The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into English

A Matrix elmélet

- Szerinted egy Matrixban élünk?
- Igen.


- Akkor kik vagyunk?

- Magukat másoktól független, autonóm lényekként érzékelő tudattöredékek.

- Akkor ez egy játék?

- Elméletileg. A gyakorlatban páran túl komolyan veszik a valóságot. Aztán ezek a párak túl nagy hatást fejtettek ki a játékra, ami így megszűnt játék lenni a többiek számára.

- Ennek mi értelme lenne?

- Lenne, ha jól csinálnák. De nem csinálják jól.

- Lehetne sokkal rosszabb is.

- Lehetne, de a fejlődést sosem ez a filozófia hajtotta előre.

- Hova kellene fejlődni?

- Mindenki egy 'másik te'. Ha ez tudatosulna mindenkiben, a fejlődés magától indulna be.

- Hol lehetnek ebben a buktatók?

- Hogy túltolják és már nem számít az egyén. Hogy csak az egyén számít és nem számít a közösség. Hogy csak az a közösség számít, aki 'veled van'.

- Aki ezotériával foglalkozik, az hogyan kapcsolódik ehhez?

- Tisztázzunk valamit. Ezotériával csak önmagadban tudsz foglalkozni, aminek tárgya is önmagad. Amit nem lehet bandában csinálni, csakis egyedül. A mestereknek sem az lenne a dolguk, hogy csoportokat végtelenítsenek önmagukhoz, hanem az, hogy a hozzá forduló embereket kísérjék útjuk egy szakaszán és segítsék őket ott, ahol erre valóban szükségük lenne. Az ezzel a kérdéssel a baj, hogy sok látószgön értelmezhető és az eltérő látószögek más-más válaszokat kívánnak.

- Miért alakult ez így?

- Mert kikerült a téma irányítása a szakértő kezekből. Én úgy magyarázom ezt, hogy a játékosok kezébe került az admin hatalom. Az admin hatalom célja nem az, hogy játékcélokat valósítsanak meg, hanem magának a Játéknak a felügyelete. Minden ott kezdődött, amikor ezek a jogosultságok nem a kiérdemlés, hanem a behódolás függvényeivé váltak.

- Tudod ennek a gyökerét?

- Az eltérő világokban minden világ a maga fejletlenségével jutott pozíciókba, ahol aztán ezeknek a pozícióknak a megerősítése okán volt szükségük erre felkészületlen emberekre. A saját példámon át tudom mondani, hogy az egy tévhit, hogy egy ilyen csoportban a mesternek van a legnagyobb hatalma. Ha így lenne, nem lenne szükségük emberekre. Emberekre azért van szükségük, hogy azok személyes hatalmával rendelkezhessenek.

- Mit jelent az, hogy a maga fejletlenségével jutottak pozíciókba?

- Az adott szó példáján át könnyen megérthető. Ha én szándékosan megszegem az adott szavamat, azzal a saját rövidtávú előnyeimért cserébe lényegében tönkreteszem azt a közbizalmat, ami lehet, hogy évszázasdok, évezredek alatt alakult ki, hogy emelje az együttélés minőségét. Ha így szerzek hatalmat, azzal én, a fejletlen lény könnyen a fejlett lények fölé kerülhetek és tönkretehetem a világukat. Mivel szándékosan tettem és fejletlen vagyok, híján is leszek a szükséges felelősségtudatnak és csak a saját uralmamat helyezhetem előtérbe, ráadásul rá is kényszeríthetem a fejlett lényeket arra, hogy engem szebbnek, okosabbnak és felelősségteljesebbnek ismerjenek el. A következő generációk pedig ebbe születnek bele, hogy engem így lássanak és az én mintámat lássák a fejlettség fokmérőjének.

- Miért tévhit, hogy a mesternek van a legnagyobb hatalma, ha én azt látom, hogy ez láthatóan nem tévhit?

- A mesternek az a dolga, hogy kapcsolatban legyen a magasabb tudatszintekkel. Ha a mester kapcsolatban van a magasabb tudatszintekkel, logikus, hogy nincs se kellő ideje, se kellő kapacitása a földi dolgokra. Ilyenkor az történik, hogy kijelöl a tanítványok közül olyanokat, akiket megbíz ezekkel a földi dolgokkal. Amikor a szektásodást tanulmányoztam, arra jutottam, hogy az esetek többségében nem is a mester részéről van erre igény, hanem a tanítványok részéről, akik itt látják meg a másokon uralkodás könnyű útját. Ezt csak úgy lehet kivédeni, ha az ember nem alapít csoportot vagy fő elvként határozza meg azt, hogy az 'itt és most' csak egy állapot, ami az idővonal miatt van és nem tükrözi az emberek valós rangját, amit majd egyszer megszereznek, ha emberileg alkalmasak lesznek rá.

