The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into English

Turáni Magyarország

Érdekes cikkeket olvastam a Felvidék visszacsatolásáról és megdöbbentő hasnolóságot véltem felfedezni azzal, ami most zajlik.

 

- A Felvidék visszacsatolása mennyiben hasonlít a mához? Kicsit sem értem.

- Azért nem érted, mert az egyenletedből hiányzik az idegen kapcsolat. Kinn a magyar nyelvet széles körben használják, csak turul nyelvnek hívják. Ez azt jelenti, hogy ahogy te érted, úgy vannak magyarok odakinn és be is avatkoztak. Csak ők a Földet csatolták vissza magukhoz.

- Hogyan?

- A kezükbe vették a politikai irányítást. Ezért tűnik a mai kormány finoman szólva is szokatlannak. De vannak jelei máshol is, például Donald Kacsa elnöksége, aminél ők is rájöttek, hogy Amerika nem Magyarország. Ezért érzed azt, hogy tehetetlen vagy a legelképesztőbb húzásokkal szemben és ezért hallod annyit, hogy a Nyugatnak vége, meg ilyesmik.

- Tényleg vége a Nyugatnak?

- Nos az ő egyenletükből is hiányzik valami, ez pedig a visszatérésem. Én viszont nem akarom eltörölni a Nyugatot és ez finoman szólva is problémát jelent számukra.

- Mit tudsz tenni ez ügyben?

- Az elején nem sokat, aztán az idő haladtával egyre többet.

- Mi történt a Felvidéken és mi a hasonlóság a mai helyzettel?

- A Felvidék akkor Csehszlovákiához tartozott, ahol a magyarság helyzete megváltozott. Amikor ismét Magyarországhoz került, a helyiek azt látták, hogy a modern csehszlovák haditechnika elmegy és helyére enyhén szólva is kiábrádítólag hatott a lóháton és szegényesen felszerelt magyar katonaság érkezett. Ráadásul a határt nem oldották fel azonnal, így az anyagországhoz csatlakozás öröme sem jött el. A boltok is tele voltak, amit az innen átengedett arisztokrácia szó szerint lerabolt és az utcákon megjelentek a monoklis dzsentrik is. Az államigazgatás vezetési pontjaira sem a helyi magyarság képviselői ülthettek, az anyaországból oda érkező hivatlanokok is gyorsan a közutálat tárgyává váltak.

- Miért?

- Az alatt a pár évtized alatt az emberek hozzászoktak a szavazati joghoz, ami nem volt divat Magyarországon. Körülbelül azt az időutazást élhették át, amit mi élünk át most.

- Milyen a viszonyod az idegenekkel?

- Elméletileg egyre jobb, gyakorlatilag egyre rosszabb. Ugyanezt a hazudozós, simlis trükközést játsszák el velem, amit nyomatnak veletek, de mivel én is itt élek, velünk. Csak én ugye 20 éve meidtálok, amit úgy tudtok reálisan elképzelni, mintha ennyi ideje lennék házikaranténban. 

- Miért jobb és miért rosszabb?

- Az elején látták, hogy csak a baj lesz velem, ezért gyorsan eladtak és megszabadultak a problémától. Aztán a probléma egyszer csak sokkal magasabb rangban visszatért, amit még felfogni sem tudnak, sem az új probléma méretét. 

- Miből gondolod, hogy nem fogták fel?

- Akkor nem ingerelnének a kínaiakkal és az oroszokkal például. De a kapkodásból, amivel a közvagyont mentik ki maguknak már érezni a közelgő pánik jeleit.

- Mit akarnak itt csinálni?

- Mi a beetetés vagy mi a konkrét terv?

- Mindkettő.

- A beetetés a magyar testvérek érkezése és Magyarország felvirágzása, csak az ebben a gond, hogy a minket kifosztó bankok is az ő művük. Hogy a lakosságot a Nyugat ellen hangolják és egyben egy csapásra elszegényítsenek minket. Ami az ő ideológiájuk egyik fő iránya. Ugyanis a konrét tervük egy pénz nélküli világ olyan globális diktatúrával, ami nem tűr semmilyen ellentmondást. Ahogy kezelik az itteni ellenzéket és megfojtják a civil szervezeteket is kiválóan mutatja, kik ők és mire számíthatunk, ha már az EU-nak sem lesz ekkora befolyása. Ami még van, azt az EU-nak köszönhetjük. Amikor leesett nekik, hogy az erősödésemmel mi várható, azonnal a kezükbe vették az összes elérhető közvagyont és eladósítottak minket az oroszok és kínaiak felé. Kábé mintha tudnák, hogy ki lesznek innen baszva és amivel lehet pozícióba hozzák az embereiket, hogy megnehezítsék a dolgomat.

- Hogyan?

