The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into English

Szuperőszintén

A szuperőszinte jelen esetben azt jelenti, hogy adjak okot arra, hogy letartóztathassanak. Ez a fejem fölött érkező olyan kérés, ami azért kötelező rám, mert ti ott térdepeltek előttük és nem az én hitem a baj, hanem a tiétek.


1. A letartóztatásom nem fogja megoldani a problémát, mint inkább csak tetézi.

2. Ha idő előtt kell olyan információkat közölnöm a maymokkal, amiből ők csak és kizárólag olyan dolgokat fognak megérteni, amit ő ebből meg akarnak érteni, az engem azonnal a következő fokozatba kapcsol... ami végül is jó dolog.

3. A jó és rossz fogalma szubjektív és akár gyöleresen meg is változhat, elég hozzá akár egy pici információ.

4. Aki az 1. pontban kicserélné a letartóztatásom szót a megölésemre, már elkésett.

5. Mindig a számotokra legelőnyösebb verziót kapjátok, aminél a következő csak rosszabb lesz, de az is a legelőnyösebb számotokra az új helyzetben.

6. Mindennek a gyökéroka az, hogy nem voltatok hajlandók elfogadni egy kedves, rendes és segítőkész embert erre a feladatra, mert a hatalomban a másokon uralkodást látjátok felelősség nélkül.

7. Akit ti istennek neveztek, az engem inkább egy sivatagi arabra/vidéki cigányra/déli feketére/stb. emlékeztet.

8. Amikor azt hallom, hogy 'mi lesz velem?', annak oka az, hogy ezeken a tudatszinteken először találkozik valaki a tetteinek következményeivel, vagyis a felelősséggel.

9. A helyzet az, hogy mindenkibe belelátok és már akkor tudom mire megy ki a játék, amikor benned még csak körvonalazódik a szándék gondolata.

10. Amit itt látok Magyarországon és a világban, azt szó szerint kínzásnak élem meg nap mint nap és oka annak, ami ez után történik.

11. A galaxist azért fogom alapjaiban megváltoztatni, mert ha a főnök hatalmára hivatkozva meg van tiltva a javaslat, sőt hozzá se szabad szólni, sőt tilos ránézni is, akkor itt soha semmi nem fog változni csak akkor, ha egy másik galaxisból idegen csapatok érkeznek.

12. Ha a kiirtásod veszélye merülne komolyan fel, attól sem félek, mert veled ellentétben látom mi a tét és mindenkit eltakarítok az útból, aki a célt veszélyezteti.


13. Sem a kinevezett barátokban, sem a kinevezett feleségben nem hiszek, mert azon az állásponton vagyok, hogy ezt megoldom magam is.