The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into EnglishSpirituális fejlődés

A lényeg a következő. Szerintem a Blokk, azaz maga a probléma az, amit mi megoldásként várunk a Problémával szemben. A Probléma idejött és megtévesztette az emberiséget, azt az emberiséget, ami a probléma megoldásának képességével rendelkezik. A probléma nem ellenséges természetű, hanem az eltérő világok fogalomzavar káoszának áldozata. De ettől még a probléma probléma marad és a megtévesztés miatt pont azokra nem lehet számítani, akik elméletileg fel lennének erre készülve.

 

- Akkor mi a megoldás?

- Mivel még a problémát sem lehet anélkül elmagyarázni, hogy az ember ne váljon nevetség tárgyává, a megoldást sem fogja érteni senki. 

- Mit fognak érteni?

- A félelmeiket fogalmazzák meg, ami amúgy megegyezik azzal, ők mit tennének ilyen hatalommal (=a probléma megoldásához szükséges képességhalmaz) másokkal.

- Mik ezek a félelmek?

- Amik minden olyan emberrel szemben keletkeznek, akinek hatalmában áll változtatni a világon.

- Hogy tesz szert az ember erre a hatalomra?

- Otthon egyedül.

- Hogyan érkezik meg ez a hatalom?

- Egyszer csak ott terem. Amit megelőz egy felkészülés, ami szintén otthon egyedül történik.

- Mi van akkor, ha az ember dolgozik és nem tud otthon ülni egyedül, csak utána?

- Erre már kifejlesztettem valamit. A tesztek végén járunk és hamarosan az egyik hullámfrissítésben mindenkihez megérkezik.

- Hogy fejlesztesz?

- Otthon egyedül.

- Mi történik azzal az emberrel, aki leül otthon egyedül?

- Unatkozni fog. Ezért nyomogatja a mobilját, tévét néz és elfoglalja magát mindenfélével.

- Hogy lesz ebből meditáció?

- Én az a generáció vagyok, aki akkor lépett a húszas éveibe, amikor megjelent az internet. Azaz emlékszem az az előtti világra. Az előtt az élet egyszerűbb volt, nem volt ennyi információ és mobilod sem volt, ahol bármikor elérhetnek. Én sportoltam, könyveket olvastam és volt egy ZX-Spectrumom is, ami már az új kor előszelének számít. Volt TV is, de csak két olyan csatorna, amit ma alig nézne valaki. Egy olyan ember számára, aki a meditáció klasszikus értelmében gondolkodik, én már egy elveszett generáció vagyok, mert már ott volt a TV. Mondanám, hogy az én szememben ti lennétek az elveszett generáció, ám én kifejlesztettem a TV előtt meditálás képességét. A TV tehát nálam része volt a meditációnak, amit te is megtapasztalhattál, ha bambultál el úgy a TV előtt, hogy az csak ment, de te a gondolataiddal jártál. A FELGYORSULÓ VILÁGOT ÉS EZT A SOK ÚJ TALÁLMÁNYT AHHOZ TUDNÁM HASONLÍTANI, AMIKOR A VILÁG MINDENT MEGTESZ, HOGY TÉGED A MEDITÁCIÓ ELLENTÉTES OLDALÁN TARTSON. Vagyis a külvilágban. Meditálni már pedig az ember csak egyedül tud befelé fordulva. Nem véletlenül fáj ennyire az unalom, mert a belső világod nem nyílik csak úgy ki neked, csak ha alszol. Azaz ahhoz, hogy elérd a megfelelő állapotot arra, hogy kinyíljon a belső világod, tulajdonképp meg kell szenvedned. Ezt a szenvedést két fő tényező tudja csökkenteni, a tévé és a drogok, amik mellé mára belépett az internet. A drogokkal tényleg meg lehet úszni sok mindent, mintha ahelyett, hogy átúsznád a Rio Grandét, beülsz egy csónakba és átevezel. Ebben a pillanatban mindjárt egy másik tudatszinten vagy, ahova szépen ki is vetíted a fizikai környezetet, de nyugi, megtették ezt már mások is előtted, csak már te is része vagy a játéknak.

