The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into English

A Föld-Terv

Felvetődik a kérdés, ami számomra is kihívást jelentett, hogy ki és miért akarja az emberiség pusztulását. 


- Ki és miért akarja, ha egyáltalán akarja?

- Akarja. Röviden, egyszerűen be akarnak ülni a helyünkre. Az emberiséghez most olyan energiák érkeznek, ami nagyon kell másoknak is.

- Kik ezek a mások?

- Na ez már keményebb kérdés, ugyanis akik annak látszanak, közel sem biztos, hogy ők is az igazi hunyók. Logikus is, ám logikát csak kevesen használnak és ezek egyike az emberiség. Gondoljatok bele, ha a fehér embert azért akarják innen eltüntetni, mert a racionális agyfélteke, azaz a ráció miatt 'nem irányítható', akkor azok, akik ezt levezénylik, ők akkor könnyen irányíthatók, nem?

- De ki?

- Az emberiség még ma is hülyének néz engem, hogy az idegenekről kész tényként beszélek. A szakma pedig azért, mert állításom szerint már a földi gazdasági-politikai pozíciókat megszállták. Az idegenek pedig azért, mert szembeszállok velük, pedig ők 'jót akarnak'.

- Valóban jót akarnak?

- Ha te balekokat keresel egy ilyen grandiózus elképzeléshez, nem olyan lényeket használnál erre, akik hülyék csak szívvel élnek? Akiket nagyon könnyű mindenféle vallásos marhasággal beetetni? Akik aztán minden tőlük telhetőt meg is tesznek azért, amit a szívük sugall?

- De kik ezek?

- Nem fogod megérteni a választ, mert te csak a magad látószögén, a magad világában tudsz gondolkodni. A magad világában ezek minden bizonnyal szív nélküli emberek lesznek és számukra az USA a hazai pálya. Akik képesek gonoszként beállítani bárki mást, akik veszélyeztethetik terveiket. 

- De ha ez így van, akkor azok, akik fellépnek velük szemben is az ő terveiket hajtják végre?

- Nem véletlen akarom leállítani őket és ha kell, drasztikus lépéseket is megteszek ennek érdekében. A ti szemetekben én egy senki vagyok, persze nem azok szemében, akik engem olvasva komolyan is vesznek, de ez csak néhány ember. Akikről beszélek itt és ott pedig mind hatalmas emberek. De abban biztosak lehettek, hogy az én megjelenésem pláne ilyen minőségben egy váratlan tényező mindenki számára.

- Mi van, ha te is az ő terveiket hajtod végre?

- Így is lenne, ebben biztos vagyok. Ugyanis fentről sosem mondanak el senkinek semmit, illetve ha el is mondanak valamit, az biztosan manipuláció. Egy embert nagyon könnyű manipulálni, pláne megszállva. De rájöttem arra, hogy őket, akik minket megszálltak még könnyebb. Ugye említettem, hogy a meditációim döntő része harci meditáció volt, amit sokszor csak azért nevezek annak, mert úgy kellett kivitelezni, hogy közben gondolatolvasókat telepítettek rám olyan lények, akiknek volt még egy előnyük, hogy látták a lehetséges 3D jövőképeket is. 

- Ezzel szemben hogyan lehet emberként fellépni?

- Több síkon kellett úgy helyezkednem, hogy ki ne nyírjanak, amikor még megtehették. Azaz befolyást kellett magam fölött engednem, hogy értékesebb legyek nekik élve. 

- Hogyan csináltad ezt?

- Férfi vagyok, tehát ilyesmit mindig nőkkel tesznek.

- Hogyan?

- Eleinte személyesen, de ma már elég nekik az, ha meglátsz egy jó nőt az utcán vagy a TV-ben. Komolyan fejlődtek, ahogy hozzáfértek a képességeimhez. A következő lépés az, hogyan védem ki a titkosszolgálatokat, akik bennem nemzetbiztonsági kockázatot látnak. Ez van amúgy most.

- Hogyan védted ki?

- Ellenmegszállással. Azaz át kellett mennem támadásba, de ezt csak azok érzékelik, akik szerint ezeknek az embereknek másképp kellene viselkedniük. Alapvetően nem szólok bele a dolgaikba és a titkaik sem érdekelnek, sőt azt sem tudom, kikről van szó, mert az én irányítási rendszerem egészen más logikára épül. De ez érthető is, ha el tudod képzelni azt, hogy egyedül kellene hatalmas rendszereket vezérelned.

- Hogyan tudsz egyedül hatalmas rendszereket vezérelni?

- Paraméterekkel és nem konkrétumokkal. A dolgaik, a titkaik és az embereik személye mind konkrétumok.

- Azt mondtad Amerikában vannak.

- A Földön értve.

- Ezek demokraták vagy republikánusok?

- Mindkettő. Ők nem oldalakban gondolkodnak, csak az embereik. Ezért nem is bízom senkiben és át is kellett állnom arra, hogy a problémákra egyedül vagyok akkor is, ha emberek segítenek nekem. Mindezt úgy, hogy elképesztő erejű volt az elején az, hogy minden problémára a megoldást kívülről várjam... ami sosem érkezik meg. 

- Ha neked emberek segítenek, akkor nem vagy egyedül, nem?

