The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into EnglishJúnik

Az biztos, hogy teljesen egyedi ezotériával találkozik, aki idetéved. Bár ugye ezotéria nem lehet, ha a külvilágban jelenik meg csak mágia, aminek célja olyan ismeretek átadása, amik majd jól jönnek az ezotériában. Ami csak önmagadban önmagaddal lehetséges.

- Ki a célcsoport?

- Ki érzi magát célcsoportnak?

- Mi történik akkor, ha hagyományos ezoterikus irányzatot űző illetővel lenne dolgod?

- Ezek olyanok, mint a kung-fu. Bármelyik irányzatot űzöd, mindegy, ha tényleg mester vagy benne.

- Mit jelent a mester?

- Képességeiben és személyiségében alkalmas ember.

- Te mester vagy?

- Nem. Én művész vagyok.

- Mi a művészeted?

- Már létezik a fizikai síkon is, de még senki sem látja művészetnek. Talán mert ott vannak a szekrény tetején és így másnak sem láthatják. De igazán a hiten játszom jól.

- Az mire jó?

- Poénokra. Szórakoztatás.

- Hogy lehet a hiten játszani?

- Ti egy durva kifejezést használtok erre, a manipulációt. Ez is olyasmi, csak mélységei vannak.

- Hogyan válnak ezek láthatóvá?

- A tudás felől és némi átbaszással. A tudás felől azért érdekes, mert ők erre semennyire sincsenek felkészülve, mert sosem találkoztak ilyen közelről rációval. Azaz amit tudsz, az képes akár nagymértékben megrengetni a hitet. Erre jó példa a galaxis központjából felvettem valakivel a dumcsikapcsolatot. Tökre tetszett nekik a mi sötét égboltunk a pár pislákoló csillaggal, ám egyszer csak a téma a Hubble által felvett többi galaxisra terelődött. Na akkor láttam hitet komolyan megrengeni. Állítólag amit lát, az náluk konkrétan eretnekségnek számít és több ilyen furcsaságról is beszámolhatnék, de most ehhez volt kedvem.

- Az átbaszás mi és miért kell?

- Simán elmondhatnám, úgyse vágná senki. De konkrétan azért kell az átbaszás, mert ha sikerül, azzal a hitre gyakorolhatunk közvetlen hatást.

- Nem tartasz attól, hogy sokan itt kapnak valami olyasmihoz vérszemet, ami sosem jutna az eszükbe?

- Már részese is annak a tesztsorozatnak, ami arra figyel, ami miatt kárognak ezek az oktondi mesterek. De hát ilyen a kvantumugrásnyi fejlődés, aki túl merev, az nehezen is ugrik.

- Figyelj, te ezt az egészet kommunikálhatnád nemes és fennkölt módon is. Én látom mi ez és azt is, amit kreáltál belőle. Mindenki attól fél, nehogy belekezdj valamibe.

- Csak akkor nem kezdek bele, ha valaki letesz elém egy minőségi tervet, ami a szándékot tükrözi és képesek is a megvalósítására. Ha nem, aláírom azzal a kísérőszöveggel, hogy "puszika a rajongóimnak".

- Zaphodosra veszed a figurát?

- Az kinn sokkal közelebb áll a normálishoz, mint gondolnád.

- Itt is leszel normális?

- Amúgy az vagyok, összekevered az írói munkásságommal.

- Mi ebben a művészet?

- Hát nem neked művészet, de ha meglátsz benne valami művészit, azonnal szólj.

- A nők mire számítsanak tőled?

- A nők felé amolyan beavis & butthead féle rezgést bocsátok ki, mert ez taszítja legjobban őket. A legtöbbje amúgy sem nő, hanem nőstény spirituális arzenállal. 

- Tehát nem kell tőled tartaniuk?

- Nekem kell tőlük tartanom. A középiskolai "ki nősül meg legkésőbb" versenyben még vannak versenytársak. Bár az egyik úgy jött vissza a játékba.

- Te ez kinek jön be szerinted?

- Kétféle embernek. Az egyik semmit sem ért belőle, a másik mindent ért. A köztes zóna nem célcsoportom. 

- Aki ért hozzá, az mit mondana?

- Amit a legelején. Mi ezen az egészen csak egy jót röhögünk.