The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into English

Ki rántja előbb félre a kormányt?

Az egyik oldalon a dologba rengeteg munkát belerakó ufók és az embereik, a másikon a dologba rengeteg munkát belerakó jómagam állnak, akinek nincsenek emberei. 


- Miért nincsenek embereid?

- A rendszer olyan.

- Milyen?

- Itt nincs behódolás.

- Mi van helyette?

- Az ufók és embereik rémálma. Egy valós érdem- és teljesítmény rendszer.

- Most nem ez van?

- Hát nem. Ami most van, az egy a Földet jóságosan gyarmatként kezelő idegen beavatkozás jelen állapota. Az embereket nem a saját teljesítményük alapján, hanem a hozzájuk fűződő lojalitás alapján választják. Az ezzel a gond, hogy amíg nincs probléma, addig fut is a szekér és mindenki haver. Ám bebizonyosodott, hogy csak uralkodni könnyű így, de ha probléma van és kormányozni kellene, abban csődöt mondanak.

- Miért?

- Mert ők az embereiket már kézivezérlik, ám nem értenek semmihez. Viszont bebizonyosodott, hogy a lopáshoz azért így is értenek. Amit ők persze nem tekintenek lopásnak, mert lopni nem szép dolog, ezért megvan ehhez a szükséges ideológia is.

- Mi az?

- A zemberek megvédése a Nyugattól annak ellenére, hogy a zemberek a Nyugathoz szeretnének tartozni. Ám a zidegen rendszer nem ismeri a zemberek véleménye szerinti kormányzást, mert azt a zistentől fogadják csak el. De bebizonyosodott, hogy csak akkor, ha az a jó isten, amit persze ők állapítanak meg.

- Hogyan bizonyosodott be?

- Szerény személyem által, aki megfelel az ő hitük szerinti 'isten' fogalmának attól függetlenül, hogy nem vagyok vallásos és eszem ágában sincs szakrális rendszert bevezetni. Amit viszont van, az egy tisztességen és becsületen alapuló világ, ami mint kiderült rendszeridegen az idegenek világában.

- Miért?

- Többször is elemeztem a helyzetet. Arra jutottam, hogy ezen a területen még fejletlenek. Véleményem szerint olyan 140-150 évre lenne szükségük, hogy ezt a lemaradást pótolják, de ők inkább egy másik utat választottak és minket akarnak magukhoz igazítani.

- Gondolom nem vagy könnyű helyzetben, hogy ufókról nyíltan beszélsz és talán ez lehet az oka, hogy nincsenek embereid.

- Sosem voltak embereim és nem is lesznek. Amikor ez leesett nekik, akkor döntötték el, hogy engem vezetésre alkalmatlannak nyilvánítanak és kiiktatnak a játékból. A kezdeti esélyeik nem is voltak rosszak, ám újabb dolog bizonyosodott be és ez az, hogy sem ők, sem az embereik nem képesek azt a helyzetet kezelni, ami a Földön kialakult, de ezt 3D-ben nehéz megérteni. Csak az tudja miről beszélek, aki hozzáfér a lehetséges jövőképekhez.

- Mi a te álláspontod?

- Ők az egyik bolygón élnek, én pedig egy másikon. A saját bolygómon jobban tudom pont úgy, ahogy ők is az övéken. Ez veszélyes nekik, mert kurvára úgy hangzik, mintha egyenlő félként viselkednék, amit annyira még nem tudnak értelmezni.

- Mit értelmeznek?

- Valamit értelmeznek, ami amúgy egy rugalmas dolog és úgy formálódik, hogy mindig nekik kedvezzen. Amikor a helytartójuk az EU előtt arról beszél, hogy elfogadhatatlan, hogy valakit a véleménye miatt hátrány érjen, sosem gondol ilyenkor magára, ahol már egy sima like-ért is kirúgás jár. 

- De mi az ő ideológiájuk?

- Úgy fogalmaztam meg, amit itt ők akarnak, azt az emberiség úgy csinálja, hogy egy kurva nagy háború után kényszeríti a győztes a vesztesre. Ám ők vallásilag nem háborúznak, ezért minden békés, nézz csak körbe. Még Békemeneteket is szerveznek a békés hódítás közben.

- Ők azt mondják, hogy ez a bolygó csak visszatér oda, ahol minden kisiklott és amit tesznek, az a helyreállítás.