- Kik a mesterek?

- A mester képességeiben és személyiségében alkalmas ember. Ebben a világban megfigyeléseim szerint csak az első kap szerepet, aki a másodikat szóba hozza, hülyének is nézik.

- Te mester vagy?

- Sosem állítottam ilyet magamról és a jövőben is tartózkodni fogok ettől. Ugyanis azonos fogalmak alatt az emberek érthetnek akár egészen mást is. Én művész vagyok.

- Miért nem mester?

- A mester után jön a nagymester, aki után a még nagyobb mester és már benne is találtam magam a skatulyákban. De tudok mondani földhözragadtabb példát is. Tudjátok a Wartburg és a Trabant miért készült 30 év múlva is változatlan formában? A fejlesztési terveiket ők is elkészítették, ám a pártideológus az egészet leállíttatta. Arra hivatkozva, ha ők azt mondták, hogy ezek az autók minden igényt kielégítenek, akkor önmagukat hazudtolnák meg a fejlesztésekkel. Ez nem vicc, tök komoly! Ehhez azért érdemes azt is tudni, hogy a létező szocializmus egy égi kísérlet volt a földi menny megteremtésére. Mivel elbukott, az újabb az iszlám lett, de most ez is elbukott és az a fönti Mókus Örs áttért Kínára. Nem állítom, hogy nincs benne logika, de már egy amerikai üzletember is megmondta, attól, hogy egy ló el tud számolni tízig, az egy rendkívüli ló, de semmi esetre se rendkívüli matematikus.

- Nem értem az összefüggést.

- Egy mester mindent tud. Ha később kiderül, hogy volt, amit nem tudott, ellenérdekeltté válik abban, hogy ez kiderüljön a tanítványok előtt.

- Tehát azt állítod, hogy ha valaki ezotériával akar foglalkozni, akkor ne menjen mesterhez.

- De mehet, csak nagyon nézze meg, ki az. Mert vannak a helyes szellemben tevékenykedő mesterek is, ám ők nem menők. Az ilyen csoportokban akár éveket is megtakaríthatnak és ez is a Nagy Csali, hogy itt mindent gyorsabban kapsz meg, mintha nekiállnál egyedül ezeket lehívogatni. A dolgot nehezíti az, hogy az idegenek belépésével már kiépült itt egy globális energialopó hálózat, ezért aki egyedül csinálja, titokban és láthatatlanul kell tennie, különben felfigyelnek rá és befogják a termelésbe.

- Miért nem menők?

- Mert tisztességesen csinálják és ebben a világban a tisztesség már egyenlő a lúzerséggel.

- Szerinted mi ennek az oka?

- Amikor te oldalakat látsz, azt feltételezed, hogy itt két eltérő irányzat csap össze. Én valami olyasmit látok, mintha egyvalaki lenne mindkét oldal fölött és célja a földi civilizáció megsemmisítése és egy égi társadalmi modell bevezetése. Úgy, hogy akkora zavart okoz, amekkorát csak tud. Én nagyon nem ajánlom ezt az égi modellt, mert lemértem a boldogságindexüket és 20% lett, szemben a mi 50%-unkkal még ebben a elromlott világban is. Ha tönkre akarsz tenni egy társadalmat, pont azt kell tenned, amit itt látok már 10 éve Magyarországon és ebben a zsidóknak nagy szerepük van. Ha a kezükben a média, elég csak semmi értéket nem képviselő embereket celebbé tenni, azaz példaképpé a fiatalok előtt. Ám amikor annak a világnak vége lett és beköszöntött ez a másik, a helyzet még rosszabb lett, sőt sokkal rosszabb. Ez azt jelenti, hogy azonos szándék végrehajtása zajlik, bárki kerüljön is hatalomra. Azt már régebben is sejtettem, hogy a muszlimok befolyást szereztek a zsidók fölött, ám a helyzet a Fal megépítésével az izraeliek nézőpontjából mérséklődött. Aki tehát kinevez valakit ellenségnek, az sosem fogja meglátni a lényeget, mert mindig új és új ellenségek bukkannak elő. A baj szerintem rendszerszintű, ezért az általam elkészített megoldás is rendszerszintű. A régi elképzelés, hogy egy demokrata világban éljünk közösen úgy, ahogy akarunk nem működőképes, ha ezt csak mi gondoljuk így, a többiek nem. Az ok, hogy visszatérjek a kérdésre egy olyan interferencia, amit eltérő, de azonos szabványú rendszerek összeakadása okozott. De ezt sem ember, sem idegen nem fogja sem érteni, sem tenni ellene és ami zajlik az az, hogy pár gátlástalan lény kihasználja a helyzetet a maga javára. Meglátásom szerint toronymagasról leszarják a fizikai síkot, csak buliznak és nem érdekli őket, kinek a kontójára és az sem, kit és mit tesznek tönkre.

