The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into English

A bizonyíték

A kinti és a földi környezet és gondolkodás annyira eltérnek egymástól, hogy azt szavakban nehéz visszaadni. A földi világ a tudományos világkép okán a bizonyítékokra épül, míg a kintit elsősorban a hit vezérli.


- Te melyiket vallod magadénak?

- Mindkettőt. Ám nem úgy, ahogy azt egy földi értené és nem úgy, ahogy azt egy idegen értené.

- Mi a különbség?

- Ugye 20 éve csinálom ezt 0-24-ben. Ha egy titkosszolgálat utánam néz, meghallgatja az előéletemben felbukkant embereket, juthat arra a következtetésre, hogy ez bizony nem kamu, ám a teljes bizonyosság állapotában nem lehetnek. Azért nem, mert nem álltam elő semmilyen bizonyítékkal. A paradoxon ebben az, ha viszont előállok vele, ők esnek elsőnek pánikba. Ilyen helyzetben csak egyféleképp bizonyíthatok, mégpedig akkora hatalommal kell előjönnöm, hogy esélytelen legyen engem kinyírniuk. A másik ilyen lehetőség, hogy átlépem a nemzetbiztonsági kockázat felső határát.

- Azt hogyan?

- Úgy, hogy nem a veszélyt jelentem, hanem pont az ellenkezőjét. Ám ehhez olyan vészhelyzetnek kell előállnia, amire nekik nincs megoldásuk. A bizonyíték az lesz, hogy nekem van.

- Van varázserőd?

- Úgy, ahogy ti értitek, ilyet még nem tapasztaltam. Azaz nem tudok tárgyakat teleportálni és a telefonomon lévő egy darab játék, amivel időnként játszom sem oszt nekem állandó győzelmeket. Bár ez érdekes példa, mert az ellenkezője sűrűn megtörténik, azaz van olyan erő, ami folyamatosan azzal foglalkozik, hogy ezeket a képességeimet ne tudjam a felszínre hozni. Megtehetném, hogy szarrá lövöm őket az elmémmel, ám pont magam programoztam rá magamra azt, hogy ha ezt alacsony látószögön teszem, akkor bírálja felül. Az pedig, hogy ez hogyan történik meg, még lehet fejletlen, vagyis olyan emberek és idegenek, akik ellenségesen állnak hozzám. nagyon fontos itt megjegyeznem, hogy admin fokozatban nekem nincsenek ellenségeim, mert a dolgom nem az, hogy oldalak mellé álljak, hanem az, hogy a rendszer megfelelő működését biztosítsam. Azok a rendszerek, amiket létrehoztam (ÉlményPark, 1ST1, DIZ), tulajdonképp garanciák arra, hogy egy univerzum szinten sosem tapasztalt erő egy holo sapiensben hogyan képes átfordulni a fizikai környezetbe anélkül, hogy bolygók robbanjanak szét. 

- Ha ilyet nem tapasztaltál, milyet tapasztaltál?

- Ha egy átlagember nézőpontjáből gondolkodunk, azonnal ilyesmik jönnek elő, mint láthatatlanság, teleportálás, elmével repülés, sebezhetetlenség és még sorolhatnám. Lényege az, hogy látványos legyen, azaz fel lehessen vele lépni Vegasban. Én azonban harci meditációkat végeztem az idő 78%-ában és ezek egészen más irányba vitték a varázslás definícióját. Itt a cél az észrevétlenség, vagysis ha az én nézpontomból bizonyítok, abból te semmit sem fogsz észrevenni, ha jól csináltam. Amit tapasztaltam, azt nehéz lenne visszaadni olyanoknak, akik nem tapasztalták meg a környezetét ennek, de nem szaladok el a válasz elől. Isaac Asimov Alapítvány Trilógiájában bukkan fel egy Öszvér nevű alak, akihez hasonlítani tudnám vagy akár a Második Alapítványhoz, ami azért fura, mert mindezt egy Első Alapítvány világban valósítottam meg.

- Találkoztál olyanokkal, mint a Második Alapítvány?

