The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into English

Tevés és nemtevés

A spirituális körökben eltöltött rövid idő alatt - és ezen a könyveket is értem - előbukkant egy olyan tétel, amit a 'nemtevés' szóval illettek. Nemtevéssel ez után is sűrűn találkoztam, amikor segítségre lett volna szükségem, amit ezzel a szöveggel hárítottak el azok, akik remélem ez után is emlékezni fognak erre, mert mint mondtam, a szelekítv memóriára elég rosszul reagálok.


- Mi az a nemtevés és mi a lényege?

- Itt is ugyanaz van, amit más területeken is tapasztaltam. Hogy van valami, aminek a megfelelő látószögön van is értelme, ám akik ezt felhasználják saját céljaikra, nincsenek azon a látószögön. 

- Mi az a nemtevés ezen és azon a látószögön?

- A nemtevés célja a meditációs élethelyzet felé terelés. Másik látószögön az ok és okozat áll a dolgok mögött, mert ha nem teszel, akkor arra ellenhatás sem érkezik. Ám ez megdőlt ott, amikor ez a megszállás elkezdte cserélgetni az emberek között a karmát, a beavatásokat, a személyiségeket és sok minden mást is. Azaz hiába nem teszel, ha rád terhelik olyan emberek tetteit, akik benyaltak nekik és ők tehetnek következmények nélkül. Mert azokat lehet, hogy te viseled.

- Mi ennek az oka?

- Az egyéni tudat olyan szintű meg nem értése, ami súlyos károkat okoz ennek a világnak.

- Hol keletkeznek ezek a károk?

- Tételezzük fel, hogy egész életedben tisztességesen éltél és fejlesztetted magad. Aztán jönnek ezek, ellopják az életedet és azt látod - meg a sok fiatal is ezt látja - hogy nem kell tisztességesnek lenned, nem kell önmagadat fejlesztened, mert elég ide a behódolás is. Amit meg is jutalmaznak szintén a te kontódra. Ők a nemtevésben azt látják, hogy velük szemben ne tegyél semmit.

- Kik ezek?

- Azt mondják, hogy jót akarnak. De ezeknek nincs úgy eszük, ahogy mi értelmezzük, tehát nincs logikai alapú rációjuk. Viszont van olyan hatalmuk, amivel ilyen hülyén is komoly befolyásuk lehet a dolgok alakulására.

- Mit lehet ezzel szemben tenni?

- Úgy megkavarni az eseményeket, hogy kiütközzön a ráció hiánya. Félreértés ne essék, ez rendkívül rossz dolog, ám a sok rossz közül a legjobb.

- Milyen hatalomról beszélünk?

- Ez egy lassú folyamat. Azért lassú, nehogy ellenállás alakuljon ki, mert a harcban nincs sok gyakorlatuk. Ha egy folyamat lassú, annak az az eredménye, hogy mire az emberek ráeszmélnek, már késő. Ők csak az erő nyelvén értenek, így is teremtenek békét, ám ez csalóka, mert ha kivesszük az egyenletből a hatalmukat, azonnal káosz tör ki. Most ezzel a káosszal zsarolnak, de hogy jobban értsétek, szinte mindennel zsarolnak, én azonban a zsarolásra is rosszul reagálok, mert azt a szabad akarat erőszakos megtörésének tekintem. Van is erre egy szlogenem. Ha engem megzsarolsz, készülj bármire. Mondom BÁRMIRE.

- Mi ez a bármi?

- Ez egy lassú folyamat volt. Szerintem lenn még nem eszméltek rá, de fönn már igen és persze későn.

- Mit jelent a lenn és mit a fönn?

- Itt is félreértés van, vagyis azonos fogalmak alatt sokan mást értenek. Vallásos értelemben a fönn az Eget jelenti, vagyis a szellemi szinteket, akiket angyaloknak neveznek. Amikor ezek ideértek fölénk, azt tették, amit szerintem másokkal is tettek, hogy a szakrális csatornát felhasználva annak adják ki magukat, amiben az emberek hisznek. Így nézve az Ég az őket jelenti, tehát ha felnézel az ég felé, akkor ott vannak.

