The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into EnglishA három gólomat Jézusnak köszönöm

Kedves Földi Emberek!

Higgyétek el, Jézus toronymagasról leszarja nem kíséri figyelemmel a földi események ilyen részleteit és azon túl, amit te a hiteden át neki tulajdonítasz, semmi, de semmi köze nincs a mindennapi ügyeidhez, pláne pénz miatti cselekedeteidhez.

Amit ti Jézusról tudtok, az a közelében sincs a valóságnak és ilyen körülmények között inkább kerüli a beavatkozást, mint keresi. Van még valami, hogy két fogalom a mai világban gyakran keveredik és az emberek össze is keverik őket, ezek pedig a Jézus és a Krisztus. Jézus egy ember volt, aki eljutott a kristály tudatszintre, Krisztus pedig egy tudatszint, amit nem könnyű elérni, ezért minden ilyen ember menő volt, aki oda jutott. Ma is menők lennének, ha nem nézné mindenki őket totál hülyének, amíg el nem értik azt a tudatszintet ééééééééés vissza is képesek hozni onnan a tudatukat, ami egy másik meccs. A hegymászók tudják, miről beszélek. Képzeld el, hogy ott állsz a Piramisok előtt és felmehetsz az egyik tetejére. Amikor feljutottál, az nagy dolog, taps meg ilyesmi és akkor most fordulj a lépcső felé és szevasz.

Amire ti azt mondjátok, hogy Jézus második visszatérése és mindenki ilyenkor ért valamit, az a következőképp nézne ki lefordítva a mai ember szemére. Hugo Chavez jutott így elsőre az eszembe, ugyanis Jézus egyáltalán nem az a grandiózus hófehér istenfia volt, amilyen alakot teremtettek később belőle, de van egy másik tippem Osama bin Laden felé is, de mivel ez egy szétterülő tudat, akár Donald Trumpra is. Ha Jézus megvalósíthatná, amit ő itt szeretne, az politikai nyelvezetre fordítva a világkommunizmust jelentené a szó szoros értelmében, ahol nagyon eldurvulna a rendszer amiatt, hogy ez a kollektív tudat nem akarja vagy nem képes az egyéni tudat jellemzőit elfogadni. Amit az ember ilyenkor tehet az, hogy ebből a szétterülő tudatból megkeresi azokat a darabokat, amik hozzá közel állnak és ezt szervezi rá a második eljövetelre. Ez a második visszatérés tulajdonképp egy idegen beavatkozás-megszállás, ami már jelenleg is zajlik a világban és én személy szerint sem tartom jó ötletnek, amit eddig látok belőle.

Én személy szerint azt feltételezem, hogy egy ilyen tudati művelet közben, ami így ránézésre egy kőkemény spirituális harcnak néz ki más magasabb dimenziós lényekkel, szóval egy ilyen közben kérdés, mennyire várható el tőle az, hogy segítsen egy csapatnak a 3 pont megszerzésében. Mert ő a bárányai szemében egy olyan Szerep, amit számára rendkívül kellemetlen eljátszani, annyira idegen tőle. Jézus amúgy már meghalt és 2000 év (mínusz a trükkösen betett 3 évszázad) után se jött rá ezek szerint senki, hogy ez a mindenkori jelenben is elérhető és mindenki őt imádja. Azaz jó lenne, ha eldöntenétek végre, hogy a kétezer (mínusz 300) évvel ezelőtt szocializálódott személyiséget akarjátok az egyéni tudaton Ez alatt érteni, vagy mondjuk jobb lenne egy modern.

Bárki közületek, akit egy kicsit is megérintett a keresztvíz, bárki-senki-akárki sem képes többé arra, hogy erről a témáról gátak nélkül beszéljen. Ám ha tenni kell valamit, azt biztosan nem azokkal fogja megtenni, akik ott térdepelnek előtte és tőle várnak mindent, hanem azokkal, akik jól tudják, hogy Anti Krisztus is krisztus, mert a tudat szétterülése nem kerüli el az ellenpontját. Kár, hogy ebből vallás lett, mert a leíró és talán egy-két olvasó kivételével mindenki más nagyon ki fog ezen akadni. Pedig ez csak egy technikai probléma, aminek gyökere ott van, hogy Jézus csak addig volt értelmes, amíg egyesülve a tudatszinttel el nem vesztette individualitását. Vagyis 3D-ben értve olyan, hogy Jézus a halálától fogva nem létezik, csak egy nagyobb tudati egység van, amit krisztusinak neveznénk. Ha te ezt eléred, oda is teheted a neved elé, hogy Józsika Krisztus és teheti ezt még meg sok ember, aki így már nem akar szent háborúkat kirobbantani, mert valaki a tudatának hasonló töredékeit egy virtuális tudatba szervezve kiemelte az Előző Világ folyamataiból.

Ne aggódjatok, egy másik hálózatot is megjártam, amit ti iszlám tudathálózatnak neveznétek, voltam Mahdí is. Meg az a másik kettő is a Sztoriban. Az a jó ebben, hogy ez mindenki fölött el van játszva, én pedig szereztem egy remek alvállalkozói referenciát. Kedves Földi emberek! Ez után szeretnék csak a fejlett emberekhez szólni. A többinek pedig maradnék az, aki eddig voltam. Mert az ember abból, amit nem ért azt érti, amit érteni akar.


                                                                                                                                       

                                                                                                                                                Dodó