- Hasonló dilemmával én is találkoztam, amikor a kristálygyerekek okozta rendszerszintű problémát kellett megoldanom. Ennek lett az eredménye a kristálygyerek óvoda. Ám sokan közülük olyan fejlettséget értek el, ami után már nem lehetett megoldásnak nevezni azt, hogy erőszakkal tuszkoljam be őket a többiek közé. Pont ez történik itt is, csak őket egyáltalán nem zavarja ez, hisz minket ők ellenségnek látnak és az ellenséget meg kell semmisíteni. Persze békés úton, azaz megvonják tőlünk a bevételeinket és hagynak minket elrohadni. Kivéve azokat a megbánó lelkeket, akik ez után behódolnak nekik.

- Ha ezt teszik, az nem aljasság?

- Na és kinek tartoznak elszámolással? Na ebbe a nyugodtnak látszó milliőbe robbant be az én visszatérésem, vagyis a mélytranszból először a normál transz tartományba, majd onnan a fizikai síkra való leérkezésem.

- Ez mit jelent a fizikai síkról nézve?

- Nehéz erre válaszolni, mert még a saját kutatásaim értelmezése és rendszerezése előtt vagyok. Amire amúgy nincs is időm, annyi a felmerülő új feladat, amit az én szememben ők okoznak. De annyit elmondhatok erről, hogy ha mondjuk betépsz, azaz emeled a tudatszinted, már egy másik világba kerülsz, amit azért nem veszel észre, mert ugyanaz a külvilág vesz körül. A mi nézőpontunkból ők az agresszorok, mert beavatkoznak a bolygónk életébe, az övékben pedig mi, akik beléptünk az ő világukba a tudatszint emelkedéssel. Nem tudom bonylítsam-e tovább.

- Próbáljuk meg.

- Ha egyszer majd valaki eléri valahol a legmagasabb-legmélyebb tudatszintet, onnantól kezdve az ő világa leképezi az egész univerzumot kicsiben. Ez a valaki én vagyok és a valahol a Föld. A mai Föld emiatt olyan, mint egy terepasztal, ahol a galaxis látszódik kicsiben és azért álltam meg a galaxisnál, hogy érzékeltessem a beavatkozók látószögét. De itt még az univerzumnál is nagyobb dolgokról beszélhetnénk, mert a spirituális mutációm...

- Akkor te vagy az abnormális, nem?

- Az idegenek hite szerint nincsenek ilyen véletlenek és minden úgy történik, ahogy történnie kell. Persze amikor nem úgy történnek a dolgok, ahogy ők szeretnék, azonnal elfelejtik a kedvenc mantrájukat.

- Ilyenkor mi történik?

- Elképesztő hisztik és rendkívüli aljasságok a mi értelmezésünk szerint. De csak mi értelmezünk jelen esetben rációval. Mivel őket a hit mozgatja, az felmentést ad minden alól és megjutalmazza hőseiket. Ezeket a hőstetteket nevezem én aljasságnak.

- Mondj egy példát.

- Nehéz lesz 3D-ben. Képzelj el egy kiemelkedően csodálatos világot, amire irigyek lesznek. Belenyúlnak a 3D-be és visszamennek az időben oda, ahol mindez elkezdődik, kiütik a kulcsszereplőket és saját magukat helyezik oda, vagyis innen nézve a saját emberi alakjaikat. Te csak ezt a világot látod és ezt is tekinted normálisnak, de ez egyáltalán nem az. Ez már egy ellopott világ, ahol ők akarnak más teljesítményével villogni, de mivel túl hülyék ehhez, inkább lerohasztják a saját szintjükre és uralkodnak fölötte. Mivel ez történt itt, logikus, hogy ez történt nagyban is.

- Valahol máshol?

- Nem tudom, mert ha ez egy holografikus játékprogram, akkor minden innen indul ki. Az összes ősi faj kialakulása, vagyis a kezdőpont csak egy okozat.

- Ebben az esetben mi lenne az ok?

- A játékindítás.

- Az ősrobbanást hogyan értelmezed?