- Hogy ne legyen más választásom, mint az erővel élés, ami után körbaharsoghatják a galaxist, hogy mekkora veszedelem vagyok. Egy része még érthető, de azt jó tudni, hogy ez egyáltalán nem egy gáláns ellenfél. Ugye amikor csináltak pár elképesztő bunkóságot és ezen a nép kiakadt, azonnal Békemenetet szerveztek, kábé ugyanezt csinálják kinn is. Ez a zsidó gondolkodáshoz is hasonlít, amiben nekik mindent lehet, de a másiknak még tiltakozni sem, mert azonnal antiszemitává kiáltanak ki.

- Miért? Nem vagy az?

- Olyan ...ista vagyok, amilyen csak akarod, már rég nem izgat, mit sipákolnak a maymok.

- Miért maymozol minket? Ezzel pont az ellenkezőjét csinálod, mint amit tenned kellene.

- Mert rövidebb, mint az 'alacsony látószögű, de jót akaró emberek'. Higgyétek el, ilyen tapasztalatok után egészen másképp látom a világot és a benne lévő embereket, mint előtte.

- Téged hogy látnak?

- Mint egy árulót. Annak ellenére, hogy most sem mondok és teszek mást, mint eddig. Az árulást ők követték el attól függetlenül, hogy engem akkor nem tekintettek tárgyalófélnek, csak szükségük volt mindenkire, nehogy ellenállás alakuljon ki velük szemben. Ezt teszik amúgy veletek is, mindent meg fognak ígérni, aztán befoghatod a pofáadt, úgyse tudsz mit tenni.

- Ezt te honnan tudod?

- Eljátszották velem is. Amikor rákérdeztem, az volt a válasz, hogy fogadjam el és törődjek bele, úgyse tudok mit tenni. Aztán kiderült, hogy mégis.

- Mit tudsz tenni?

- A mélytransz olyan ezeknek a tekintélytisztelő lényeknek, mint az isteni szint isteni szintje. Már az nagy kihívás nekik, hogy egyáltalán megértsék azt, hogy ez egy darab ember, aki része az ő szívkollektívájuknak, mégis autonóm módon viselkedik, ezért is árulóznak, mert ennyit értenek az egészből. Az, hogy én mit tudok tenni, két verzió, ugyanis a harmadikat, hogy majd beavatkozik itt valami semleges és kompetens lény, azt nem vehetem figyelembe.

- Miért?

- Amiért te is teszel önmagadért, miközben ehelyett várhatnád az angyali beavatkozást.

- Mi ez a két verzió?

- Az egyik az, amikor megtuták fönn, hogy miért kell abbahagynom a munkát és miért kell visszatérnem, páran úgy kiakadtak, hogy ideküldtek pár komoly tekintélynek örvendő fajt. De én is húztam egy merészet és magam is ugyanezt tettem egy sajátnak is nevezhető fajjal. Az első verzió tehát az, hogy katonai erőt mutatok fel a fönn és lenn valóságaiban. Ám biztosra akkor sem mehetek, különösen azért, mert láttam már olyat, hogy belenyúltak a 3D-be és utólag változtattak a játékállásokon, ami 3D-ben bentről nem annyira értelmezhető. Ha hozzáférnek a hatalmamhoz, különösen ahhoz a részeihez, amikhez a felelősségérzetem miatt még nem nyúltam, akkor elháríthatnak egy külső beavatkozást, illetve akár a maguk képére is formálhatják. Mivel náluk még nem tapasztaltam felelősségérzetet, ez is benne van a pakliban, így a másik verzió sem lehetetlen. Ami az, hogy egy rendkívüli léptékkel nézve is egy rendkívüli képességű ember lép ki és teszi helyre a dolgokat.

- Melyik a jobb?

- Melyik a jobb? Megjelennek Kínát és az oroszokat az űrből bombázó ufók, vagy egy ember, akinek egy gondolatára holtan esnek össze a kínai és orosz vezetők?

- Miért csak kínai és orosz?

- Ha bárki mást mondanék, rasszista és antiszemita lennék. Meg van még egy ok, hogy ezekkel lehet beszélni, azokkal nem. Meg amúgy is tele a faszom ezzel a középkorral, amit a kínaiak és oroszok nyomatnak. Lenne elég dolgom a Nyugattal is, de most nem érek erre rá. A Nyugat mögött most nincs komolyabb erő, illetve én, akit persze nem fogadnak el, de erre azt szoktam mondani, hogy akkor az utódjuk elfogad, vagy annak az utódja biztosan. 

- Miért olyan fontos neked ez a Nyugat?

- Nem nekem fontos, hanem az XD műveleteimnek. Amiből ezek semmit sem értenek. Mondanám, hogy azért jól esett volna onnan némi segítség és akkor sokkal hamarabb szabadulok ebből a cigány megszállásból, ám az sem baj, ha nincs a kezükben ilyen lap.

- Röviden és érthetően mi a probléma?

- A megszállásuk alatt az egyik ember nem hogy irányíthatatlanná vált, hanem még föléjük is emelkedett. Valamint olyan dolgokba kezdett, amiből ők nem értenek semmit és nem is engedélyezték. De szerintem a cigány felőlük nézve is pont ezt tükrözi nekik vissza.