The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into EnglishThis is the Way

A sok duma utáni kérdésként érkezett, hogy tudok-e mondani olyan elmegyakorlatot, ami ezekhez a szintekhez kell, amiken én nyomatom. Igen. Gondolj egy kockás zászlóra, ami a Forma 1 versenyeket is leinti. Megvan? Most pedig ne gondolj rá fél óráig. Egy ilyenen akár az életed is múlhat élesben, amikor az egyik csatából szállsz be közvetlenül egy másikba.


- Finomítani kellene a stílusodon. Így nem vagy szalonképes.

- Mi van, ha nem is akarok az lenni? Lehetnék, de nem akarok.

- Miért?

- Hogy kötelezően kelljen rendszeresen pingvinnek öltöznöm, ahogy nektek?

- Ugyanezt hozod az ezósoknál is?

- Ott már az elején elvágtam magam azzal, hogy az egyik meditációmat Seggfej Átkapcsoló Meditációnak neveztem el. Sajnálom, nálam a cél, hogy a címben benne legyen az érthetőség ütötte azt a lapot, hogy meg kell felelnem a Szakma elvárásainak. 

- Mire jó ez a meditáció?

- Már létezik holoapp formában, ahol csak egy apoot kell képzeletben elindítani. Partyarc leszel a végére.

- Szerintem ez a partyarcos megközelítés a probléma veled.

- Vagy az egy valóság ilyen szintű komolyan vétele, vagyis ennek ellenkezője veletek.

- De mi a célod?

- A saját látószögemen? Egy olyan jövő felé tartunk, amiben én nagyon nem szeretnék élni. Mire erre mindenki rájönne, már késő lenne. A célom egy saját jövő felállítása, ami független ezektől.

- Csak neked?

- Na itt lenne a gond. hogy mindenkinek az agya erre behódolós, megvédős rugóra jár és kurvára nem kellene ilyen alakokat ebbe a jövőbe hozni. Ezért kidolgoztam ennek rendszerét, hogy az Értéket kiemeljem belőle és azt, ha közben tudatpozíciós utazásokat is végzek, hogyan ne vegyenek ebből észre semmit. 

- Akit nem viszel  magaddal, azzal mi lesz?

- Ott az ÉlményPark, aminek az adminjához ha kell, hozzáférek. De nem kell, mert jól meg van csinálva. Az emberiség tudathálójára is fel van telepítve és fut anélkül, hogy az bárkit érdekeljen úgy, ahogy téged érdekel amit látsz akkor, ha újraindítod a telefonod. Téged a játékok érdekelnek és azt meg tudsz.

- A fejlesztőket hogyan képzed?

- Kettévettem ezt a fogalmat. Az egyik fejlesztőtípus a precíz álmodó, akinek amúgy erről az egészről nem is kell tudnia. A másik az a típus, akit a technológiai működése és működtetése érdekel. Ők pedig rátalálnak erre és átmennek az ez utáni időszakon, maguktól tudni fogják, amihez hozzá kell rakniuk a saját szakértelmüket. Közben nekem is fut egy Auto Holojáték Generátor nevű programom, hogy azért ne unatkozzunk.

- Hogy van programozva?

- Az események forrása a Szent RND.

- Ebből nagy balhé lesz.

- Arra ott a Nagy Balhé Generátor, amihez már kellett készítenem egy Őrangyal appot, hogy a jövő hibáit küszöböljem. 

- Mi ez a Nagy Balhé Generátor?

- Van egy hivatalos neve is: Az egyik állapotból egy másikba történő átmenetet menedzselő célalkalmazás.

- Az emberek ezt biztosan nem fogadják pozitívan.

- Hogy aztán a jövőből pozitívan értékeljék. Na ez lenne a helyes Sátán értelmezés.

- Akkor a te utad sátáni?

- Dehogy, szarok én a vallásokra, de aztán ezek a vallások valahogy a spiritualitás területére tévedtek, csak én később születtem.

- Akkor mitől sátáni?

- Mert te annak akarod hinni. Benne vagyok, még jól is jön az elején, de aztán mindenképp szükséges egy imidzsváltás. Sátán Haver, a Partyarc Sátán, persze ha addig nem válok istenné. Mert utánaolvastam és ez Sátán célja.