The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into English

Szuperzöld

- Mennyire zöld?
- Szuperzöld!


important message to aliens
"your men already dead"

From: Dodó
To: Bárki aki veszi ezt

Olyat még a kínai elnökre se mondott, akire pedig nagyon ki van akadva, amit a brazil elnökre, hogy szó szerint megkínozza, mielőtt megöli. Egy szinten kezeli a Coca-Cola, a Pepsi és az összes PET palackban termékeit piacra dobó - most őt idézem - igazi primitív köcsögökkel és azokkal, akik a mikroműanyagokat beletették a kozmetikai szerekbe. 

Ha meg akarjátok menteni a - szerinte ez ebben az esetben értelmetlen kifejezés - tekintélyüket, akkor haljanak meg koronavírusban. Szó szerint értsétek, de a csapásméréseket, amiket eddig bolygóitok elszenvedtek annak köszönhetitek, hogy elfogadtátok emberiteknek, vagyis földi képviselőiteknek ezeket a mocskos férgeket és ehhez illő választ kaptatok.

Meneküljetek innen!

Ilyen szintű ébredését pedig annak köszönhetitek, amit Magyarországon lát. Nem tudom eléggé kihangsúlyozni, hogy ez nála szakmai kérdés, vagyis nincs benne indulat. Illetve most nincs, mert ha szembe áll ezekkel az emberekkel, arra a rövid időre, amíg beléjük ereszti a tárat, biztosan lesz.

Érdemes lenne megfontolni azoknak a fajoknak a diplomáciai előtérbe helyezését, akiket nem illet a dilettáns szóval és ezt nyomatékosan megismételném arra hivatkozva, hogy rólatok a következőt mondta: "El vagyok keseredve, hogy ennyi cigóval vagyunk körülvéve".