The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into EnglishA 3D

Biztosan sokan nehezen tudják elképzelni reálisan a helyzetet. 20 év bevétel nélküli meditáció után nincs se fehér lovam, se sportkocsim és nincs is minek megvillannia hófehéren a napfényben. Ellenben van egy egykoron spirituális harcálláspontnak nevezett lakásom, ahol nincs se személyzet, se pincér.

- Tehát azt akarod mondani, hogy felejtsék el a szép szőke herceget a hófehér lovon?

- Nagyon távol áll ez a jellemzés a mai állapotoktól, de nem kizárt, hogy kifejlesztem mondjuk az alakváltás képességét és akkortól mehet!

- Mi a jelenlegi helyzet?

- Nem olyan rossz, mint lehetne és nem olyan jó, mint lehetne.

- Mi szerinted a fő probléma?

- A minket segítő megszálló lények világában majdnem minden fordítva van, mint a mi világunkban és ugye már mondtam, hogy a szakértelmet igencsak hiányolom náluk. 

- Mi van fordítva?

- Náluk a legnagyobb főnök a legokosabb, legszebb és leggazdagabb, mert hatalmának demonstrálása itt a vagyon nagyságához kötött. Hogy ki a legokosabb, legszebb és leggazdagabb, azt én eddig is leszartam, mert tudom milyen az egy komplex világban, hogy nem érthet mindenki mindenhez. A saját dolgaimban legyek jó és értsem azt és ezt kellene tennie mindenkinek. Ezért nem maradt más megoldás, mint a megszállásuk.

- A megszállóink megszállása?

- Csak ez az egy működik.

- Egy emberként hogyan?

- Na ez az! Kiderült, hogy ha ezt a problémát megoldom, már csak egy picit kell tovább mennem, hogy ezt a világgal is megtehessem.

- Te most az univerzumról beszélsz?

- Annál nagyobbról, a fizikai síkról és az ahhoz köthető álomtartományokról. De mivel a fizikai sík minden dimenzióban jelen lett, maradok inkább annál, ahogy ezt a jelenséget az adott dimenziókban nevezik.

- Mondj egyet.

- Holo Mozi.

- De ezt hogy?

- Ha te erről az ÉlményParkról soha nem tudnál meg semmit, attól az még a korokon át a megfelelő emberek számára elérhető.

- Közben hogy te ezeket csinálod, felszállsz a buszra meg ilyenek?

- Még mobiltelefonom is van. Bár ez már inkább egy zsebszámítógép, amivel telefonálni is lehet.

- De mit csinálsz az energiarendszereddel?

- Gondolom nem a technikai részletek érdekelnek, így mondva álcázom.

- Miért?

- Kinek mutogassam? Na és ha sikerül mondjuk a bolt előtt az utcán, akkor mindenki tudja, aki ott volt, hogy micsoda nagy ember vagyok. Ennél sokkal jobb az, ami most van. Ettől függetlenül megvan az, hogy ilyen ember energiarendszeréhez közel jönni és részesülni belőle, csak jobb az is, ha ezt nem érzékelik.

- Miért?

- Így élhetem egy átlagember életét, ami rugalmas szabadságfokot enged a feladataimhoz.

- Ezek milyen feladatok?

- Csináltam magamon egy mentális rajt-cél programozást és haladok az útján. Ugyanennek van egy bárki számára hasznos verziója is, az a neve, hogy holoGPS. Gondolatban lehet lehívni, félálomban gyorsabban lejön.

- Mi ez a holoGPS?

- Egy holoapp. Azt tudja, hogy az utadra rak és bár erőszakkal nem tart rajta, bármikor megnyomhatod az Újratervezés gombot.

- Ehhez egy csomó minden más is kell. Sok apró részlet még.

- Na ezt tudja az app, hogy ezeket a beállításokat automatikusan elvégzi, amiket aztán módosíthatsz is.

- Mi alapján?

- A természetes észszerűség alapján. Ez egy teljesen új szemlélet, nem véletlen nevezem Racionális Ezotériának.

- Mi az a Holo Mozi?

- Mintha feltaláltam volna a televíziót az Égben. Tényleg jó.

- De tudják azt, hogy ez itt a valóság?

- Mivel többnyire energiából vannak, leegyszerűsítve tudnak róla valamit. Mint ahogy te is leegyszerűsítve érzékeled a spirituális valóságot arra hivatkozva, hogy csak ennyit bír el az agyad. Nekik agy helyett más van és hogy mi, azt is sok kutatási meló volt kideríteni. De ki kellett, különben nem lenne a használata biztonságos.

- Kinek?

- Mindenkinek.

- A te életed is része ennek a holomédiának?

- Persze. Az én életem nyitott könyv azok számára, akik képesek elérni egy kompetens dimenziószintet. De inkább tematikus műsornak alkalmas, mert a felületes szemlélő számára nagyon unalmas. Ezért fölöttem inkább szakmai közönség gyűlik össze, szóval én kisklubokban zenélek. Az igazán nagy alakításokat meghagytam nektek.

- Mit jelen egy ilyen nagy alakítás?

- Üzleti tervemet arra alapoztam, hogy rendkívül népszerű lehet egy olyan szolgáltatás, ami kiaknázza azt a helyzetet, ami elkerülhetetlen. 

- Mi az alapötlet?

- Egy Markos-Nádas komédia. Tudjátok a bakter, aki azt látta, hogy a kamion már keresztben áll a vágányon és jön a vonat. Mit tudott tenni, rohant a szomszédokhoz, hogy "gyertek, ilyen balhét is már rég láttatok". Csak én biztonságossá tettem, keretrendszerekkel láttam el és most jegyet szedek rá. 

- Milyen balhé?

- Na ez ebben a legjobb! Nem csattan egymásnak a Két Világ és az ilyen élhető zónáké a jövő, mint amilyen a mi valóságunk. Én pedig tisztességes magánvállalkozóként vagyok itt jelen. Meg is ragadnám az alkalmat, hogy bejelentsem egyik új fejlesztésemet, az Őrangyalt for Nagy Balhé Generátor. Vállalkozásom érzékenyen reagál a menet közben megjelenő piaci igényekre is, sokszor már azok megjelenése előtt is.