- Mint szellemi lények?

- Mégpedig fizikai testeket megszállva. Értékes megfigyelésem ezzel kapcsolatban az, hogy a szellemi világ közel sem olyan kedvező nekünk, mint azt sokan gondolják. A szellemi világ erősen hierarchikus és ha ezt ide lehozzák, az kőkemény diktatúrát jelent. Amivel szemben nekem, a Vízöntőnek hivatalból is fel kell lépnem. Ők azt állítják, hogy békét teremtenek. Ez amúgy ugyanannak a problémának a megoldási kísérlete, amire én is találtam egy másik megoldást. Tudni kell, hogy ezek nem a földi etikai környezetben szocializálódtak, tehát számodra elképzelhetetlen gátlástalansággal hazudnak be mindent, amit csak hallani akarsz. Számomra is elképzelhetetlen volt, de még időben ráeszméltem, mi vár ránk, ha nem lépek és léptem. Mindig vigyázni kell a hitet előzetesen elváró lényekkel és emberekkel, akikkel szemben én már a kezdetektől alkalmaztam a feltételes igazságot, ami amúgy a végüket is jelenti. Csak még nem látszik tisztán, milyen áron.

- Mi látszik tisztán?

- Én azt mondom, hogy a felbukkanásommal olyan 10 szörnyű évre számítsatok, de lehet, hogy ez több lesz, mert közben erősen felgyorsultak, ti pedig hagyjátok ezt. Az én megoldásomban azokat védelemmel látom el, akik nem akkor lépnek fel, amikor már tisztán látszik a győztes személye. A szememben a kockázatvállalásnak és a felelősségvállalásnak nagy értéke van.

- Mit jelent az, hogy szörnyű?

- Ti esztelen tombolásnak fogjátok látni a magatok látószögén. Én pedig precíz végrehajtásnak, amivel kiiktatom azokat a dolgokat, embereket és szervezeteket, amiken-akiken keresztül ezek befolyással lehetnek a bolygónkra és az emberiségre.

- Tehát tenni fogsz.

- Igen, a tükör pedig lehetőséget ad nekem arra, hogy az ellenhatást rájuk terheljem.

- Mi a kiiktatás célja?

- Ezek olyanok, mint az adó- és vevőtornyok. Ha ezeket kiiktatom, nem jutnak ide a szándékaik, mert nincs aki-ami közvetítse őket.

- Nem lenne jobb mindenkinek, ha csak egyszerűen átvennéd?

- Szerintem ők is erre számítanak. Amivel igazolni fogják maguk előtt azt, hogy engem bármire is kényszeríteni tudnak. Ha én ezt átveszem, azzal részévé válnék a rendszerüknek, én azonban új rendszert dolgoztam ki a nulláról. Amiben nincs behódolás.

- Mi van helyette?

- Az egyes emberek szintjén működik, ami messze fejlettebb, mint amivel szembe nézek. Az csak addig menő, amíg a fajok nincsenek erre felkészülve. Ám most találkoztak valakivel, akitől életükben először vereséget szenvedtek a csatamezőn. Azt sem tudják, mi az a rendezett visszavonulás és azt sem, mi az az ellentámadás.

- Honnan érkeztek?

- Azért jó, hogy multiverzum szinten vagyok, mert érkezhettek párhuzamos valóságok felől is ebbe az univerzumba.

- Várj, fontos üzenet érkezett a spirituális csatornámon. Eszerint ők te vagy.

- Ők csak akkor lennének én, ha elfogadnám ezt a minőséget, amit képviselnek. De nem fogadom el, azaz ők nem lehetnek én. Van rá körülbelül 10 percük, hogy megértsék gyorsan az egyéni tudatot. Ugyanis ha engem megszállnak, onnantól az ő nézőpontjuk szerint én ők vagyok. Az enyémből viszont közel sem.

- Mik a terveid?

