The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into English

Guide | Titkosszolgálatok

Ez addig érvényes, amíg a titkosszolgálatoknál megjelennek az öltönyös fickók, akik még nekik is titkosak.


Amíg ezek a fikcók meg nem jelennek, addig én egy olyan alak leszek, aki hablatyol itt mindenféléről, aminek léte nincs bizonyítva, ám tevékenységem zavarkeltésre alkalmas. A megfigyelésem kevés érdemi információt hoz, ami erőforrásokat köt le teljesen feleslegesen, mivel 20 éve alig mozdulok ki itthonról, ráadásul okostelóm és bankszámlám is csak nemrég óta van.

Mivel konspirációban jártas személynek számítok, a velem való munka jelenthet némi izgalmat, ám ez csak addig tart, amíg le nem esik ott, hogy a velem való munka elképesztően unalmas. A napjaimat meditációval töltöm és annál több információt nehéz lesz tőlem szerezni, mint amiket ide kiírok.

A helyzet az, hogy a fenti terv az volt, hogy nem csinálok feltűnést és mindent csendben teszek, ám ezt én felülbíráltam két okból. Az egyik az, hogy erős kétségeim támadtak azzal kapcsolatban, hogy ezek a fentiek valóban a szövetségeseim lennének, a másik az, hogy a faszom fog menekülni meg bujkálni a kamerák elől lényegében nulla pénzzel a zsebemben. Úgy döntüttem, hogy inkább leszek üldöző, mint üldözött és itt lépnek majd be a képbe a még nekik is öltönyös fickók.

Az ügynek olyan vetületei vannak, amik meghaladják a kompetenciaszintet. A kompetenciaszint alatt én az leszek, aminek a titkot tudók kineveznek, ami minden bizonnyal a 'terrorista' lesz, ami nagy divattá vált az utóbbi időben mindenkire. Mondanám, hogy terrorista még sosem voltam és szívesen kipróbálnám, de nem próbálnám ki szívesen. Ezért egy merész húzással a kompetenciaszint fölé mentem és hamarosan az öltönyösök is az én utasításaimat fogják követni.

Tippem szerint a személyemet illető adatgyűjtés alapvetően kétféle eredményt hoz, amik szöges ellentétben állnak egymással. Kibogozni nem érdemes, ha az ember nincs a megfelelő információk birtokában. A megfelelő információk egy része hiánypótlásként megtalálhatók a weboldalaimon.