- Volt ilyen érzésem. Elkezdtek az elmémbe nyúlni, én pedig megnéztem, hogy mit akarnak csinálni. Arra jutottam, hogy ezek nagy részével szemben nincs is ellenvetésem, de amivel volt, azokat leblokkoltam.

- Találkoztál olyanokkal, mint az Öszvér?

- Igen. Ezek általában harcba is torkolltak.

- Mi lett velük?

- Nem tudom. Azért nem, mert amik jönnek a csatornáimon, azokat nem tudom bizonyítékokkal megerősíteni. Amik jönnek a csatornáimon, azt egy (hivatalosan) 42. dimenzióból érkező ember esetén érdemes fenntartásokkal kezelni, mert ez csak egy darab valóság a sokból és mivel technikailag ez egy nem létező valóság, nem irigylem azokat, akiknek helyesen kellene ezekre válaszolniuk.

- Mit jelent az, hogy technikailag nem létező valóság?

- Csak akkor fog létezni, ha a feltételei teljesülnek. Ám mivel láthatóan létezik és múlik benne az idő, logikailag arra következtetek, hogy valamikor létezni fog.

- Ez nekem magas.

- Képzeld, még leegyszerűsítve beszélek, hogy érthető legyek.

- Kinek?

- Ha már van olyan ember, aki ezt érti, akkor neki.

- Az idegenek hite mennyiben más a tiédnél?

- Egészen más. Az ő mindennapjaikat teljesen átszövi a spiritualitás, amit mi vallásosságnak látnánk. Egy földi matematikus például az ő szemükben egy főpap lenne. Nem tudom eléggé kihangsúlyozni és ezt elsősorban azoknak a nagyhatalmaknak címzem, akik kapcsolatban állnak velük, hogy jobban teszik, ha mindennel leállnak és megvárnak engem. Az idegenek világképe a 'megtehetem, megteszem' elvra épül, aminek magyarázata az, ha isten lehetővé tette számára, akkor kötelessége megtenni. A kedvenc sportom a tenisz és ide tudok tenni egy elég jó példát. Megtehetném, hogy szándékosan testre ütök, nem tiltja semmi a teniszben... csak az, hogy nem illik ilyet csinálni. Ezt úgy hívják, hogy etika és az emberi agy racionális agyféltekéjének találmánya. Én egy idegen szemében egy igazi hülye vagyok, mert érthetetlen számára az, hogy miért nem viselkedem istenként igazi vezetőként, de most kaptak ebből is egy kis ízelítőt és fura módon kezdik azt visszasírni, amire amúgy még mind a mai napig lehülyéznek. Az idegenek hite szerint én egy isten vagyok, illetve most már olyan hangok is felerősödtek, hogy 'az' isten, hiszen csak 'az' isten lehet képes egy csillagcsalád hálózat egyik tagjában megjelenni. Ez 'az' isten amúgy nem az a 7. dimenziós lény, aki a 3D plafonja, hanem annál sokkal nagyobb, mint ahogy kinn 12. dimenziós lények is grasszálnak, ami pedig a kinti plafon. A 42-t senki el se tudja képzelni, tulajdonképp még én sem, mert emberi agyam van.

- Mi van akkor, ha valaki a belső megérzésével megerősíti ezt?

- A többieknek nem tudja bizonyítani és ha elkezd okoskodni, még hülyének is nézik.

- Te miért nem bizonyítasz?

- Belegondoltál, hogy hogyan? Ott vannak a mentalisták, akik bűvészekként lépnek fel és egyiküket sem tekinted istennek. Ha istenséget kellene bizonyítani, ami az én tudományos ezoterikus nézőpontomból egy tudatszint, azt nehéz olyanoknak, akik nincsenek azon a tudatszinten. Ha nekem ilyemit kellene bizonyítanom, akkor az Úrként vagy Allahként, esetleg Jahvéként kellene megjelennem, mert ti csak ezt ismeritek el istennek. Igen ám, de tudja valaki, hogy néz ki az Úr, Allah vagy Jahve? Na ugye.

- Akkor most mi lesz?

