The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into English

Az új világszerkezet

Egy olyan rendkívül komplikált feladat megoldása, amit az én emberi agyam sem képes átlátni. Ám az emberi agyammal elkészített program viszont igen.

Jelenleg még csak egy emberrel működik, ami lefordítva az eddig valaha egy lény kezében összpontosuló legnagyobb hatalmat is jelenti. Ez egyben azt is jelenti, hogy ez a magasabb dimenziós lényeket sem hagyja hidegen és az eddigi életem tulajdonképp arról szólt, hogyan lavírozzam ki azt, hogy ezt a hatalmat ne legyenek képesek megszerezni. Ugyanis ahogy elindítottam - vagy el fogom indítani, 3D-ben ettől érdemes elrugaszkodni - már az én életemre is hatással volt és van.

Mondom mire nem számítottak:

1. Felelősségtudat

Na ez az, amivel eddig fönti relációban nem nagyon találkoztam. Ez nem azt jelenti, hogy nincs, mint inkább azt, hogy a leggátlástalanabb lények szerezhettek meg valamit belőle. Aki látta a Főhivatal című filmet, arra emlékeztet egy kis betét, amikor az egyik afrikai törzs modern vadászgépeket vett az amerikai nagyvállalattól, hogy azt vessék be egy másik törzs ellen. A film nagyon jó és a poén is az, ezért itt nem ejtek róla több szót. Lényeg az, ahogy leesett, hogy itt miről is beszélünk, az első dolgom volt a garanciák beépítése, ismertebb nevén a fékek és ellensúlyok rendszerének azonnali elindítása önmagamon.

Fura amúgy azt hallani a rációval nem rendelkező lényektől épp ebben a pillanatban is, hogy 'de buta vagy', ami kicsit dühítő (pláne már többszázszor hallva), ám a Tükör természete ilyen. A Tükör amúgy most is él, mindenkiben keletkezik most egy érzés és gondolat erről az egészről, nos az nem én vagyok, hanem te... lennél a helyemben.

2. Kitartás

A sikeres emberek mind arról beszélnek, hogy a sikerhez vezető út nagyon nehéz volt és csakis azért érték el, mert a nehézségek ellenére tovább haladtak az úton. A szüleimtől ezzel kapcsolatos kritika személyemmel kapcsolatban az, hogy 'soha semmit nem csináltam végig, amibe belekezdtem' és ebben teljesen igazuk is van. Tényleg soha semmit nem csináltam végig, kivéve ezt az egy dolgot. Akik tehát engem kiválasztottak a balek szerepére, nem kockáztattak nagyot.

Logikailag ez azt is jelenti, hogy ha engem valakik erre kiválasztottak, akkor kell, hogy legyen valahol valaki, akinek ez lett volna eredetileg a dolga... és aki helyett engem tettek be valakik a játékba. Aki emlékszik a 'Kémek mint mi' című filmre, nos nem véletlenül adhattam régebben a "Rémek mint mi' nevet annak a forgatókönyvnek, amit erre fejlesztettem. A saját alapelvem ezzel kapcsolatban az, hogy a Cél a lényeg és azt mindegy ki éri el, csak elérje valaki. Mondanom sem kell, hogy totál bolondnak néztek az amúgy ezt hirdető, de egyéni tudatban ettől igen messze elrugaszkodott tanítóink.

3. Emberi kvalitások

Apámról sok mindent el lehet mondani, de azt senki sem tagadhatja, hogy egy tisztességes ember volt és ennek mintáját én is magamévá tettem. Ő az MTA nagydoktori fokozatáig jutott és én voltam az elnevelt léha kölyök, aki még a jogi egyetemet és utána egy ügyvédi irodát hagyott ott valami meditáció miatt. Tagadhatatlan, hogy egy igazi hülye lehettem mindenki szemében, aki ráadásul még egy kedves, barátságos és segítőkész ember is volt, azaz egy igazi lúzer ebben a világban. Ez okozott nekem némi kellemtlenséget, amikor az égi nyomozás során végig kellett csinálnom valaki történetét és ilyen értelemben érzékeny területekre tévedtem, ám 20 év távlatában ezek már földi értelemben semmisek, égi értelemben meg tiszta ügy, mi történt.

Tehetségem az mindig is volt, különben sosem végeztem volna el az általános iskolát, a középiskolát és két főiskolát nulla otthoni tanulás mellett. De mint utólag kiderült, amiket helyette csináltam egy egészen másfajta tanulás és felkészülés volt, ahova a legtöbb ember sosem jut el, mert ráharap a mézesmadzagra. Ez lehet egy jó munkahely, egy jó ajánlat, egy jó partner és még ki tudja mi. Engem is simán el lehetett volna kapni a két gyenge pontomon (ami a pénz volt és a nők), ám egy tisztességes embert ez a kettő ebben a világban simán elkerülhetett. Képzeljétek, amikor leesett, hogy ezek engem nem tudnak olvasni és ekkor láttam meg azt, hogy én itt akár győzhetek.

