kapják meg tőled a beavatást?
- Én nem adhatok ilyen jogot senkinek, csak segíthetek abban, hogy minden ilyen érdeklődő maga megoldja.
- Miért nem?
- Mert ez egy olyan gátlástalan megszállás, amire előre felkészültem és ha nekem sincs ilyen jogom, akkor annak sincs, aki engem megszáll. Ráadásul az én rendszeremben nincs bandázás, nincsenek csoportok és mindent csak kiérdemelni lehet. Amihez nincs szükség senkinek a seggét nyalni az enyémet sem. Csak és kizárólag a saját fejedben találsz mindent, illetve benn a játékban vannak olyan kellékek, mint a weboldalaim.
- Akkor hozzád mivel érdemes fordulni?
- Sok pénzzel elsősorban. Van paypalom is a kevés pénz számára.
- Mit kapnak érte cserébe?
- Mint mondtam, mindent csak önmagad tudsz kiérdemelni és a folyamatok a fejedben zajlanak. Ha tőlem akar bárki valamit, jó ha tudja, hogy a minőségi ember és munka zászlaja alatt teheti, valamint az elvárások is nagyobbak, mintha otthon tenné egyedül.
- Akkor miért keresne téged bárki is?
- Na igen, de ott van a nagy számok törvénye. Meg ugye a harc ezekkel a lényekkel, akik úgy is próbálkoznak, hogy embereket küldenek rám, általában azzal a dumával, hogy segítsek. Ez egy taktika, mert ha segítek, rám másznak, ha meg nem, akkor megvádolnak szívtelenséggel, én meg mehetek egy csomó időt veszítve az égi bíróságra. Illetve ahogy rájuk indult a saját rendszerem már sok ilyet el tudok kerülni.
- Akkor semmi értelme nincs hozzád fordulni?
- De igen, közben alkalmazkodom, de nem térhetek el az alapelvektől. Időt lehet nálam venni és hamarosan bővül az ilyen szolgáltatásaim köre, ahogy a fejlesztéseim révbe érnek.
- Mihez alkalmazkodsz?
- Ennek a világnak a szabálya, hogy pénzzel minden megoldható. Ez azonban ütközik az alapelvekkel, azaz így minden nem oldható meg, ám mégis meg van az az érzés, hogy rendelkezel valami különlegessel, amivel sokan nem.
- Mi az alapelvek lényege?
- Az admin szintről csak tisztességesen történhet a játék üzemeltetése. Oda méltatlanul senki nem juthat be és méltatlansággal ezeket a jogokat el is lehet veszíteni.

"You said you created a new system from scratch. How similar is it to what we have now?"
"I first made improvements to the old system, which was the basis of this system. But over time, it became clear that this system was not capable of achieving the level jump needed to..."
"I caution you against offending the gods, such things are not left unchecked."
"These gods are very easy to offend. So much so, that I have started to offend them deliberately, so that in the end we both know what they are offended by."
"Do you know that they can project you into their worlds at any time? And there they can easily deal with you."
"You think they haven't tried a thousand times? And then they' re shocked that they can't kill me."
"Why do they want to kill you?"
"There are many reasons. But the search for why is often a fallacy because the charge depends on the perspective."
"From the perspective of an ordinary person, why do they want to kill you?"
"Because they see me as a threat to them."
"Do you also pose a threat to them?"
"They are highly subjective creatures. It's hard to see them as a stable relationship with an objective eye. They see everything in the first person singular, which affects their legal system, if I may call it that. Because it is certainly not justice."
"You speak as if you are talking about the Ego."
"They talk about the Ego that way and they have called it the enemy. But it's just a mirror."
"What's their world like?"
"It's hard to talk about because if I just take the outside world as a starting point, it's heavily influenced by scenarios. And if you spend your time in an apartment and if you go outside and don't communicate with anyone, you don't even realise you're in their world. Because my brain is projecting the world I know around me, which is just a stage set."
"What are these scenarios and can it be changed?"
"As it turns out, yes. But it's not so easy, because any change upsets the system and if it's not done by a competent person, new problems will emerge on the counterpoint. However, they do not have a logic-based rationale, i.e. what is immediately apparent to us is a lack of expertise."
"But what are these scenarios?"
"The question of free will versus predestination arises at the level of the average person. It's the same as creation versus evolution, that everyone chooses a side, when the truth is, I think, creation and evolution. In this case, predestination and the possibility of choice. Now these choices are not present in collective societies, only at the leadership level. But the essence of their legal system is that the boss is always right no matter what, so nobody is responsible for anything. When they intervene in a world like ours, it ends in disaster, because they are not prepared for the effects that they will have here. Moreover, they see the rules of their own world as their priority, which is very different from ours. When you intervene here with your divine power..."
"What do you call divine power? I ask because you are not even baptised and you use such words when you are admittedly not religious."
