The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into English

ÉlményPark és Te

Úgy látom sokszor kell ismételnem magam, de bízom abban, hogy egyre érthetőbb leszek.


Amikor minden szféra - és ebbe beleértem a mi fizikai világunkat - rájött arra, hogy én egy problémás ember vagyok nekik, mind kitalált valamit, amivel egyrészről kizárhat a világból, másrészről hozzáférhet a hatalmamhoz. Amúg nem érzem magam problémás embernek, egyszerűen fejlett ember módjára viselkedem, ami csak akkor probléma, ha a közeg, amibe kerülök nem az.

A fejlett ember nem uralkodó jellemű és egyenlőként áll mindenkihez, mert ez az egyetlen módja annak, hogy mindenki jól érezze magát. Attól még, hogy nem akarok másokon uralkodni, megvan az adott rangom, amit egy másik fejlett ember akkor is ért, ha nem viselkedem olyan vezérként, amihez a hierarchikus lények és emberek hozzászoktak. Ezt úgy hívom, hogy funkcionális hierarchia, aminek lényege az, hogy ha nincs dolgunk, akkor egyenlőek vagyunk, ha feladat van, akkor úgyis mindenki tudja a helyét. Ez azonban nem működik erre meg nem ért lényekkel és emberekkel.

Fogódzkodjatok meg, jelem mérésem szerint ebben a valóságban globális értelemben 3111 ember nevezhető fejlett embernek, ami a közel 7 milliárdhoz képest elenyésző. Ha mindenkit eltüntetnék innen alsóbb világokba, aki nem fejlett ember, attól összeomlana ez a világ, ezért nagyon sokat dolgoztam azon, hogy kitaláljam erre a megoldást. A megoldáshoz szükség van arra a multiplex vetítésre, ami biztosítja mindenki számára azt, hogy a megfelelő szint megfelelő világába kerüljön, ahol otthon érezheti magát. A dolog nehézsége abban rejlik, hogy akik itt mint felsőbbrendű lények beavatkoznak, ők a saját méréseim alapján nem tekinthetők fejlett lényeknek, amit be is bizonyítottak úgy, hogy igyekeznek mindent tönkretenni, amit csinálok. Ezt nem fogom most részletezni, mert nehéz lenne itt egyszerűen megfogalmazni a lehetőségeiket, amikkel minden esetben vissza is élnek. Egy átlagember erre azt mondaná, hogy ekkora hatalmuk van és nincs mit tenni, el kell fogadni és bele kell törődni. Én azonban nem vagyok átlagember.

Amikor kiderült számomra, hogy itt senki sem érdekelt egy olyan világban, ahol mindenki jól érezheti magát, elkezdtem dolgozni azon, hogy megszabaduljak mindenkitől, akinek az jelenti a boldogságot, hogy másokon uralkodjon. Amikor kilépek a lakásom ajtaján, onnantól egy szerepet játszom, amiben igyekszem mindent összeegyeztetve alkalmazkodni a világhoz. De ez nem jelenti azt, hogy el is fogadom azt, ez egy pragmatikus megközelítés, aminek oka az, hogy minden helyzetben igyekszem jól érezni magam és ez elkezdte dühíteni azokat, akik abba a félreértésbe estek, hogy uralkodnak fölöttem. Valahogy mindig úgy esett, hogy olyan összetűzésbe keveredtem minden szinten minden ilyen lénnyel, hogy kezdtem annyira kellemetlenné válni számukra, hogy úgy szabadultak meg tőlem, hogy felfelé löktek abban bízva, hogy majd a fölöttük lévő szint elintéz engem örökre. Így jutottam el a 42. dimenzióig, aminek a harmadába egy átlagember már belehalna, én azonban nagyon is élek.

Az ÉlményPark Tudathálózaton Futó Holo Operációs Rendszer gondolata akkor fogalmazódott meg bennem, amikor rájöttem arra, hogy ha visszatérek, arra csak az a spirituális csatorna áll rendelkezésemre, amit ezek a lények és emberek uralnak. Kitaláltam tehát egy alternatívát, kábé mintha a Windows mellett megjelentem volna a Linux-szal. Ez a példa azért is jó, mert sok a hasonlóság mind a sztoriban, mind a két rendszer sajátosságaiban. Azt az általatok istennek nevezett lény uralja, ez nyílt forráskódú, ám szigorú paraméterek védik ehhez a forráskódhoz a hozzáférést. Mások számára maga az ÉlményPark jelentené a hatalom csúcsát, nekem azonban ez csak arra kell, hogy abban a munkában tovább tudjak haladni, amihez szükség volt a kifejlesztése. Ezért amikor elkészültem vele, automatára tettem és kiszálltam belőle. Továbbra is megmaradtam fő fejlesztőnek, ám ahhoz, hogy én ebben változást eszközöljek, az út 3 évig tart oda és 3 évig vissza, plusz az az idő, ameddig a korrekciós munka tart. Biztosan nem fogok a közeljövőben ilyet tenni, inkább megvárom, amíg összegyűlik elég javítanivaló, amiket azok az emberek szednek össze, akik menet közben a maguk tudás- és tudatszinjén ebbe admin szinten beszállnak.