- Eddig a spirituális frekvenciákon könnyű dolgom volt, mert lényegében filmtrükkökkel bizonyítottam, aminek működési elve az elzárt indiántörzsek előtt megvillantott öngyújtó. Ám van a hitnek egy kihívása. Ha elhiteted magadról valakik előtt, hogy te egy isten vagy és ők ezt elhiszik, akkor fel is kell nőnöd a feladathoz. Azt mondaná erre egy földi ember, hogy akkor én tulajdonképp egy csaló vagyok, ám az a helyzet, hogy ez - megjegyzem a bizonyításig - lesz csak igaz. Azért, mert ez a világ a bizonyítékokra épül, míg a kinti az álmodó álmára. Ha az álmodó álma teljesül, az az idegenek szemében a bizonyíték, de addig ez az álom csak egy ábránd ott is. 

- Hogy lehet felnőni a feladathoz?

- Azért vagyok hülye az idegenek szemében, mert ha nem az lennék, akkor a legsúlyosabb bűnt követem el, ami csak létezik azzal, hogy egy baszott nagy istennek adom ki magam. Megjegyzem meg sem vagyok keresztelve és az istenek alatt is tök mást értek, mint ti vagy ők. Ha istennek adod ki magad és nem vagy az, az egyenlő a halállal még akkor is, ha vallásilag ölésellenesek. Ám mivel nem tudnak megölni,ez megint csak egy bizonyíték, amik egyre csak gyűlnek és gyűlnek.

- Az idegenek meg akarnak téged ölni?

- Most, hogy bepillantást nyertek más valóságokba, ahol szarrá bombáztam őket már nem nagyon, de még futnak ilyen kísérletek, amiket kétségbeesve igyekeznek leállítani. 

- Ezek tényleg megtörténtek?

- Ha nem, már az is bizonyíték az isteni képességemre.

- Hogy lehet egy ilyen feladathoz felnőni?

- Ha egy gyógyítóval találkozol, aki elkezd téged gyógyítani és kiderül róla, hogy csak egy csaló, az közel sem biztos, hogy csaló a szónak a szakmai értelmében. Ha engem valaki olvas és elintézi, hogy személyes gyógyítást kapjon tőlem, már elég hitelesnek tart engem, amit megerősíthet a személyes találkozás. Ha én a gyógyítás során semmi mást nem csinálok, csak eljátszok neki egy performanszt, azzal képes lehetek akár a rákot is gyógyítani. Mégpedig a hit gyógyító erejével, ami nem is az én hitem lesz, hanem az övé. Csaló csak akkor leszek, ha a műsor nem sikerül. Ha sikerül, akkor viszont egy fantasztikus gyógyító, aki gyógyítja a rákot is. Tételezzük fel, hogy ezt tudósok előtt is megismétlem, akik semmit sem fognak mérni és a jelenséget sem fogják tudni megmagyarázni. Az lesz az egyetlen logikus magyarázata, hogy elhitettem a gyógyítást és az illető a saját hitével gyógyult meg. Felnőni tehát úgy lehet, ha kétség sem lesz benned ezen képességeddel kapcsolatban, vagyis elhiszed magadról a gyógyítőerőt. Ami nincs kizárva, hogy egyszer meg is érkezik ténylegesen, mint ahogy az sincs kizárva, hogy az isteni mivoltom is megérkezik valaki vagy valakik hite által. Na akkor nem mindegy, hogy egy ostoba bugris bunkó vagy, vagy egy erre felkészült ember. 

- Ez elképesztő. Ha jobban belegondolok, te így el tudnál adni bármit.

- Pedig rossz kereskedő vagyok és a pénzhez sem értek. Ja és a nőkhöz sem, mert még soha sem sikerült előre eltalálnom egy szépségverseny győztesét sem.

- Ha nem értesz a pénzhez, hogy akarsz itt bevezetni egy új pénzrendszert?

- Ahhoz értek, hogyan találjam meg azt a kompetens embert, aki viszont ért hozzá.

- Akkor te nem is vagy igazi vezető?