"Because I am basically using terminology used and understood by the common man. Roughly speaking, you have to imagine that there is this planet that has its own hologram and it's very different from what they're used to. When a higher dimensional beings insert their consciousness into this hologram, a bunch of people appear here in 3D as if they were already here. This is how the hologram weaves the new player into the game. What this looks like in practice is that these people forget who they are, they have a past, friends, jobs, family. And from the creature's point of view, all of this also means a bunch of parallel realities in different eras at the same time, each with separate stories running in alternating roles. When I realised this, I diagnosed the condition they get into as time-schizophrenia."
"So you're a healer here?"
"Someone who feels like a veterinarian, who has to tie up a patient who doesn't understand the situation."
"If you are their healer, why are they above you?"
"Because they are projecting their own world here and they are in power in every situation. But for me, this is just a technical question, which I am already well versed in. So much so that I feel enemy occupation is a home field. They can be considered a curiosity in that they are incredibly unscrupulous and have no respect for or adherence to any standards. But when a fraction of these happen to them, they immediately freak out and go on a rampage that feels like dealing with powerful, offended little children. So it's good to know who you're kneeling before."
"Let's not go into that now, because that's only part of the truth."
"I agree. So after a while I realized that it's one thing to fix the flaws in their system, but it's much better to build another one from scratch that can handle it. It looks like, at the level of the battle of the gods, mine can handle theirs and theirs can't handle mine. With this constant pulling into their own world, they are actually experimenting with it, but they only know one, which is the oppressive merging into themselves. My solution to this is to run my own on them and it already has the necessary automatic programs to sort it out."
"To what extent is this noticeable at the level of the average person?"
"Their occupation is not even noticeable, although they are pushing it pretty hard. Well, it is noticeable, but everyone looks at me like an idiot as soon as I start telling them how to notice it. Because there is no such thing and life is a series of coincidences. Actually, I don't have a problem with that, so much so that it has become the main driver of the game level."
"What does that mean?"
"For those who stay in the game level game position, this is the norm. Those who start doing esoterica will be in the admin positions of this game level. Now, here I digress from the religious terminology to give you a sense of the biggest difference between the two systems. There is only god in that, no matter if you are an admin or a player, but I think it makes a difference who uses divine power. Which means they have a higher level of access to the hologram."
"So are these gods going to be at the game-admin level?"
"Only those of them who meet the parameters and this is taken care of by the Eligibility System. Unfortunately I have to say that most of them are only at the game-game level and none of them have reached the admin level."
"What is this admin level?"
"It deals with the system itself, so it's the real god level."
"How do you get to these levels?"
"Attention! The game does not prohibit anyone in the game from pretending to be a god and creating a religious institution to do so. This means that if you want to get to the admin level or position, you have to first navigate your way through and find the Gate."
"Where are these gates?"
"In everyone's head."
"How do I get to them?"
"At home alone."
"Can anyone else help me with this?"
"Yes, through initiation. Which has the danger of not knowing who's initiating you and where. So it's best not to turn to anyone and do it yourself."
"What if I go to someone else?"
"You may well see or feel like a god and find yourself in his world projecting the outside world of yourself around you. Which then slowly or quickly transforms into what he or she wants it to be."
"Even if it is my own world?"
"That's why they love unconditional obedience."
"What if someone wants to step out of it into yours? Where can they apply for this and when will they get the initiation from you?"
"I can't give anyone that right, I can only help any such inquirer to work it out for themselves."
"Why not?"
"Because it is an unscrupulous occupation that I have prepared for, and if I don't have that right, neither does the person or being who is occupies me. Moreover, in my system there are no gangs, no groups and everything is earned. Which doesn't require kissing anyone's ass including mine. You can only and exclusively find everything in your own head, and in the game there are props like my websites."
"So what is there to come to you with?"
"A lot of money, first of all. I also have paypal for the little money."
"What do you get in return?"
"As I said, you can only earn everything yourself and the process is in your head. If anyone wants something from me, it's good to know that they can do it under the banner of quality people and work, and the expectations are higher than if they were doing it at home on their own."
"So why would anyone be looking for you?"
"Well yes, but there is the law of large numbers. And then there's the fight with these creatures who also try to send people to me, usually with the pretense that I'm here to help. It's a tactic, because if I help, they'll climb on me, and if I don't, they'll accuse me of being heartless, and I can go to the celestial court and lose a lot of time. Or, as my own system has been triggered, I've been able to avoid a lot of that."
"Then there's no point in coming to you?"
"Yes, I'm adapting, but I can't deviate from the principles. You can buy time from me and I will soon expand my range of such services as my developments come to fruition."
"What are you adapting to?"
"The rule of this world is that money makes everything possible. But this conflicts with the basic principles that not everything can be solved, but you still have the feeling that you have something special that many people don't."
"What are the principles?"
"The game can only be run fairly from the admin level. No one can gain access to it undeservedly, and undeservedly, those rights can be lost."