The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into EnglishPartyarc tudatszintváltás

 Még soha senki nem csinálta ezt meg egy fergeteges show keretében.

- Elmondanád mi ez a hülyeség?

- Ha ismernéd a fenti fölötti világok problémáit, ez a hülyeség lehet rá a megoldás.

- Egyesek elborzadnak, hogy a kezedben ilyen dolgok zajlanak.

- Pedig ez a jó irány.

- Miért?

- Mivel erős piaci igény támadt a szolgáltatásra azok fölött, akik meg akarják szüntetni a fizikai síkot.

- Piaci?

- Ebben az értelmezésben vagyok állítólag a legbékésebb.

- Mert?

- Üzleti érdekemmé vált ellenségeim életben maradása.

- Mi van, ha ellenségeid közel sem ilyen partyarcok?

- Ha nagyon nem azok, akkor az is megtörténhet velük, hogy energia formában visszatérnek a Forrásba. Ezt egy ezós könyvben olvastam és nagyon megtetszett. De a Multiplex Vetítésnek hála sokan saját világokba kerülnek, ahol győznek is. Ezek többségéből tanulóvilág válik.

- Mit tanulnak?

- Az egyikre például, amikor elfogytak az ellenségei és elérte a teljes győzelmet, amiben nem maradt kritika és ellenvélemény, csak őt éltető emberek, hirtelen tört rá a minden felemelkedőre leselkedő legnagyobb veszély. Az Unalom. Hiába siránkozik, még maradnia kell egy darabig, hogy a mélyben is beépüljön a tanulás. Mert csak ez után lesz alkalmas arra, hogy ismét megpróbálja a Közös Valóságot, ahol rajta kívül vannak mások is.

- Kik ezek a mások?

- Ez legyen a felfedeznivaló öröme.

- Tehát ha jól értem egy szórakoztató műsort csináltál a fizikai síkból a magasabb dimenziók számára?

- Ha a fizikai sík egy interferencia, akkor előbb utóbb megszüntetik a problémát itt is és ott is. Ezért célszerű rá nem problémaként, hanem a megoldásként tekinteni úgy, hogy értelmet adunk neki. 

- Erről te csak úgy döntöttél?

- Ha körbenézek és nem látok azon a tudatszinten magamon kívül senkit, akkor el sem tudom kerülni.

- Nem lehetett volna ezt megbeszélni a Szakmával?

- Sajnos nem. A behódolásomat várták azokban az időkben, amikor én arra vártam, hogy végre előtűnjön onnan egy partyarc. Aztán már nem tudtam tovább várni és meghoztam a döntéseket úgy, hogy igyekeztem figyelembe venni a Pályán szereplő összes fél szempontjait. Ha nem teszem még tovább várakoznánk, így meg még fel is támad bennük a dolgok megbeszélésének igénye, amit az elején olyan durván visszautasítottak. A rendszerem tényleg elhozza a fejlődést.

- Akkor a tulajdonodban vagyunk?

- Itt senki sincs a tulajdonomban. Ami viszont ott van, az a holografikus vetítésetek médiajogai.

- Mi várható?

- Csak pár apró változtatás itt-ott.

- Te minek nevezed ezt?

- A saját világ testreszabásának. 

- Neked hol van a saját világod?

- Nem tudom hova helyez be a rendszer, rám is ugyanazok vonatkoznak, amik rátok. De mivel a rendszer tisztességesen van megcsinálva, kiderül mit érdemeltem ki.

- Mi lesz utána?

- Ahogy elvégeztem a dolgom kiszállok és átadom a helyem az arra méltónak. Mivel beszálltam a holoszórakoztatásba, most pilotokat és castingokat szervezek, amiket ti régiesen próbáknak neveztek. Közben szakmai munkákat is végzek, amik messze meghaladják ennek a beszélgetésnek a kompetenciaszintjét, úgyhogy maradok arcomat a fizikai világok felé tartva. Ráadásul még vállaimat nyomja az Ellenőrzés nemes terhe is, nem beszélve a tesztelésről. Szóval van dolgom elég.

- Alapvetően mit szolgáltatsz?

- Filmeket és sorozatokat. Valamint népszerűek a KiválasztóShow-k is.

- Ezeket a filmeket ki írja és hogy forgatják?

- A Stáb egy olyan dimenzióból rögzíti az eseményeket, ahol a színészek őket nem láthatják. Az Élet írja ezeket és ti vagytok benne a szereplők. Páran már sztárok is lettetek. Olyan műfajokban, amire nem is gondolnátok. A sztárságban az a jó, hogy a szereplők védve vannak, hisz a főhősök sosem halnak meg a filmekben sem.

- De hogy hoztad ezt így össze?

- Hiszek a nyer-nyer típusú üzletekben. Nyer-nyer és ugye még itt vagytok ti is, akik szintén nyertek, ha sikerül ebben az Élet nevű játékban jól játszanotok.

- Ez nem túl partyarcos húzás.

- De az, csak nem ebben a dimenzióban.

- Mit jelent az, hogy fergeteges show?

- Más hangulatot, mint amit az eddig megszokott analóg irányítási rendszer nyújtani tudott, amit ti isteninek neveztek. Tényleg szerencsétek, hogy ilyen partyarc vagyok, mert minden lehetne sokkal durvább is.

- De finomabb is.

- Arra te fogod később mondani, hogy túl uncsi.

- Mire számítsunk?

- Sok nevetésre.

- Kik nevetnek és kin?

- A magasabb dimenziós humor egyik jellemzője, hogy mindig mások nevetnek.