- Ki az igazi vezető? Az a középkori skót király, aki jól harcol? Az igazi vezetőnek egy dologhoz kell értenie és ez a vezetés. Lefordítva rátalál a megfelelő vezetőkre, akik a szakterületük szakértői és őket hangolja össze. Nem egy ostoba bohóc, aki mágiával lopja el a fél országot és rakja a saját zsebébe. Sem a másik ostoba bohóc, aki soha életében egy felelős dolgot nem tett és négy évig lehetett az USA elnöke. Ha én kilépek a Színpadra, én is csak egy ostoba bohóc leszek, ezért fönn már eleve így állítottam be az imidzsemet és a fönn most az ezek feje fölötti világot értem, akik az angyalokat játsszák nektek.

- Akkor hogy fogsz bizonyítani?

- Első kérdés, hogy hogyan, a második pedig a miért lesz. Már bocs, de miért is bizonyítsak egy mayomnak és ha már bizonytanom kell, miért ne tegyem a megfelelő méretekben és stílusban?

- Mondjuk az elméddel.

- Ilyen bizonyítékok ott vannak a szemetek előtt a regnáló politikusok képében, mégse tekintitek bizonyítéknak. Hogy valaki belahazudik a pofátokba és csinálja annak ellenkezőjét, amiket ígér, majd rá szavaztok a következő választáson. Már bocs, de nektek mi a faszért bizonyítsak?

- Akkor hogyan bizonyíthatsz?

- Logikusan? Idejön egy űrflotta komoly csapásmérő és megszálló képességgel, majd amikor a kapcsolatfelvételnél megkérdezik tőlük, hogy miben hisznek és ők elmondják, hogy itt él egy ember, akit elismernek teremtőjüknek. Nekem ha eddig nem hittek, ez után sem fognak, de nekik biztosan, mert az ember másoknak mindig szívesebben hisz. Csináltam olyat is, hogy visszaüzentem az ókorba, hogy Egyiptomban véssék fel egy kőre a nevemet, hogy kiássa valaki, de ez a mi valóságunkban hétpecsétes titokká válik. Szóval ez poénnak jó, de arra a bizonyításra, ami neked kell, arra nem, mert soha nem fogod megtudni.

- Mi a másik lehetőség?

- Akkora hatalomnak a megmutatása, amire még kinn is epekedve néznek és kicsordul a nyál a szájuk szélén. Viszont egy ilyen hatalommal okosan kell bánni és nem utolsósorban etikusan is, el se tudjátok képzelni, mekkora munka volt kidolgozni. 

- Miért?

- Uralkodni egy ilyen hatalommal bárki tud. Még te is tudnál. Ám demokratának maradni már egy egészen más kérdés.

- Mi ebben a nehézség?

- Ti. Azonnal leborulnátok és olyan vallási hangulat támadna körülöttem, ami azonnal megsemmisítené a demokráciát. Nem véletlen nyomattam ezt a bolond figurát, aztán vállaltam fel Sátánt. Akié amúgy a legszabadabb szerep.

- De hogy fogod akkor csinálni?

- Hidd el, az eredeti tervem az volt, hogy teniszedző leszek és úgy is el tudom vezérelni a multiverzumot. De ezt el kellett engednem és ha elmondom, hogy hogyan fogom csinálni, lehet nem fogod elhinni.

- Hátha mégis.

- Le van programozva mentális rajt-cél programozással a cél és a sugarat követem. Ez azt jelenti, hogy halvány fogalmam sincs, amiket eddig erről mondtam is csak logikus találgatások voltak.

- Ez mit jelent?

- Emberileg és szakmailag igyekeztem minél felkészültebb lenni erre a feladatra és improvizálok. Ahogy eddig is tettem, úgy hívom a technikát, hogy abszolút improvizáció. Ehhez szükséges egy intuitív csatorna és a logikai alapú ráció, mégpedig egyszerre, mert csak így hozhatsz megfelelő döntéseket.

- Ha mondjuk holnap találkoznál az amerikai elnökkel, hogy készülnél fel rá?

- Sehogy. Mert már fel vagyok rá készülve azzal a teljesítménnyel, ahogy idáig eljutottam. Ott pedig improvizálnék. Hogy mit az attól függ, mennyire partyarc. Érdekességként elmondom, hogy szimulációban megcsináltam Trumppal és 17 másodpercig tartott, mert egyáltalán nem volt partyarc. De nem Amerika itt most a lényeg, hanem Európa.