- Elmegyek egészen a forrásukig. Ehhez először abszolút teljhatalmat kell szereznem a Föld fölött. Nem vagyok hülye, tudom, hogy engem alig fognak elismerni és erre játszanak ők is, hogy kénytelen legyek az ő kottájukból játszani, vagyis erővel szerezzem meg a teljhatalmat. Lehet, hogy úgy is lesz, de előtte még kísérletet teszek arra, hogy ez minél demokratikusabb legyen. Nem szeretnék olyanná válni, amivel szemben mindig is felléptem hol a szavak, hol a tettek szintjén.

- Mit jelent az, hogy elmész a forrásukig?

- Az elmémmel már eljutottam oda. Normális esetben annak kellene történnie, hogy én maradok a nemtevésben és minden síkon mások indulnak el elvégezni ugyanazt. Igen ám, de hatalmas a minőségbeli különbség és nem fogadom el azt, hogy az én nevem alatt futó dolgok számomra elfogadhatatlan minőségben fussanak le. Ha erre nincs nálam alkalmasabb ember, aki képes is erre, rendelkezik a megfelelő kompetenciával és szabad akaratából is benne van, akkor én fogok rá visszatérni.

- Van ennek feltétele?

- Igen, mégpedig a győzelem. Mivel a történelmet a győztesek hamisítják, vesztesként Attila, Jézus és Hitler sorsára jutnék, akiknek álláspontját soha nem ismerné meg az utókor. De mivel minőségi munkát végeztem, ez sok valóságban így is lesz, amiket Tanulóvilágoknak nevezek.

- Sok valóságban?

- Ez a multiplex vetítés nagy előnye. Ellenfeleim győzelmének ára több százezer, de akár több millió év is lehet, mire ismét eljutnak ezekre a tudatszintekre, de immáron alanyi jogon és nem seggnyalásért felemelve.

- De ha ölsz, azzal te is mész ezekre a szintekre.

- Ismerem már a gondolkodásukat, ők azonban még mindig nem értik az enyémet. Amikor ugyanezzel a dilemmával találkoztam, a következőkre jutottam:

1. Ha a megfelelő dimenziószintre jutok, nem ölök meg senkit, csak áthelyezem őket egy másik pályára. Az általam kidolgozott multiplex vetítésben mindenki életben marad.

2. Sosem akartam annál többet, mint amit kiérdemeltem. Nincs ez másképp most sem. Mindenki a saját szintjén érzi otthon magát akkor is, ha más szintek csábítók, mert ha engedsz ezeknek a kísértéseknek, állandó megfelelési kényszerben kell lenned, ami nagyon megterhelő dolog és egyáltalán nem élevezd. Mivel a saját szabályaim rám is vonatkoznak, engem is ugyanúgy elhelyez a regisztrációs rendszer valahova, ahogy mindenki mást és a paraméterei miatt nem aggódom. Én most sem akarok a magukat világelitnek nevezők köreibe lépni.

- Hogyan akarod megszerezni a világ támogatását ehhez?

- Két út áll előttem. Az egyiket a minél több természetesség jellemzi, a másikat a különleges képességeim alakítják. Engem állandóan lehülyéznek a szememben tök hülye lények azért, mert nem élek azonnal a legnagyobb hatalmammal. Ha azt tettem volna, amit tőlem elvárnak, az azt jelentené, hogy az atombombát nem csak a végső esetben dobnám le, amikor már kimerítettem minden más lehetőséget.

- Miért nevezed őket hülyéknek?

- Akkor másképp mondom. Nincs meg a szükséges tapasztalatuk, ami nekem sincs, ám nekem van eszem. Akkor döbbentem erre rá, amikor láttam egy dokumentumfilmet Mao-ról és láttam az arcán azt a mérhetetlen unalmat, amit csak a teljhatalommal rendelkezők tapasztalhatnak meg. Az unalom egy rettentően alattomos veszély, ami minden felemelkedett lényre állandóan ott leselkedik. Ezért a képességeimet is úgy fejlesztgettem, ha az atombombával kell élnem, akkor se unatkozzak, mert az elemeknek megvan az ehhez szükséges mozgásterük.

- Szerintem téged ezért nem tartanak alkalmasnak erre.

