The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into EnglishHírnév

Amikor az ember elkezdi, mindenki valamiért teszi. Az embert hajtja a karriervágy és mindenki híres akar lenni. De ha megkérdeznél 10 híres embert, utólag is ezt választaná, a fele biztosan nem tenné. Ugyanis ez sem való mindenkinek.


- Neked való?

- Nehéz erre válaszolni. Bár sosem voltak életem céljai azok, amiket a törtető emberek megfogalmaznak, később kiderült, hogy sem a törtető emberek társasága, sem a világuk nem üti meg azt a mércét, ami egy fejlett világhoz kell. Amikor az ember még gyerek, persze hogy álmodik arról, hogy híres lesz, meg hős, ám egy gyerek idealizált világot képzel el, nem ezt, amibe aztán belenő.

- Mibe nő bele?

- Szerintem az itt forgató filmsztárok is meglepődnek, amikor kilépve a szállodájuk elé találkoznak a rajongókkal, majd a fotózkodások és autogramok után simán elsétálnak onnan. A meditációim előtt volt egy kis horvát tengerpartos nyaralásom és ott mondta egy helyi srác, hogy mi történne, ha az egyik asztalhoz leülne David Beckham (mai verzióban Lionel Messi). Semmi. Az emberek felismernék, hogy jé, itt van Messi, aztán fordulnának vissza a sörükhöz. Ez lenne a normális. Amivé kezd változni a világ, az nagyon nem normális.

- Nem erre kellene a hírnév, hogy ezen változtass?

- Hány hírneves ember hatására változtál meg és hogyan?

- Akkor hogy fognak az emberek változni?

- Sehogy. Maradnak így.

- Akkor mennyi lesz képes megvalósítani a tudatszint váltást?

- Elméletileg mindegyik.

- Hogyan?

- Úgy, hogy az egész fölé mentem, megcsináltam a tudatszint váltást és egy teljesen új világértelmezéssel keretek közé helyeztem a zónát. Aki a zónán belül van, technikai értelemben megvalósította a tudatszint váltást. Ehhez csinálni kellett egy kiléptető rendszert, ami aztán be- és kiléptető rendszerré vált, ahogy ez az egész fejlődött.

- Mondjuk én, aki egyáltalán nem foglalkoztam ezzel is mélyebb tudatszinten vagyok?

- Nem. Azért választottam ezt a megoldást, mert rájöttem, hogy egyrészről mindenki ilyen világban akar élni, másrészről ezt a világot is meg akartam menteni. Márpedig ez a világ nem ez a világ, ha mindenki elkezd meditálni. Azt pedig nem teszem meg, amit gátlástalan emberek simán, hogy felkészületlen emberek kezébe ilyen hatalmat adok.

- A neten megtetted. Most is vannak kinn ilyen cuccok.

- Van hozzá garancia. Azért hiszek el nehezen, mert nem látnak ekkora méretekben. Mivel kénytelen voltam egyedül nekiállni ennek, olyan tudathálózati ismereteket szereztem, hogy így is képes legyek elvégezni a feladatot. Gyakorlatilag bármelyik embert elérhetném, ám paraméterekkel dolgozom, az egyes emberek pedig konkrétumok. Paraméterekkel azonban sokkal több mindent tudsz tenni, közöttük be is tudod állítani, kinek mit engedjen. 

- Mit jelent az, hogy bármelyik embert elérhetnéd?

- Régebben voltak ilyen csatáim, hogy emberekbe csúsztam, ám sosem tudtam, melyik emberbe. Ez a megoldás megfelel mindenkinek, mert nálam nem enged indokolatlan hatalmat és az egyéni tudat is leokézza, ha az adott ember nem beazonosítható.

- Miért jó neked az, ha korlátozod a saját hatalmadat?

- Nem úgy tanultam meg ilyen szinten teniszezni, hogy kerültem a nálam jobb ellenfeleket. Így nem is ültem seggre, ha igazi teniszező jött szembe.

- Térjünk vissza a hírnévhez. Mi az előnye és mi a hátránya?

- Az vele a gond, hogy amikor ezeket a célokat kitűzöd magad elé, egészen máshol van a látószöged mint később, amikor el kellene ezeket érned. Később az van, hogy az emelkedés miatt minden haverodat elveszíted, mert ők téged bolondnak néznek, te pedig őket majmoknak. Később olyan szintek és célok nyílnak meg előtted, amiben extrém nagy baromságnak tűnik az, hogy te ezekről lemondj vagy félretedd azért, hogy a majmok tömege előtt produkáld magad. Amit senki sem fog érteni, hogy miért nem fogadod el ezt, vagy mész el arra és miért jobb neked inkább otthon egyedül. Azért, mert akkor már a munkahelyed a fejedben lesz és az élmény ahhoz hasonlítható, mint amikor szívesen tévéznél, de valaki állandóan belepofázik. Ha híres ember vagy, végül is ezt simán elérheted, mert amire alig gondol valaki előtte, az az, hogy utána nem tudsz nyugodtan elmenni többé sehova. A sok majom miatt, akikben a rajongóidat tiszteled. Vannak olyan beavatott emberek, akik jól érzik magukat a majmok imádatában, de mint említettem, ma már nem kiérdemlésre megy a beavatottság.

- Akarsz híres lenni?

- A Földön nem. Bár olyan országban élek, ahol leszarják, ha máshol híres vagy, ezért elvileg lehetnék.

- Miért nem?

- Szeretek mászkálni az utcán. Meg ilyesmik.

- Mi van, ha ennek vége?

- Abszolút improvizáció. Ahogy eddig. A rajt-cél sugarat követve. Meg aztán semmi sem tart örökké meg ilyenek.