- Ez technikai kérdés, mert ha én szállom meg őket, akkor úgy is egyedül vagyok.

- Te honnan veszed a segítséget?

- Önmagamtól. Már mindent megcsináltam mélytranszban évekkel ezelőtt. Ami sugallatként jön, az egy XD szerverről jön, amit magam programoztam.

- De nincs rá bizonyítékod.

- Még magam előtt sem, mert mindent kitöröltem a fejemből.

- Akkor hogy mered ezt?

- Az altervatíva az, hogy ülök a seggemen és várom a végünket. Ehelyett inkább önmagamban bízom, ami megint csak egy technikai kérdés hogy akkor most istenben bízom-e vagy sem. Ha elfogadjuk azt az ezoterikus állítást, hogy istent mindenki önmagában találja.

- Akkor hol a probléma?

- Mindenki mást is ugyanott találod. Amikor erről értekeztem, ezt másoktól úgy hallottam, hogy 'gyenge jelek'. Van egy hangszóród, ahonnan érkeznek a saját jeleid. Egy megszállás olyan, hogy valakik odatesznek még ilyen hangszórókat, amik erősebben is szólnak és a te dolgod az, hogy ennek ellenére csak a sajátodra figyelj. Ilyenek mondjuk találkozás életed nőjével (most bocsika, hogy csak az egyik oldalról mondom, mert fordítva is igaz lehet), egy álomajánlat, a családod felől érkeztő nyomásgyakorlás és még folytathatnám. 

- De ha ez így van, akkor semmi esélyed. 

- Nem tudom ki tapasztalta már meg, ez saját találmányom, amire nem képesek. Ez lenne a teljhatalom aduásza. Ám mivel nem vagyok hülye, olyan módon nyilvánítottam ki, amire mindenki azt mondaná, hogy egy hülye vagyok. Vagyis szabályai rám is vonatkoznak. Így azokra is, akik bekötötték hozzám magukat és az én hatalmammal akarnak velem szemben fellépni, ahogy eddig is tették. Senki nem hitte el, hogy képes leszek egy ilyen hatalomról lemondani, mert mindenki önmagából indul ki. Ezek a lények pedig abból, milyen tapasztalatokat szereztek a többi ember vonatkozásában, ami innen nézve tragikusan lesújtó. Lefordítva azt hitték én is olyan vagyok, mint ti. Könnyen megvezethető és megvehető. Ha te otthagysz egy olyan munkahelyet, ahol jól érzed magad csak azért, mert az új helyeden többet fizetnek, arra azt mondom én, hogy ribanc vagy. És ugyanez az általános vélemény az emberiségről is odakinn.

- Biztos vannak olyan fajok is, akik az ügy mellé álltak.

- Vannak, nem is kevesen. Ám ez olyan erő, amivel szemben jórészt tehetetlenek. Itt tulajdonképp mindenki a sötétben tapogatózik és senki nem lehet abban biztos, amit csinál, az épp kinek kedvez. Én azt tettem, hogy ezt a szart még jobban megkevertem, ezzel ütve ki ezt az erőt a komfortzónájából. Ugyanis a terepen már jobbak vagyunk a logikával és a rációval. Amikor azt mondom, hogy kisöpröm Európából a muszlim bevándorlókat (és ez alatt nem csak az arabokat értem, hanem mindenki mást is), azt nem azért teszem, mert fasiszta lennék vagy szórakoztat, hanem mert jó okom van rá, amit nem lehet elmagyarázni az embereknek. De itt most megteszem röviden, tömören és érthetően.

- Mi az az aduász?

- Az egész világ irányítása és ez alatt a multiverzumot értem. Amit most egy gép csinál, akit nem lehet lefizetni. Úgy, hogy engem is az irányít. Érzésre olyan, mintha szó szerint azt éreznéd, hogy amit most csinálsz, azt nem te csinálod. Erre így az idegenek sem képesek.

- Mi fog történni?

- Nem tudom. Ha tudnám, ők is tudnák. Élvezzétek ti is a show-t egyes szám első személyben, mást úgysem tudtok tenni. Ami itt úgy számít, ahogy ti értitek, az az emberi minőség. Nem a vagyon, nem a kinézet, bár a lehetőségeidet és a bevállalásaidat ezek tudják befolyásolni.

- De valamit csak tudsz.

- Azok viszont már játékcélok és közel sem biztos, hogy teljesülnek. 

- Honnan tudod mi a játék és mi nem?

- Ez könnyű. A játékban konkrétumok vannak, azaz konkrét személyek, dolgok és ügyek.

- Milyen jövő felé tartunk?

- Mindenkinek van egy úgynevezett ideális jövője. Ha önprogramozol, hogy csak onnan fogadsz el jeleket, azzal nagymértékben javítottál a pozícióidon. Itt jegyezném meg azt, hogy az ideális világod csakis a saját világodban lehet, mert ami neked ideális, abban mások biztosan találnak hibát. A közös valóság sok ilyen hasonló saját világból áll, ezért közel sem biztos, hogy mindenkivel ugyanott kötsz ki, így lesznek veszteségeid. 

- A te világod milyen lesz?

- Figyelem a jövőjeleimet. Egy igazi földi mennyországról számolnak be a túlélők.