The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into EnglishAz ember, ki nagy magasságba jutott

Ismerjétek meg a teremtő igazi arcát.


- Mesélj, milyen mondjuk a 35. dimenzió.

- A harmincötödik? Képzelj el egy sötét szobát, ahol halvány fények villódznak enyhe világos füstágyon. Legalábbis így nézne ki a te 3D-s szemeddel. Valójában nem, mert ahogy a két frekvencia interferál, a tartalom három térbeli és egy idődimenzió kereteibe kerül. De álomban már lehet, hogy láttad... de az se stimmel, mert álomban az agyad a magasabb dimenziós információkat szintén 3D-s képi formába alakítja.

- Akkor te hogyan láttad?

- Rájöttem, hogyan lehet meditációban az ilyet megnézni. Meg persze fordítva is, ők hogyan látnak minket. Ő biztosított arról, hogy ők nem egy füstös fénysugár, én pedig biztosítottam arról, hogy mi se vagyunk lassan forgó és a felületén állandóan változó műalkotás.

- Figyelj, ezeket bárki mondhatja.

- A pap ott olvas nektek egy 2000 éves könyvből, mégis előtte térdepelsz. Én nem várom el, hogy előttem térdepelj és őszintén szólva ilyenkor elég messze látlak a fejlett embertől is. Szerintem bárki nem mondhatja, mert egy ilyenhez vagy kell egy különleges képesség, vagy elég sokáig kellene magolgatni a szakszövegeket és nagyjából érteni rendszerben is, hogy tudjon az ember róla rizsázni.

- De jól tudod ezt.

- Voltam főiskolás. Ott fejlesztettem ki a vizsgákra egy technikát, mert sosem tanultam rájuk.

- Akkor hogyan végezted el?

- Elsősként még minden vizsgára tanultam. Rendkívül stresszes időszak volt és nem is értem el olyan eredményt az első féléves vizsgáimon, ami a befektetett munkát tükrözte volna. Össze se lehet hasonlítani annak az időszakkal, amikor már egyáltalán nem tanultam rájuk és így minden jó jegy nagy sikerélményt is jelentett. A végére meglehetett volna életem első színjelese, de tornából csak egy 4-est kaptam, mert a heti öt edzésem mellé nem akartam lefutni egy 3 kilométeres távot hegyi környezetben.

- De ezt hogy csináltad?

- Utólag már több mindent összeraktam hozzá, de akkor úgy tűnt, hogy a dolog az ügyesség és a szerencse kedvező ötvözete.

- Egy szakértő mit mondana?

- Ekkor sok különleges képességem keletkezett. Kiderült, hogy többnyire olyanok, amik később kellettek.

- Egyet mondj.

- A minden vizsgára tanulós félév utáni év végi vizsgaidőszakban már kerestem az alternatív lehetőségeket, amikkel jól lehet puskázni. De még indokolatlanul hosszú időt töltöttem el a tankönyvekkel, amikben igyekeztem ráhangolódni a terminológiára. Az lett e befutó, hogy hosszan kell beszélni, semmit sem kell mondani, de azokban rengeteg szakszónak kell szerepelnie. Ha kérdeznek, abszolút improvizáció. Na mindegy, szóval az egyik tantárgyra három napot szántam. Az első tétel érdekes volt, de aztán már a másodiktól úgy bedurvult, hogy dobtam az egészet, úgyse lett volna elég rá a három nap. Odamentem puskákkal a kettest megcélozva, de kihúztam az egyes tételt, az egyetlent, amit elolvastam. Persze ennek eljött az ellenpontja később a jogi egyetemen, amikor római jog vizsgámra készülve eldöntöttem az egyik tételről (idegen dologbeli jogok), hogy azt nem fogom kihúzni, mert a fele latin volt. Amikor kihúztam, először nem is esett le, hogy ez melyik tétel, mert ugye el se olvastam. De egy év múlva átmentem!

- Te most lényegében beismered, hogy végig csaltad az iskolaéveidet?

- Azt ismerem be, hogy megfelelek a belépési feltételeknek. Szerintem ritka, hogy valaki megfeleljen mindkét világ követelményeinek, hogy egyrészről ne tanuljon semmit, mielőtt belekezd a meditációiba, másrészről legyen felsőfokú diplomája. 

- Vágtak ki vizsgáról?

- Ne is mondd, ott nem működött a kamuzás. Még ráhangolódni se tudtam, annyira nem értettem semmit a könyvből. Ha létezik angyali beavatkozás, akkor az UV-n lehetett volna a jelenséget megfigyelni, ahol átcsúsztam.

- Sokan azt gondolják, hogy most is kamuzol.

- Pedig rendkívüli intelligenciával meg lehet csinálni, hisz ott ülsz te is az előadáson és hiába fejtesz közben keresztrejtvényt, azért rád ragad valami.

- Hány diplomád van?

- Kettő és egy félbehagyott jogi egyetem, mert akkoriban zuhantam bele a meditációimba. Jó ügyvéd lehettem volna.

- De nem lettél semmi.

- Pontosan, egészen addig, amíg Benn lettem valami. Most zajlik az, hogy a benti helyzetet hogyan tudom Kinn is megjeleníteni.

- Benn mi van?

- Az Álom frekvenciái. Tulajdonképp, amikor magasabb dimenziókról beszélünk, azok is benn történnek. Valójában minden Benn történik, hiába látod és érzed megnyílni magad előtt a térben. Csak a harmadik dimenzióban létezik az Anyag, most ne menjünk bele a fekete lyukakba, ahol megfigyelhető mind a 2D, mind az 1D. Mondjuk a magasabb dimenziók is megjelennek, de ki tulajdonítaná a felhőket meg a szelet ennek?

- Honnan tudjam, hogy ez nem csak duma?

- Mi van akkor, ha csak duma?

- Kiderülnek a pontatlanságaid.

- De addig lehet, hogy innen kap kedvet pár ember ehhez.

- Te szórakozol velem?

- Igen, de be kell látnod, hogy te addig ezt nem hagyod abba, amíg bizonyítást nem látsz. Ha én neked bizonyítok, akkor már nem neked bizonyítok haknizásból, hanem azonnal nekiállok elvégezni egy annál sokkal komolyabb melót.

- Akkor azt sem tudod bizonyítani, hogy te tényleg megjártad ezt.

- De tudtam előre, hogy ezt nem fogom tudni bizonyítani. Ezért sokkal könnyebb volt beleegyezni abba, hogy minden emlékemet elfelejtsem, amik ismerete befolyásolná a saját játékomat. 

- Akkor mi a francról vezetsz te blogot?

- Na ez az! Ugyanúgy kutatom ahogy te, csak sokkal előrébb járok.