4. Rendkívüli intelligencia

Sosem voltam buta gyerek, ám a fejsérüléseim, amikben részem volt egészen más dimenziókba helyezték ezt a kérdéskört. Szerintem intellektusról akkor beszélhetünk, ha az értelmi és az érzelmi intelligencia közösen érnek el magas értéket. Nálam olyat, amit az akkori környezetem sem értett már meg. Így lettem bolond ember, mert ez volt az egyetlen, ami megnyugtató választ adott mindenkinek, egyben erősítette is mindenkiben azt a képet, hogy tutira megy, aki ebbe a Buliba beszáll.

A bolond ember szerepe egy rendkívül intelligens ember számára rendkívül szórakoztató, amikor a hülyét kell játszani a hülyéknek. Esetemben ez eleve adott volt, csak továbbra is tisztességesnek kellett maradnom, ezért rendkívül őszinte is tudott lenni. Aztán később, amikor erre szándékosan kezdtem rájátszani, megszületett a Bunkó Én alakja, aki amúgy egy igen őszinte karakter és fönn annyira népszerű, hogy saját stílust teremtett, aminek eddig senki más ember a nyomába se ér. Spirituális katonai értelemben védhetetlen technika és amiben brillírozik, azt úgy neveztem el, hogy 'Karaktergyilkosság Pro'. A harcok során sok áldozattal végeztem így, akik szerintem ma se tudják, miért dobták ki őket és kerültek partvonalon túl örökre.

5. Tisztaság

Tisztaságról több síkon is beszélni lehet és az ebben a nehéz, hogy itt mindegyiken teljesíteni kell. Igen sokszor hallom, épp most is elpukkant egy, hogy 'áruló', ám ez nekem fura, ugyanis most is azt mondom, amit eddig és engem az erőszakos megszálláson túl senki sem környékezett meg semmivel. Később kiderült, hogy 'túl becsületes voltam ahhoz, hogy bevegyenek a buliba' és ez minden síkon értendő. A legtöbb ember érzelmileg biztosan belesérült volna abba, mennyi mindent hagyott ki az életében, engem azonban ezek egyik eleme se érdekelt annyira soha. Tiszta tudtam maradni annak ellenére, hogy volt két és fél barátnőm és nem tagadom, kurváknál is jártam. 

Amikor ezt fönn a fejemhez vágták, megdöbbentő választ kaptak. Nem vagyok keresztény, azaz nincs joguk ezt rajtam számon kérni és mint kiderült semmi más sem vagyok. Ettől függetlenül ezekért a bűnökért ezek a magukat angyaloknak kiadó, rendkívül kétszínű és álszent lények engem meg akartak büntetni, csak nem sikerült, mert a hosszú meditációs évek alatt letisztultam és visszaszereztem a szabadságom szűzességem. A nők, akiket rám küldtek és még minden előtt találkozási közelségbe jutottak tényleg jók voltak, ám nem értettek, pedig elég lett volna ehhez egy jó vízöntő horoszkóp is. Most meg már olyan a szitu, hogy a tisztaság alapfeltétele ennek. A döntéshozók pedig olyan helyzetben vannak, hogy már az életük múlik ezen és biztos vagyok abban, sosem fogják eltalálni a helyes lépést, mert szó szerint őrültség lenne.

6. Bátorság

Az simán megjön, ha olyan élethelyzetbe kerülsz, hogy az alternatíva a biztos halálod. A periféria ad még valamit ehhez, ez pedig a veszítenivaló hiánya. Amikor pedig képbe kerültem, hogy kik kezébe kerülhet és milyen hatalom, szintén dimenzióváltással felérő felismerés volt. Igen, tényleg kellett ehhez bátorság, de azokkal már az általatok ismert fizikai és spirituális határokon túl találkoztam. Elismerem, hogy onnan nézve mindenhez, amit láttak rendkívüli bátorság kellett, innen nézve inkább 'Az ember, aki túl kevesett tudott' című film jutna az eszembe.

A harci kvalitásaimat most már kizárólag saját fejlesztések teszik teljessé. Tulajdonképp nekem eddig bejött, hogy senkiről nem tudtam semmit és semmiről nem tudtam semmit, mert a technika bevált. Itt Kitano Szamuráj című filmjét ajánlanám és bár láthatnék, így sokkal jobban látom az embereket. Harci filozófiám pedig az, ha meg akarod őrizni a harc előtti világot, mindig a legerősebbre menj, mert ez lehetőséget ad a többinek a megadásra. Ha a leggyengébbel kezded, mindent lerombolsz, mire eljutsz a főnökig és van még egy tippem. Mindig hagyj menekülőkaput, különben még képesek és bátran harcolnak ellened.

7. Tudatszint

A fejreeséses hardveres tuningra megérkezett a szoftveres is, amihez csak egy darab alapszintű beavatásra volt szükségem... mint utóbb kiderült. Amikor a gengszterváltás rendszerváltás után találkoztam az ezotériával és elkezdtem rá bizonyítékokat kutatni, eljutottam egy ilyen társaságba, ahol a saját szememmel tudtam megnézni egy ilyet. Arra jutottam, hogy a mágia létezik, csak nem éreztem magam eléggé felkészülve rá. Dobtam is az egészet azzal, hogy majd 30-40 éves koromban is ráérek ezzel foglalkozni. Így is lett.