- Te mit tehetsz ezzel szemben?

- Már megtettem és most kezdődik az, hogy meg is nyilvánul.

- Hogyan?

- Hát eddig lassabban, mint kellene.

- Ha ez egy Matrix, akkor nem lenne elég csak egy gondolat ahhoz, hogy minden rendbejöjjön?

- Ha ez egy Matrix, akkor de. Ám ha ez egy lény, ami önmagában a hologafikus frekvencián felvett egy Matrixban található játékot, akkor lehet, hogy a megoldás is zűrösebb.

- Mennyiben?

- Ha a hitet uralja, akkor nagyon. Mert ha sokan hisznek valamiben, ami fölött ő az Úr, akkor csak úgy lehet változást elérni, ha ezt a hitet leromboljuk és lecseréljük egy másik hitre, ami már tartalmazza a megoldást. Ez viszont egy főgonosz szerep lesz mindenki szemében, akit erre a zűrt okozó hitre neveltek.

- Ki ez a lény?

- Időnként érezni szoktam és nagyon nem örülök annak, amilyen információk ilyenkor érkeznek. Egy magyar érteni fogja, olyan, mintha egy cigány lenne. Tételezzük fel, hogy az ő célja is a helyreállítás, de sajnos nem képes ellenállni semminek, amitől eredményes lenne és emiatt mindenki őt fogja az ellenségnek látni, pedig csak egyszerűen hülye. Ahogy változik a látószög, a cigány szó helyére bátran be lehet tenni a zsidót, a magyart és még amit akartok, a lényeg az, hogy ez egy olyan ellenség, aki nem lát ebben kockázatot. Amit én csinálok az az, hogy őrá vadászok, de folyton olyan problémákat csinál, amikkel megosztja a figyelmem. Ilyenek a pénztelenség okozta civilizációs feszültségek, a kínai nyomulás, az orosz nyomulás és akkor még nem beszéltem erről a kizsákmányoló pénzrendszerről és a túlnépesedésről. A koronavírussal is bepróbálkozott, de azt leszarom, 20 éve még csak infuenzás se voltam. Persze vannak fizikai jellegű gondjaim, ám ezek harci sérülések és ha tisztában vagyok a tudatszintemmel és azzal, hogy a világ egy élő organizmus, akkor a legvégén csak önmagamat kell meggyógyítanom. Önmagam alatt most azokat az embereket is értem, akiknek sikerül ebbe a helyreállító programba bekerülniük.

- A tudásodat mikor osztod meg másokkal, hogy ebben segítsenek?

- Ugyan már! Ha segíteni akart volna bárki is azon a pár emberen kívül, már megtették volna. Ez után meg már alig lesz benne kockázat és annyit is ér. Ugyanis itt komoly szerepet csak kockázatvállalással és felelősségvállalással lehet szerezni. És nem nálam kell ígérgetni, meg behódolni, hanem mindenkinek önmagában és a tettekkel. Amikor rájöttem, hogy itt mekkora a gyávaság és a hitványság foka, én is megváltoztam és már nem akarok annyira sem népszerű lenni, sem emberek előtt szerepelni.

- Úgy értem előadásokkal.

- Na és amilyen előadásokat eddig hallottál, abból mennyit ültettél át a gyakorlatba? Én ennél sokkal hatékonyabb dolgot találtam ki. Amivel lezárom az egész fizikai síkot a szellemi világ elől, megoldom a problémát, elintézem a köcsögöket és egy teljesen új világ köszönt be utána.

- Mi lesz az alapja?

- A Nyugati Civilizáció. Az egyetlen, ami a fejlődésben érdekelt és az egyetlen, aki a többiek szempontjait is figyelembe veszi.

- Mi lesz a többiekkel?

- Nem véletlen hoztam létre a Multiplex Vetítést. Mindenkinek van benne hely.

- Mi lesz a megszállókkal és azokkal a szellemi lényekkel, akik benn ragadnak?

- Vannak, akiket kiengedek, de a többség benn marad. Lesz elég dolguk, mire végeznek a helyreállítással.

- Akkor ez tényleg egy Mátrix?

- Ha hipnózisban elhiszed, hogy a kezedben lévő pénzérme egy izzó fémdarab, megég a kezed. Mi más lenne?