- Mi történik akkor, ha másnap visszaállsz?

- Van két világod. Az egyik lenn, a másik fenn.

- Mi közöttük a különbség?

- Az elsőben üldözni fognak, mert hallgattál a szívedre drogoztál, a másikban üldözni fognak, ha gondolkozol. Ezért hoztam létre a kettő között egy harmadikat.

- Hogyan?

- Otthon egyedül.

- Ebből mi mit láthatunk?

- Tulajdonképp semmit, mert ha a kettő megneszeli, hogy mi készül, azonnal eltaposták volna. Ezért rendkívül észrevétlennek kellett lennem ebben a műveletben.

- Volt, aki észrevette?

- Igen, de őket senki sem vette komolyan. Cassandra Pro az erre fejlesztett holoappom neve. Attól Pro, hogy ráadásul még mindenki hülyének is nézi őket. Bocs, de nem árt, ha az ember gyorsan észreveszi a terepen az ilyesmit.

- Amit te megtettél, arra képes lenne bárki más?

- Igen, aki keresztülmegy ugyanazokon a fejsérüléseken, amik ahhoz kellenek, hogy utána elbírja az agyad, ami jön. Aztán személyes kvalitások is kellenek ehhez, amikre utólag azt mondom, hogy ezt lehet, hogy nem is tudnám megismételni. Olyan hónapokig tartó kemény fájdalmak kísérték, amiben egyszer, amikor felpörögtek a csakráim arra gondoltam, hogy erre más már mentőt hívna. Én meg kitaláltam, hogy a fürdőkád a megoldás, meg a fejzuhany. Szóval lehet, hogy képes lenne, de ehhez olyan elszántság kell, amit nem lehet megfizetni.

- Miért hívott volna mentőt?

- Amiért nekem olyan gondolataim lettek, hogy ezt vajon túlélem-e, de amikor használtam a jövővel kapcsolatos képességeimet, azt láttam később jól voltam.

- Akiket ismerek, azok nem ilyesmikről számolnak be, hanem csodálatos érzésekről és élményekről.

- Igen, ez volt nekem is az elején. Szerintem ez olyan, mint a házasság. Tök más, amikor megismerkedtek. De aztán jönnek a dolgos hétköznapok, ha elmúlt a szerelem.

- Mindenkinek így fáj?

- Remélem, de nem hiszem. Értelemszerű, ha olyan területek vannak, amiket csak te tudsz megoldani, akkor ilyen feladatok is jönnek szembe. És eddig is tartott a hierarchiákkal a jó viszony, amikor a rabszolgasághoz szokott lelkük nem értette a szabadság, feltöltődés fogalmát. Hogy többet ér, ha nem dolgoztatod őket halálra, hanem figyelembe veszed az ő szempontjaikat is.

- Mit eredményezett a hierarchiákkal kialakuló viszonyváltozás?

- Ha eltűnik a bizalom, a ráció azonnal B tervet készít. Igen ám, de közben az agyam úgy kinyílt, hogy az univerzumok közötti kapcsolatok nálam már TV melletti rutinfeladatok. A B tervnek köszönhetően van egy saját spirituális platformom (erről szól az ÉlményPark), ami nekem elég ha csak fut. És most jön a következő fázis.

- Az mi?

- Nem tudom. Ha tudnám, a megszállók is tudnák.

- Akkor hogy?

- Tudok sok olyan dolgot, amit a megszállók nem.

- Ezt ki finanszírozza?

- Még kutatás alatt áll ez a terület. Ugyanis a pénz nem szerepel az égi tervekben, az enyémekben viszont igen. Láttam ugyanis, ahol nincs pénz, ott az emberek mivel töltik el az idejüket és nagyon nem tetszett az egész napos imádkozás.

- Miért? Az olyan, mint a meditáció.

- Egyáltalán nem olyan! Mi lenne a véleményed rólam, ha kötelezővé tenném neked, hogy egész nap az én seggemet nyald?