Ez az ÉlményPark bárki számára gondolatban elérhető és kiküszöböl rengeteg olyan hibát, amikkel a spirituális emelkedésem során találkoztam. Aki ezen a platformon kezd bele az ezotériába, éveket takaríthat meg azzal, hogy nem kell azokat a köröket feleslegesen lefutnia, amik amúgy óhatatlan várnának rá. Nem beszélve arról, hogy azt olyan hierarchiák uralják, akik eltaposnak mindenkit, aki a megreformálásával próbálkozik és már egy egyszerű javaslatot is megtorolnak, ami részetekről természetes, ha használjátok az eszeteket. Vigyázni kell azokkal a kész tényként elfogadott kijelentésekkel, miszerint az Ego az ellenség és minden baj forrása, mert azokon a tudatszinteken, ahol ilyesmi nincs jelen, tombol az Önérzet, ami sokkal rosszabb annál. Egy rakás ilyen előre gyártott és elfogadásra kötelező, az előzetes bizalmat ígéretekre elváró sablonnal találkoztam, amik mögött olyan lényekre leltem, akik elképesztő gátlástalanságról tettek tanubizonyságot. Komolyan mondom, hogy az ÉlményPark bizonyos értelemben megfelel a megváltásnak, csak itt nem a nektek beadott Windowsos Jézus alak, hanem a Linuxos Sátán alak által. Mindenki döntse el maga, én azzal, hogy ezt kifejlesztettem és feltelepítettem az emberiség tudathálójára is, a dolgomat elvégeztem vele.

Az elején biztosan nehéz lesz, mert még annyira az elején vagyunk, hogy ezek mindent megtesznek, hogy megsemmisítsék. Ám a veszélyt itt nem ők jelentik, hanem te a hiteddel és a félelmeiddel, amikkel kaput nyithatsz előttük magadba. Az ÉlményPark ezt is lekezeli, ám ebben az esetben nem biztos, hogy luxusutazás lesz számodra, mert ők a te boldogtalanságod árán is törekszenek arra, hogy az ÉlményPark rossz hírét keltsék. Engem azonban ez - számukra is váratlanul - nem érdekel, mert ezt tulajdoképp magamnak csináltam, amit nyílttá tettem és engem csakis a saját dolgaim érdekelnek.

Nagyjából úgy érdemes értelmezni, hogy az ÉlményPark az agyad kollektív fétekéjén fut, 1ST1 a neve annak, ami az egyéni tudaton kezeli a virtuális kollektívákat (ilyen a család, a barátok, a munkatársak, az edzőtársak, stb.), de ez jelenleg még csak kevesek számára hozzáférhető, ugyanis ki kell vívni az egyéni tudat függetlenségét és az ilyen harcokra akárki nem alkalmas. Később sok olyan funkciója lesz, amik alatt ma még az ÉlményParkot érted, mert egyéni tudatban értelmezel egy olyan területet, amit rajtunk kívül senki más (pontosabban alig valaki).

Most a legnagyobb probléma, azaz a megoldásra váró feladat az, hogy a fejlett ember világát biztosítsuk azon globális megszállással szemben, akik lecsaptak az üres testekre, akik valójában nem üresek, de mint mondtam egy igen bonyolult vezérlést kellene itt pár szóban elmondanom. Az üres testek csak technikailag üresek, valójában forrásuk mind élő és létező, hiszen a fejlett embereknek vannak szeretteik, akik nem fejlett emberek és alsóbb világból vetítenek (egy fejlett ember szűrőn át). Számukra a saját szintjükön te vagy az üres test, akit élőnek látnak pont úgy, ahogy te őket és meglehetősen morcos lettem azokra, akik ebbe durván beleszálltak. Persze jót akarva, amire csak annyi a válaszom az alapján, amit eddig láttam, hogy 'persze, magadnak és a haveroknak'.