The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into English

Mágikus gondolkodás

Aki interakcióban áll a Külvilággal, akkor is mágiázik, ha ő erről nem is tud és a mágia létét is tagadja. A mágia tanulmányozása során arra jutottam, hogy ezek a szándékok megjelennek az illető aurájában és a szándék szerint módosítják az életét. Amire természetesen több tényező komplex rendszere hat és ezek együttesen alakítják az életutat.


- Hogyan tanulmányoztad a mágiát?

- Kaptam be eleget.

- Jogosan?

- A 8%-a biztosan az volt. Kiderült, hogy az emberek azon, amit nem értenek azt értik, amit érteni akarnak. Az őszinteségem mögött sosem volt hátsó szándék, mégis sok vélt vagy valós sérelmet okozott. De az is tény, ahogy térek vissza és sokan tudomást szereznek erről, sok bűntudattal is jár, ami arra utal, hogy utólag visszatekintve talán túlzás volt ilyen átkokkal engem megterhelni. De egynek se jutott addig eszébe ezeket visszavonni.

- Mi fog történni ezekkel az emberekkel?

- Indul a Megtorlás Hadművelet, amiről amúgy tudomásuk van, csak eddig nem volt belőle gáz, amíg a tudatom fönn időzött. Ám ahogy jövök lefelé és aktualizálódik a jelen, ez okozhat számukra problémát.

- Nem lehet, hogy ez a Megtorlás Hadművelet volt ami kiváltotta azt a pánikreakciót, ami miatt ilyen sokáig fenn időztél és senki nem is gondolta volna, hogy valaha visszatérsz?

- De lehet.

- Tehát meg fogod osztani a figyelmedet?

- Az ember a figyelmét nem tudja megosztani. Olyasmi lehetséges, hogy felkészíti magát arra, hogy akár 10 másodpercen belül 5 teljesen más környezetbe ugrik. Technikailag megosztotta a figyelmét, ám ez nem klasszikus értelemben értendő, hogy egyszerre csinál több mindent.

- Másképp kérdezem. Bosszút állsz rajtuk?

- Már megtettem. Úgyhogy tudok válaszolni a kérdésedre, toronymagasról leszarom őket.

- Akkor hogy lesz ebből bosszú? És mit tettél velük?

- Elhitettem, hogy létezik egy Megtorlás Hadművelet nevű tervem ellenük. Akkoriban már nagyban nyomtam az akkor még pszichológiai hadviselésnek nevezett technikákat, bár utólag ezek csak kezdeti szárnypróbálgatások voltak. 

- Elhitetted és ennyi?

- Igen. Minden attól függ, mit tudsz és hiszel a világról.

- Na és mi van akkor, ha valaki nem tojt be?

- Akkor ezt védte, de ami akkor velem történt nem arra következtet, hogy lenne közöttük egy ilyen is.

- Mit védett?

- Ki tudja, ki mit félt be.

- Várj, te csak a szemükbe kamuztál és ennyi?

- Spirituális tudományos kísérletet végeztem annak megállapítására, az emberi félelem-hit hogyan hívja be a félelem tárgyát és mi történik ilyenkor. Ugye ehhez az is kell, hogy eszem ágában se legyen tennni semmit, hogy pontos méréseket végezhessek. Persze dokumentálni nem tudom, de értékes kutatási mennyiséget dolgozhatok fel önmagamban. 

- Ez amit tettél, mágia?

- Ha egy gyógyító úgy gyógyít, hogy hitelesen eljátssza előtted a gyógyítást és te az ebből szerzett hiteddel kigyógyulsz, az mágia?

- Mi akkor a mágia?

- Tulajdonképp ha kiposztolsz egy posztot a közösségi médiában, az már mágia.

- Az emberek a mágiát a varázslással társítják. Egy poszt nem tűnik annak.

- Pedig egy eszköz segítségével befolyásolni akarsz valamit az ismerőseid körében. Hisz a poszt mögött mindig szándék áll. Bárkiből bármilyen kicsi hatást is váltson ki, az már mágia.

- A világ tele van ilyesmivel. Az emberek naponta posztolnak.

- Meg lemezeket adnak ki, meg filemeket, sorozatokat, reklámokat és céglogókat készítenek.

- De ki hisz ebben? Hogy ennek bármi köze lenne a valósághoz?

- Hisznek ebben elég sokan és fura módon mind beavatott emberek.

- Honnan tudod? Bejutottál ilyen körökbe?

- Egyszer majdnem. Egy logikai bukkanó miatt nem sikerült. Én tudni akartam, mibe akarják, hogy belépjek. Az volt a válasz, hogy megtudom, ha beléptem. Ilyen alapon egy Michael Jackson rajongói klub is lehetnek, aki bár nagy művész volt, azért ennyire nem. Pedig tényleg megnéztem volna egy ilyet belülről. Bár attól tartok botrány is lehetett volnba belőle, ha hangosan elkezdek röhögni a maskaráikon. De minden kisfiú álma, hogy titkos és fontos dolgokban legyen benne és ők megvalósították gyerekkori álmaikat.

