The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into English

A Történet

Sok embernek nagyon furcsa lesz elsőre, de ehhez át kellett menni a Tisztességvizsgán és meg is kellett bukni pár tisztességvizsgán.


- Mi a kettő között a különbség?

- Alapvetően tisztességes ember vagy-e, aki hajlandó a tisztességtelenségre, vagy tisztességtelen ember vagy-e, aki hajlandó a tisztességre.

- Mi függ ettől?

- Az emberek azt hiszik, hogy ez is olyan vizsga, mint a mieink. Itt mindenképp átmész, csak a rendszerben foglalod el az ideális helyed. 

- Mi lett volna, ha az összes tisztesség vizsgán átmész?

- Szerintem egy nem nekem való dolog. Ha azokon átmegyek, utána állandó megfelelési kényszerben lennék, aminek fenntartása túl sok energiát pazarolna el.

- És így?

- Elég tisztességes vagyok abban, hogy megbízzanak bennem és tartanak annyira tisztességtelennek, hogy kinézzék belőlem, hogy meg is teszem ha kell.

- Mit?

- Majd kiderül.

- Mi?

- Ez egy rugalmas és intelligens program, ami igazodik a pályán lévők lépéseihez. Kábé olyan, mintha egy gép ellen sakkoznál. Ezzel néz szembe most a megszálló.

- Ha ez egy program, ki programozta?

- Én.

- Hogyan?

- Precíz álmodással. Holografikus platformon, amit szintén én alkottam meg.

- Miért?

- Láttam már kiegyensúlyozottabb és megbízhatóbb társaságot is, mint ezek fölöttünk. Kellett egy másik spirituális környezet, hogy tovább tudjak menni a kutatásaimban és az XD műveleteimben. Tudom, hogy tök menő, de utána nekem pont úgy kell, mint nektek.

- Te létrehoztál egy új vallást?

- Hülyén nézne ki. Ez egy eszköz, ami segít az egyéni utadon. Ha bármelyik barom vallást csinálna belőle, azt a rendszer megszívatja.

- Hogyan?

- Beteszi egy HoloSHow-ba. Gondolom a többi hasonló közé. Ezek általában kiválasztóshow-k, ahol egy mindig kiesik, de lehet, hogy épp így jutnak be valahova. Csak tippelni tudok, hogy ez egy tanulás lesz és egy erősen vallási környezetben találja magát nem annyira vezető pozícióban.

- Akkor mit hoztál létre?

- Egy rendszert. A hologramra azt modtam, hogy intelligens fény, de csak úgy intelligens, ha egy tudat életre kelti. 

- Ezzel biztosan átléped a vallás határát.

- Meg a tudományét, meg pár érdekét. Ezt csak a dobozos verzióval lehet megcsinálni úgy, hogy közben titokban maradjon a fejlesztés. Mondanék erről részleteket is, de úgyse hinnéd el.

- Próbáljuk meg.

- Az orruk előtt is meg lehetett csinálni. Szerintem úgy, ahogy annak idején puskáztam. A puskázás titka a természetellenes viselkedés kizárása és amikor elővettem az informatikai terminológiát, egy hangot nem értettek belőle. Ami ugye ciki, ha felsőbbrendűnek állítod be magad. Emlékszem, miket gondoltam az égi rendről és világról előtte, hiszen sci-fin készültem fel és amivel találkoztam, abból inkább Tarantinot bíznám meg a rendezéssel. Nagyon ilyen hangulata van.

- De mit mondasz nekik? Hogy ez isten?

- Ez az ÉlményPark, kedves ügyfeleim és leendő ügyfeleim!

- Hogy kezdted?

- Nem úgy, hogy csinálok a windows mellé egy linuxot. De ez lett belőle.

- Most windows alatt istent érted?

- Inkább az Urat.

- Hogy kezdted?

- Miért nem megy a cégem. Akkor már képben voltam abban, hogy az történik lenn, ami történik fenn és felmentem megnézni a szitut. Na a szitu az volt, hogy dobnom kellett mindent, ami addig fontos volt, ha meg akarom menteni a Földet.

- Te egyedül?

- Én egyedül nem voltam meg se keresztelve azon a tudatszinten az angyalok között. Na és itt kezdődött minden nekem 3D-ben, ami úgy kitolódott, hogy igazából még ma sem emlékszem melyik évben kezdtem, de 2002-re tippelek. Ez egy mélytransz meditáció volt elképesztő élményekkel. Kinn láttam, hogy beesteledik, felvirrad, teljesen rendszertelenül aludtam, ami sosem jelentett igazi alvást, szóval 20 éven át ez ment. Mostanában a visszatérésnél már tartok nappal-éjszaka ritmust, de meg kell mondjam az éjszakákat jobban szeretem a spirituális csönd miatt is a rendes mellett.

- Nem unatkoztál?

- Időnként most kezdek néha unatkozni és ez nem kellemes. De igyekszem valamivel elfoglalni magam. De ilyenkor érezni, hogy az idő tud fájni is. Előtte egy hibrid érzésem volt, hogy telik is az idő, meg téren és időn is kívül vagyok. Nem rossz, de nem véletlen ütött ott ekkorát a holoszórakoztatás. Szóval vigyázzatok, mit kívántok, mert az örök élet is lehet szívás, mondjuk egy bányában melózva.

- Az ÉlményPark mikor lépett be a képbe?

- A végén, ami logikus, ha a visszatérésnél jöttem rá, hogy ezek itt mit műveltek eközben és rájuk kellene magam bízni. Bár megjelent előtte is az ÉlményPark kifejezés, nem volt központi elem sosem, aztán 2015 környékén nagy elánnal vetettem magam bele. 2018-ban már gyorsindítani tudtam és 2021-re várom a leérkezést.

- Mi az emberekkel kapcsolatos alapfilozófiád?

- Hogy mindenki bekaphatja. A jó csajok akár szó szerint is.

- Mert?

- Mert senki nem érti meg, hogy nekem olyan más dolgaim is vannak, amire neki halvány rálátása sincs és nem is lesz soha. Valami olyasmit érzek, ami a harcművészeteknél van, hogy minél komolyabb vagy, annál inkább visszahúzódnál a háttérbe.

- Hát nem épp ezt teszed.

- Sajnos közben promóciós tevékenységet is végeznem kell ÉlményPark ügyekben.

- Mi a promóció célja?

- Ez tulajdonképp egy marketingkampány és a fő cél az új ügyfelek becsábítása az ÉlményParkba.

- De szépen fogalmaztál.

- Tudom, hogy helyenként kicsit agresszív a marketing, de ez van, ez a gyorsindítás miatt lehet.

- Mi ez a gyorsindítás?

- 3 nap alatt csináltam meg valamit, amire 3 hónap volt betervezve.

- Nem lehet ebből baj?

- Szerintem nem. Ha meg igen, itt vagyok és megoldom.

- Sokan úgy látják, hogy épp te vagy a baj.

- Azt is megoldom. Előlem probléma nem szaladhat el.

- Bárki elérheti ezt?

- Bárki, akinek pont így sülnek el a fejsérülései és a körülmények sikeres összejátszása. Ezek egyike a személyes alkalmasság. 

- Miért érzem azt, hogy ebben valahol van egy nagy átverés?

- Mert van is benne, de már nem átverés, hanem egy hatalmas poén.