- Holo istalláció a fizikai környezetben. Itt merült fel annak gyanúja, amit úgy magyarázok, mintha te az esőerdőben nyitva hagyott wi-fiddel felcsatlakoznál egy ismeretlen internetre. Azaz valakik egy űrhajóban holografikus játékban játszva nagy problémába kerülhettek, ugyanis a játék összeakadt egy lénnyel a holo grekvencián. Mivel ez a lény rendkívül fejletlen, számára ez maga lehetett a trauma, ahogy a legénységnek is, mivel a tudatok elkezdtek egymás világában megjelenni. A lény nézőpontjából az a világ, ami a játék környezete csak evolúcióval alakulhatott ki, azaz meg kellett történnie az ősrobbanásnak és azoknak a lényeknek a kialakulásának, akik a játék szereplői.

- Ez baromi elméletinek tűnik.

- De ha igaz, akkor én vagyok a világ legértékesebb embere. Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy igaz. Érdekesség, hogy sok galaxisban a Központokban eretnekség más galaxisok létéről beszélni és teljesen le is döbbentek, amikor a Hubble képeit mutogattam nekik.

- Hogyan?

- Nézegetve a képeket és közben gondolatkommunikálva. Amikor az ősrobbanásról, vagyis a világ kialakulásáról beszélgettünk, feltették a kérdést, honnan veszem én ezt az ősrobbanást. Elmondtam, hogy nincs rá konkrét bizonyíték, ám a jelek logikusan arra engednek következtetni, hogy mindez egy pontból történt. Hogy rájöttünk arra, hogy vannak közeledő és távolodó galaxisok, ezek sebességét és irányát figyelembe véve visszakövettük és egy pontba jutottunk. Még az univerzum életkorát is meg tudtam mondani, ami a legújabb kutatások szerint 13,77 milliárd, plusz-mínusz 40 millió év. Ez alapján már inkább nevezhetném ezt a lényt egy komoly bajba jutott lénynek, mint istennek vagy épp ellenkezőleg, nézpont kérdése.

- A lénnyel milyen a viszonyod?

- A lény olyan helyzetben van, mint ami egy embernél a skiozférnia lenne. Vannak velem szövetséges részei, de a többség úgy tekint rám, ahogy egy állat az állatorvosra. Aki nem érti, hogy az segíteni akar, ezért rugdos.

- Azt gondolom te sem tagadod, hogy ez messze túlmutat azon, amit egy ember komolyan venne.

- Nem beszélve a kicsinyes érdekeikről. Ahány ember, ahány lény annyi látószög és ehhez bizony mindent fel kall adni, amit én meg is tettem. De ez érthető, ha kicsiben mondjuk eljutsz egy felismeréshez, ha te nem cselekszel, akkor a világnak vége, ez után biztosan nem fogsz mesés vagyonokra törekedve koktélt szürcsölgetni egy saját szigeten. De azt azért elmondom, hogy vannak ilyen emberek és lények, akik kitaláltak egy meglehetősen aljas módot arra, hogy túléljék és ők most is a nagy vagyonokra hajtanak.

- Hogy akarod ezt helyrehozni?

- Elkészítettem egy olyan holo operációs rendszert, amit ha ráeresztek a világra, a helyzet automatikusan rendeződik. Szembe találtam magam ugyanis azzal a problémával, hogy öregszem és a rációnak B tervet kellett készítenie arra, ha ezt a munkát nem tudom befejezni, mert nem elég rá az életidőm. Mondanom sem kell, hogy ezek közben itt mindent elloptak tőlem és üzletet csináltak ezekből az energiáikból, tetézve a problémát, közöttük a hosszabb élettartamot is. Tényleg nincs rá jobb szó, mint a pitiáner férgek, akik miatt félbe kellett hagynom a munkát és visszatértem, hogy szembeszálljak velük.

- Hogyan?

- A megoldás lényegi részét már elvégeztem, csak a 'hogyan' amúgy szintén lényeges pontjai vannak hátra. Mert egyáltalán nem mindegy, hogy könnyedén vagy komoly lelki traumák árán érjük el. A hogyan kérdésében a ráció nélküli lények, azok is, akik itt beavatkoznak nem túl erősek és a megoldásuk, vagyis hogy egy tudat uralja le a világot nem működőképes. Ők a vereséget nem viselik el és ezért még öngyilkos küldetésekre is képesek, ám az embereik gyávák. Ami logikus is, ha nem törekszenek az emberi minőségre. Na most ezeknek az embereknek közben lett valami, ami nekem nincs és ez a veszítenivaló. Most a helyzet az, mintha két autó nagy sebességgel menne egymásnak és az lesz a nagy kérdés, hogy ki rántja előbb félre a kormányt.