The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into English

Globális rendszerváltás

Eddig az történt Lenn, ami történt Fenn. Ám közben a Föld egy valósága olyan magasra emelkedett, hogy hamarosan az történik Fenn, ami történik Lenn.


Aki a világot uralja, ő határozza meg azt, milyen értékrend alapján legyen meghatározva a Minőség. Legnagyobb meglepetésemre azok, akikről mint istenekről hallottunk, egyáltalán nem azok a modern értelemben vett fejlett lények, akikre egy átlagember gondolna és én sem gondoltam így rájuk, amikor átlagember voltam. Az ő értékrendjük alapja nem az emberi minőség, hanem a hozzájuk való hűség.

Technikai értelemben ti, akik ezt olvassátok valójában nem is itt vagytok, hanem a saját világaitokban és itt úgy vagytok jelen, hogy ott közben álmodtok. Itt pedig eltérő jogosultságok illetnek benneteket, aminek alapja a saját minőségetek. Ezt egy úgynevezett Jogosultsági Rendszer határozza meg, ami mindenkire vonatkozik, rám is és az értékrend alapja a modern, fejlett ember jellemzői.

Ez a világ egy olyan közös minőséget mutat, aminek legjobb meghatározása a 'munkavilág'. Minden probléma, ami a világban látható, az valakinek a problémája és most lehetőségetek van arra, hogy komplex öngyógyítást hajtsatok végre. A forgatókönyvek már kész vannak, amik vezérelnek benneteket, ám van benne mozgásteretek, tehát a szabad akarat jelen van. Mint gyarló emberek, sajnos hajlamosak lennétek arra, hogy dobjátok a feladatot és magatokra gondoljatok elsőre, ezért lett egy kis csavar is a történetben. Ha eddig kiszorított, elnyomott élethelyzetben voltatok és első gondolatotok a bosszú lenne, nos itt van rá a lehetőség... ám úgy kell eljárnotok, hogy ezzel magatok felé is lehetővé válik ugyanaz, ha eltéveléyedtek és önös uralomban gondolkoznátok. Ha a hatalom bármely szintjén lennétek, ugyanazt a világot kapjátok Fentről, amiléyen a ti világotok másoknak.

Fogadjunk, hogy magatok is tudni fogjátok, milyen lenne az ideális jövőtök. Így az a világ, ahol valójában vagytok, el is indul efelé az idális jövő felé.

A jelenlegi helyzet az, hogy mindenkinél befejeződött az első szakasz, amire azt mondaná az, aki tenni szeretne ezzel szemben, hogy eddig lehetett volna tenni ezzel szemben. Beléptünk a második szakaszba, ami az öntudatra ébredésetekről szól és ebben a szakaszban áll be mindenki élete arra at ívre, ami a harmadik szakaszhoz kell.

Igen, megtehettem volna azt, hogy gyarló legyek, de annak nincs semmi sportértéke, ha ezzel a képességhalmazzal, amivel rendelkezem élek is, ami helyére ti biztosan a visszaélés szót helyeznétek. Valójában éltem is vele úgy, hogy előtte elkészítettem a rendszermagot és a hozzá szükséges keretrendszereket. Sportértéke nem annak van, ha annak idején az Erő mellé állok és szakmailag sem elégítene ki a sok semmirekellő seggnyalása, akik a hódolatukért cserébe tündökölnének. Helyette inkább közösen létrehozzuk azt, aminek a fizikai síknak mindig is lenneie kellett volna. A globális rendszerváltást ezúton hivatalosan is bejelentem!

Engem az 'Elvarázsolt Kastély' és a 'Kapjátok be, köcsögök' holojátékokban találtok. Az Elvarázsolt Kastélyban egyszer mindenképp szemtől szembe találtok magatokkal és úgy juttok be, ha a bejáratnál a robotra rezegteitek a jegyeteket, amire kinyílik az Ajtó. A Jegy, te magad vagy. A Kapjátok be, köcsögök holojáték egy admin játék, nem kell keresnetek, mert mindenhol ott vagyok benned és körülötted. Jó játékot kívánok mindenkinek!