- A te dolgaid nem titkosak és fontosak?

- Ami titkos és fontos bennük, az jóval a megértési határ fölött van.

- Ezért vannak fokozatok.

- Attól, hogy felkötsz magadra egy fekete övet még nem leszel mester, csak úgy fogsz kinézni. Ha pedig ezt mások elhitték, akkor már csak fel kell nőni a feladathoz és így akár tényleg mesterré is válhatsz.

- Hogy lesz abból bosszú, hogy valakik egykoron valamit elhittek és közben eltelt 20 év?

- A Pillangó hatással. Meg azért az se maradjon ki, hogy tudják, hogy nem tudnak megölni és ez alatt a 20 év alatt csak és kizárólag ilyesmikkel foglalkoztam. A 0-24-et nagyon nehéz überelni, pláne család és ügyek mellett, hiába gyakorolsz minden nap két órát.

- De te semmit sem csinálsz.

- Na épp itt van a vitám az Éggel. Én gyakorlatilag bebizonyítottam nekik, hogy semmit sem téve is lehet akkora zűrt okozni, hogy az ő igazságuk szerint én tök ártatlan vagyok az ügyben. Égi joghézagnak nevezem és mint hibát javítottam is. Ez azt jelenti, hogy utánam biztosan senki sem csinálja ezt meg.

- Milyen képesség kell ehhez? Tudsz mondani regény vagy képregényalakot?

- Élőt is tudok, bár meghalt. Zemplényi csinálta ezt művészi szinten a fizikai tartományban.

- Jó, térjünk vissza a fő témánkhoz. Hogyan definiálnád a mágikus gondolkodást?

- Olyan célmeghatározás, ami után a feladat az afelé vezető utad menedzselése.

- Mi történik akkor, ha valaki ellenséges mágiát küld rád?

- Ez korszakokra bontható. Az első korszakban a legjobb, amit tehettem, hogy senkit sem hívtam vissza, beültem egy lakásba és kiseggeltem, amíg a legtöbb hatályát veszti. De voltak közöttük komolyabbak is, ám ezek eltűntek, ahogy a tudatom elhagyta a normál transz tartományt. Most visszatérve kezdenek élesedni, ám már nem vagyok kezdő és vannak erre nekem is megoldásaim.

- A második korszakban?

- Erről nehéz beszélnem, mert még nincs pontosan értelmezve az, hogy ott, ahol elméletileg rajtam kívül nincs senki, én hogyan találkozhattam emberekkel. Lehet az, hogy a 3D idővonala nem engedte a 3D-ből való teljes kilépést, ugyanis amiket XD-ben végeztem, ahhoz szükséges a 3D idővonala. Mivel mindez igen fönn van, ezért logikus ha nem tudnak megölni, mert olyan műveletbe tenyereltek bele, aminek a szélét se látják, nemhogy a lényegét. Ebben a korszakban tanultam ki a spirituális közelharcot, mert a hozzám érkező embereken ilyen lények érkeztek. Ekkor jöttem rá, az elmém mikre képes. Itt arra gondolok, hogy akár a gondolat is lehet mágia. Nem kell hozzá gyertya meg varázsigék. Az akkor kell, ha nincs ott az ehhez kellő elme.

- Most vagyunk a harmadik korszakban?

- Szerintem épp most léptünk be a negyedikbe. A harmadikban zártam pár csatornát és visszatértek a csak megszállásos taktikára.

- De hogy lehet itt győzni, ha azt tudják, amit te?

- Úgy, hogy nem kell tudni semmit. Illetve egy dolgot, de ahhoz tehetség kell és sok önmagaddal való munka. Nagyon nehéz megcsinálni, mert ehhez teljes bizalom kell, olyan, amire csak a vallás képes. Ám én nem vagyok vallásos és úgy sikerült ezt a problémát megoldani, hogy felmentem mindenki fölé és ott telepítettem mindent, amire szükség lehet. Azaz önmagamban hiszek és az általam elvégzett munkában, illetve egy gépben (fönn programban), amit magam álmodva kódoltam. A probléma ezzel az, hogy te vagy nekiülsz és kábé 30-40 év múlva elkészülsz egy hasonlóval, aminek önmagad teljesítménye adja a hitelét... vagy elhiszed nekem azt, hogy ezt megtettem rendkívül tisztességesen leprogramozva. Ez utóbbi esetén nagyon könnyű beleesni a valláscsapdába, ezért ebben a rendszerben nincs behódolás. Holografikus tartalomszolgáltatás van, ami van olyan jó, mint istené. 

- Isten hogy jön ide?

- Még sosem láttam windows alatt linuxot, de linux alatt már láttam megnyílni egy ablakban a windowst.