The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into EnglishÖnálló spirituális keretrendszer

Modern Ezotéria | Tudathálózaton futó holo operációs rendszer
Felhasználó egyes szám első személyben érzékelik a Valóságot

- Mit jelent az, hogy önálló?

- Független az eddig ismert spirituális infrastruktúráktól. Kábé olyasmi, mint az Apple az i-cuccaival, csak ez a holografikus szinten rugalmasabb, mert nincsenek kompatibilitási problémák. 

- Mit mondana erre egy vallásos ember?

- Alapvetően nem érdekel, hogy mit mondana erre egy vallásos ember.

- Egy teológus mit mondana rá?

- Hogy sületlen baromság és nem ért belőle egy szót sem, kivéve ha ez a teológus konyít az informatikához. Na ő hogy mit mondana rá nem tudom, de ért már engem vallásos csatorna felől pozitív visszaigazolás. 

- Föntről mit mondanak rá?

- Hogy már kezdtek lemondani a világról, de valami érdekes történik, amit nem hittek volna. Úgy tűnik így minden magától helyreáll.

- Rád mit mondanak?

- Hogy elképesztő, hogy egy ilyen kis kapacitású lény hogy volt képes ezt a rendszert összehozni.

- Hogy voltál képes rá?

- Elvekkel, filozófiákkal és paraméterekkel dolgoztam. Amik jól futottak minden környezetben.

- Minden környezetben?

- Igazságos Allah a holoapp neve, amit elég csak gondolatban elindítani.

- Értem. Ki a próféta?

- Prüntyőke.

- Ki?

- Tehet arról, hogy ez a neve? Na ugye, ráadásul akárki ki se tudja mondani.

- Ez milyen holoapp?

- Iszlám. Úgy értem, hogy maga az iszlám, amit ilyen formában az Élménypark is támogat. Álomban egyszer jártam egy olyan világban, ahol olyat láttam, hogy elkezdtem azon filózni, hogy itt nem is az iszlámmal van a baj, hanem az azt értelmező arabokkal. 

- Ez nem szalonképes, ahogy te erről beszélsz.

- Finom körökben?

- Igen.

- Majd időnként belekóstolok, de eszem ágában sincs közéjük tartozni.

- Miért?

- Szerintem nem vagyok annyira finom.

- Szóval ilyet nem ír ki egy civilizált ember. 

- A civilizált ember sok más dolgot sem tesz meg, aztán pislognak, hogy a kedvezményezettjeik szarnak nagy ívben a demokráciára és eszük ágában sincs az egyenlőség.

- Te most épp behatárolod magad politikailag valahova?

- Ez egy harc a láthatatlan szinteken. Hol ezek jönnek szembe, hol azok. Nem tudok semmilyen ...ista lenni, mert sokszor az ellenkező ...ista is lehetnék. Aki látja a Szivárványt, annak nem kell színt választania magának.

- De ez innen nézve politikailag behatárolható.

- Miért lennék én bármelyik majommal is?

- Akiket majmozol, azok olyan komoly emberek, hogy sok kellemetlenséget zúdíthatnak rád.

- Ilyen értelemben edzésben vagyok.

- Szóval mit tud ez az ÉlményPark?

- Mindent. De nekem igazából nem is ezzel kellene törődnöd, hanem az ez alá fejlesztett játékokkal, amik messze meghaladják a mágia fogalmát. Ugye a változatlan külvilág átlépési koncepció sikerrel lezárult és a régi játék egyes elemei még aktívak az új játék nyitányán. Mondok egy példát. A vallások holofantasy játékokká váltak és így futnak az ÉlményPark tudathálózati oprendszer alatt, mégpedig változatlan formában. Illetve kezdetben változatlan formában.

- Később?

- Hogy is mondták az embereik? Aztán az események alakulnak, ahogy alakulnak. Amit azonnal el is felejtenek, ha az események nem úgy alakulnak, ahogy azt ők várnák. De pont erről szól a holo-szórakoztatás. Mert az ÉlményPark amellett, hogy megoldás minden problémára, alapvetően egy médiaprogram, ezért is kapta az Élmény nevet. Mert hogy másképp lehetne egy szóban kifejezni a fizikai sík lényegét?

- Rád is ugyanúgy hat, mint ránk?

- Elméletileg. A gyakorlatban én már jó előre felkészültem rá. 

- Mire?

- Hogy szabadon fut és mások ülnek az adminpultokhoz.

- Hol vannak ezek a pultok?

- Mindenki fejében. Te magad vagy a Kulcs, úgyhogy akárki nem tud nyitni akármit.

- Hogy készültél fel?

- 1ST1 az egyéni tudatú játékvezérlő. 

- Akkor ez a keretrendszer nem is neked kell?

- Szükségem van rá az alászálláshoz, de azon túl nem nagyon. Ha jól fut, akkor a világ helyreáll. Nincs vele több dolgom, csak ha fel kell mennem admin szintre a javításokkal.

- A pápa ki a te szemedben?

- A holofantasy földi játékosainak vezetője. Valamint az egyik múltból örökölt kereskedelmi energiabank főnöke, akinek a Központi Energiabank juttatja továbbra is az Energiát.

- Miért vagy ennyire ellenséges a muszlimokkal?

- Meg sem vagyok keresztelve, ami náluk egyenlő a halálos ítélettel. Azaz akár ellenséges vagyok velük akár nem, előbb utóbb ez egy ki-ki meccs lesz, ahonnan csak az egyik hagyja el élve a csatamezőt.

- Mik az esélyek?

- Fönn már feladták, de ugye most már egészen mások a prioritások, így a fizikai síkon ragadtak részeseivé válnak egy nagy kalandnak, már ami az élesteszteket illeti. De nem szeretnék a részletekben elveszni, minden ki van dolgozva. 20 év megállás nélkül azért sok mindenre elég.

- Hogy értsük ezt a 20 évet?

- 0-24-es precíz, kemény melót értsetek ez alatt. Ha szembe jön valaki, aki már 40 éve ezt csinálja napi 6 órában, az sehol sincs hozzám képest, ha elvégzed a számítást, nekem nincs kedvem hozzá.

- Mire leszel képes ezzel a független platformmal?

- Hidd el, az sokkal izgalmasabb szakmai kérdés, ti mire lesztek képesek vele.