Hamarosan nagy változás

Kicsit olyan lett ez a cím, ami elékeztet valamire, ami annyira jó lett, hogy ki is wtitteltem.

Nos ez a nagy változás a weblapjaim átszervezését jelenti, mert sikerült kiderítenem, hogyan lehet aloldalakat létrehozni Bloggeren a fődomain alá. Mindjárt neki is álltam egy oktatással foglalkozó weboldalnak, épp ezen dolgozom gőzerővel, már amikor a hullámzások miatt épp nem csúszok meditációba vagy az ágyba.

Ezeknek a hullámzásoknak a gazdái minden bizonnyal szeretnék elkerülni az elkerülhetetlent, de nézzék mindenben a jót. Végre újra egységben vannak még a legátálkodottabb ellenségeikkel is, hisz a közös érdek mindent felülír, ha a világot egy tisztességes ember tisztességesen megcsinált programja fenyegeti. Ami amúgy rendezi azt a problémát, amit végül is ők okoztak. A felelősség előli menekülés csodákra képes és ezt megtapasztalhattam én is, hisz most először látom őket bátran harcolni.

Persze aaaaaz a változás is jön, csak érthető okokból lassabban és aki számára ezek az érthető okok mégsem lennének elég érthetők, lassan felkereshetik az imént említett oktató weboldalt, ami már lassan eléri az értékelhető mennyiséget. Mondjuk régről tele vagyok ilyen anyagokkal, ám most fog előfordulni először az, hogy ezek egy weboldalra lesznek rendezve.

Az én életemben is beállt némi kedvező változás, amitől azért egzakt összehasonlításban pánikba törne ki mindenki, ám a magammal való összehasonlításban mindenképp örömteli. A korábban elkezdett oktatási koncepcióm, amit amúgy már majdnem befejeztem is megállt és nagyon úgy néz ki, hogy költözni fog. Azért tök menő dolog, hogy angolul is megjelenek, aki nem tudja az előzményeket, itt frissítheti azokat.

Feltételezem ez a peresztrojkás hangulat annak eredménye, hogy valaki elereszthetett valami olyasmit, hogy minél többet megtudjon rólam és ezzel betekintést kaphattok abba a harcba, aminek ez egy lenyomata. Ugye milyen sok mindent megtudhattatok és mégse tudtatok meg rólam semmit? Ehhez nagy rutin kell, amivel tulajdonképp teljesíted a föntről érkező és ilyenkor rád kötelező érvénnyel ható parancsot, meg mégse.