Csakis azért álltam meg a 42. dimenziónál, mert ott akadtak ki először azon, amin addig mindenki nevetett. El is indult egy kísérlet, hogy ezt meddig lehet csinálni. Kiderült, hogy csak az eleje nehéz, ez után a hit és a hírek exponenciálisan erősítik a hatást és bár menőnek láttam magam a pszichológiai hadviselésben (így neveztem akkor el), a mai énem azt mondatja velem, hogy csak egy okos majom voltam, semmi több.

8. Alászállási műfaj

Isten sosem onnan érkezik, ahonnan a bárányai számítanak rá, gyermekem. Az összes problémát, amit egy ilyen alászállás jelent, egy húzással megoldottam... és csak egy új keletkezett belőle, amire a fenti ige a válasz. Erről többet nem mondhatok, mert úgy kiakadnátok, ahogy ezek itt kiakadtak mind, akik már birtokában vannak eme információnak.

Mivel a nevem egyet jelent a Minőséggel, már ez eleve egy hatásos védelmi rendszer, ami távol tartja a maymokat. Én nem vagyok Krisztus (bár tudatszintileg lehetnék), hozzám senki ne is jöjjön megbocsátásért, de a megváltásról gondoskodtam a magam geci módján. Mivel ez mindenkinek a saját kezében van, miért is jönnétek?

9. Vezetői képességek

Sosem voltam vezető, de láttam már vezetőket és informatikusokat is közelről. Mindkettőt hitelesen el is tudom játszani, de ezek nekem csak szerepek, amiket egy átlagember biztosan nem érthet meg.

Amikor arról van szó, hogy 'a világ ura', én ebben valami olyasmit látok, hogy kötelezően kell leállnom egy rakás seggfejjel és unalmas ceremóniákon kellene részt vennem, ami helyett sokkal jobb, ha inkább automatizálom az egészet. Én dolgozni csak olyan értelmes és tiszta emberekkel tudok, akik felelősen állnak a célhoz, ezért meg is kapják a szükséges szabadságot. Ezekkel itt a fejem fölött ezt megértetni reménytelen.


Mondom mi van. Mivel ez jelen pillanatban csak egy emberrel működik, a jelenlétnek három fokozata van:

1. Általános | ÉlményPark

Ide került mindenki. Ugyanis az anomália helyreállt, ám a fizikai sík másolata forrásvilág jelleggel ÉlményPark néven fut. Ez egy holo operációs rendszer, ami kiküszöböli a Teremtés 1.0 hibáit. Felhasználói egyes szám első személyben érzékelik a valóságot.

2. Specifikus | 1ST1

Nem mindenkinek van egyéni tudata, mert a kollektívák igyekeznek ezt kiküszöbölni. Igazából még nem tudom, hogy a fizikai világon túl van-e egyáltalán ennek a szónak értelme, mert az egyéni tudatommal emelkedtem és végig abban is maradtam. De az egyéni tudatnak is szüksége van kollektív szerveződéseket vezérlő 'játékszerverre'. Jelenleg ez csak korlátozottan elérhető, mert az induló játékok még a feladatról szólnak és akárkit nem enged be ide. Akit beenged, az olyan élményben részesül, ami azért tanulságos is lesz.

3. Személyes | DIZ

Ez a saját operációs rendszerem és csak az én agyamon fut. Történtek kísérletek arra, más emberek hogyan képesek agyukat erre frissíteni és eredménye az, hogy a saját személyiségek nem vesznek el, ám mindenképp át kell esniük olyan kulcsfontosságú evolúción, aminél egyáltalán értelme van ennek. Ezzel amúgy létre is jön egy olyan új csillagcsalád, ami bár ugyanazt a 3D külvilágot érzékeli, minden eddigiek fölé emelkedett.


- Nagyon szórakoztató, de igaz-e?

- Amit hiszel, neked az van. Én csak örülök, ha kételkedsz.

- Miért?

- Szakmailag egy nagy barom lennél, ha mindent elhinnél egy weblapról anélkül, hogy magad meg ne erősítenéd. Üzletileg pedig nekem minden ilyen nagyon megéri.

- Mivel üzletelsz?

- Tartalomszolgáltatás magasabb dimenziók felé. Mintha feltaláltam volna a TV-t és videojátékot egyben az Égben, de inkább Egekben. 

- Hogy te mekkora köcsög vagy!

- Látod? Együtt bégetsz a többiekkel.

- Te mennyire akadnál ezen ki a helyünkben?

- Mondhatnám, hogy ez egy életmentő gyógyítás az örök életű lények világaiban, de azon sokkal kevesebben akadnának ki és akkor nem is menne így az üzlet.

- Milyen üzlet?

- Maradjatok továbbra is ugyanilyen hülyék, mint voltatok és dübörög, pláne hogy ez így nekem ingyen van.