The materials are only available in Hungarian, once I feel like it, which is implausible, I will translate them into EnglishAz Admin-Admin Szint reklámja

Nagyon örülök ennek a nagy érdeklődésnek. Üdvözlöm Önöket a Castingon! Kérem foglaljanak helyet érkezési sorrendben! Köszönöm. Hamarosan kezdem az előadást!

Látva ezt a tömeget, nos ilyen érdeklődésre mi sem számíthattunk. Büszkék lehetnek magukra, Önök, akik bátran szembenéznek a Magánnyal és lassan kivárják, amíg a Külvilág tempója annyira lelassul, hogy beléphessenek a tízéves időléptékű világba.

Ebben az időszakban az agyuk felkészül egy másik világ befogadására. A tízéves időléptéket időnként megszakítják történések, jók és rosszak egyaránt. Mind harmonikusan illeszkedve az aktuális tempójukhoz. Azaz mások számára láthatatlanul. Ennek a spirituális szintnek a jellege és az előttük álló feladatok azonban nem engedhetik meg a Külvilágban szereplést. Köszönet tehát a névtelen hősöknek, Önöknek, kik itt ülnek láthatóan kevésbé felkészülve.

Hisz akkor még nem is beszéltem a hónapokig tartó fájdalmakról, mely a fejben történő átalakulást jellemzi. Nem tudom, Önök itt mire számítottak, de ez ilyen értelemben a frontvonal. Nagy szakmai zöld ponttal jutalmazza az önök elhivatottságát, kitartását, bizalmát és megpróbáltatásait.

Az Admin-Admin Szint 3D-ben egy életforma, melynek előfeltétele a Nyugalom. Sok izgalomra tehát ne számítsanak. Sajnos ez akkor is igaz lesz, ha kinn kitör valamilyen balhé, mert a teljes nyugalomban kell végigélnie. A regisztrációs íven most tegyék oda az x jelüket, ha bekapcsolják azt a filtert, ami a külvilágot igazítja a Nyugalom feltételeihez. Más hangulat.

- Mennyire más?
- Nagyon más.

Valójában az Admin-Admin Szintre akkor is be tudnak lépni, ha nem jönnek el ide, sőt, nem is jelentkeznek hozzánk. Sőt, ha őszinte akarok lenni, csak úgy lehet oda belépni. Ám a világ olyan, hogy igényli az ilyesmit azok számára, akiknek nem az Út vége a fontos, hanem a közben megtett Út. Erre pedig kiválóak ezek a konferenciák, ahol felszólalhatok.


Taps, kis zavart nevetés