- Ezek. De van az a kompetens szint, akik viszont pont ezért állnak ki mellettem. Nézzétek, én nem ígérgetek vakra és mondok mást, mint amit tenni fogok. Ezek meg igen. Ezek nem értik, miért nem az általuk jól bevált módszerrel csinálom, hogy azt mondom, amit hallani akartok és csinálok teljesen mást, ti meg már úgyse tudtok mit tenni. Az isteni szintre fogom vinni ezt a világot, ahol nincs bűnözés és nincsenek átverések. Vagyis bizonyos értelemben vannak, de azok a világ javára lesznek és nem ellenére.

- Mit ígérsz akkor?

- Vért, verítéket és könnyeket. Lehet, hogy nagyon szar lesz az elején, de ennek az útnak a végén ott a földi menny, ahol senki sem könyörög és térdepel fölfelé.

- Így akarsz te támogatást?

- Ez nem a földi politika, vagy ha az, akkor új színt viszek bele, mert előbb-utóbb mindenki rájön, hogy a bizalom lesz a legnagyobb érték. Én erre időben rájöttem.

- Ha neked kell a megfelelő minőségben megvalósítani, az mit jelentene a Földre nézve?

- Milliós hadseregeket állítok fel, helyőrségeket telepítek idegen bolygókra és kiverem ezeket először a galaxisból, aztán az univerzumból. Ha a forrásukig kell mennem, akkor átlépek a párhuzamos valóságokba is és meg sem állok addig, amíg a probléma nincs megoldva.

- Nem gondolod, hogy egy földi hadseregekre épített megoldás nem fogja elnyerni az idegenek tetszését?

- Az idegen elitét biztosan nem. Csak hogy lássátok a helyzet súlyosságát, az amerikaiak ugyanebben kudarcot vallottak Afganisztánban és amiről most beszélek, az annál sokkal izmosabb feladat. Ugyanis fenn kell tartani egy igazságos békét a kitörő káoszban.

- Hogyan?

- Ahogy Magyarországon fog eltűnni a korrupció. Ahogy az első hármat mindenki szeme láttára kivégzem.

- Hogy akarsz ilyesmivel támogatást szerezni?

- Ha ezek tovább csinálják és én még mindig nem vagyok ott, ahol lennem kellene, higgyétek el, hogy igény lesz rá. Demokrata oldalról. Mert ők még nem látják azt, amit én már jó előre. És elegem van abból, hogy előre mindent megmondok és senki sem hallgat rám. 

- Kit tekintesz szövetségesednek?

- Az erős középosztályt. Valamint a hadseregek felelős vezetőit.

- Ha ledobod az atombombádat, akkor mi lesz?

- Onnan fogom megtudni, hogy nem én megyek tárgyalni a világ bizonyos vezetőihez, hanem ők énhozzám. Nyomják meg a kaputelefonon a gombot, jöjjenek fel a lifttel a hetedikre és beengedem őket a rácson. Sajnos még nem készültem el a házibarkács lakásfelújításommal, mert ha meditálok, akkor nincs munka. Lefordítva ha nemtevés van, akkor nem teszek.

- Gondolod, hogy mondjuk az amerikai elnök személyesen fel fog keresni egy óbudai panelben?

- Ha ledobom az atombombát, akkor igen. És lesznek páran, akiknek nagyon kellemetlen kérdésekre kell majd válaszolniuk, mint például arra, ha erre a sok seggnyalóra volt pénz, akkor az én programjaimra miért nem, hogy mondjuk méltóbb környezetben fogadhassam őket. Félre ne értsétek, nem rossz itt lakni és tényleg szeretem, sokkal jobb például, mint mondjuk Tibetben. De az is bizonyítást nyert, ha én nem teszek, senki sem fogja ezeket helyettem megtenni, mert az erre küldött energiákat O1G-ék simán ellopják. Még azokat is, amiket a saját gyógyításomra hívok le és másra nem is használhatók. Készüljetek egy igazi globális rendszerváltásra, ahol az első 10 év olyan lesz, hogy Duterte hozzám képest csak egy amatőr.