Ufóláz csökkentés

Ugye a magyar nyelvben nincs külön szó a földönkívüliekre, hacsak a földönkívülit nem tekintjük annak. Ezért ennek a problémának az áthidalására az angol nyelvből érkezett az ufó kifejezés. Amúgy az ufók eléggé ki vannak azon akadva, ha leufózzuk őket, mert elég sokfélék és ez azonos fogalom alá helyezi mindannyiukat.

Most azokkal foglalkozom, akiket mi az egyiptomi környezetbe helyeznénk. Számtalanszor igyekeztem felhívni a figyelmet arra, hogy az ókorban teljesen másképp gondolkoztak az emberek. Mi alig értenénk valamit belőlük akkor sem, ha minden szavukat értenénk. Az ufókból sem sokat értenénk, mert mi az agyunknak főképp a racionális féltekéjével gondolkodunk, ezért egyéni tudatban érzékeljük a külvilágot.

Az idegenek agyuknak csak annyiben használják a racionális féltekéjüket, ahogy mi az intuíciót. El tudjátok képzelni a két fél közötti kommunikációt? Azért nehéz az ilyet elképzelni, mert te egyéni tudatban jóval több vagy azoknál az embereknél, akik az intuíciót, vagyis a kollektív tudatot használják. Annyival több vagy, amennyivel több a kollektív tudat hozzád képest. Amikor emelkedsz spirituálisan, ezt a kollektív csatornát nyitod meg magadnak és most mondom azt a kurva nagy problémát, amivel ez jár.

Először a te szemszögedből. Mintha az történne, hogy a magyarországi cigányság, akik agyuknak elsődlegesen az intuitív féltekéjüket használják, egyszer csak elkezdik fejleszteni a racionális feltekéjüket is és hirtelen ott állsz szemben egy csomó addig lesajnált, de mostanra nálad sokkal több és okosabb emberrel. Azért lettek ennyire okosak, mert amit eddig hittek a világról, azt meg is értették és a megértésük magasabb szintre emelte a hitüket.

Az ő szemszögükből pedig az történne, hogy az addig lesajnált földi ember, akik eddig agyuknak elsődelegesen csak a racionális féltekéjüket használták, egyszer csak elkezdik használni az intuitív féltekéjüket is és hirtelen ott állnak szemben egy csomó addig lesajnált, de mostanra náluk sokkal több és okosabb emberrel. Azért lettek ennyire okosak, mert amit tudtak eddig a világról, az az új belső információk hatására sokkal magasabb szintre emelte a megértésüket.

Te mit tennél? Első lépésben a hasznodat próbálnád kiaknázni ebből a helyzetből. Tennél róla, hogy a cigányok csak tőled juthassanak pénzhez egy olyan világban, ahol minden pénzbe kerül és igyekeznéd őket a saját szolgálatodba állítani. Na pont ezt teszik az idegenek is egy olyan világban, ahol az energia minősége és mennyisége határozza meg a rangot, azaz a hatalmat. Te sok pénzt igyekeznél ebből csinálni, ők sok energiát. A közös metszéspont a Hatalom. A nagy tanulság, hogy bármennyire is különbözünk, nagyon is egyformák vagyunk. Csak másképp nézünk ki és másképp, másra fordítanánk a hatalmat. Legalább olyan primitívnek látnak minket, mint mi azt a sejket, aki dollárkötegeket szór folyamatosan szét, miközben elmegy valahova.

Jó tudnod, amikor elmész egy ezoterikus közösségbe, ahol a mesternek jó a spirituális kapcsolata az angyalok felé, egy ilyen szándéknak veted alá magad. Amit nyújtanak neked, az a közösség és a biztonság, te pedig adod az energiáidat cserébe. Mivel általában csak jóval később esik neked le, hogy miről is szól a dolog, már nem sokat tehetsz, hisz semmit sem tudsz ezekről az energiákról, ők meg igen. Ha megkockáztatod a kilépést, azonnal árulóvá válsz attól függetlenül, hogy az elején teljesen másról volt szó, mert amit az elején megbeszéltetek, azt az agyad racionális féltekéjével tetted, aminek egyre kisebb lesz a jelentősége, minél több beavatást kapsz.

A cigányok azért ilyen szegények és tudatlanok, mert a saját elitjük ellenérdekelt abban, amit mi felzárkóztatásnak nevezünk. Ha gazdagok és iskolázottak lennének, nem tudnák egyben tartani őket és elveszne a kollektívájuk ereje. A kollektív irányítás alatt lévő emberek nagyon nincsenek felkészülve arra, hogy a gondoskodásból átlépjenek az önállóságba. Ezt bizonyítják azok az arab országok, ahol megkezdődött a demokratizálódás és káosz lett belőle. Persze mindig van egy réteg, akik megértik ezt a világot, ám ezek sem képesek úgy kezelni mondjuk a gazdagságot, mert hiányzik hozzá a generációk alatt felépülő kultúra. Ez azt a veszélyt hordozza, ha a cigányok gazdagok lennének, sokkal nagyobb veszélyt jelentenének erre a világra, mint így és ez biztosítja a cigány elit hatalmát a többségi társadalom részéről a többi cigány felett. A régi vajdarendszer szétverése jelentette ehhez a kulcsot, ám az a lépés logikus, ha nekünk az a célunk, hogy ők is olyanok legyenek, mint mi.

Az idegenek is azt szeretnék, hogy olyanok legyünk, mint ők. Nézzük ezt egy példával, ami egy képzeletbeli hír először a mi, majd az ő világképük szerint.

"Orbán Viktor miniszterelnök tanácsadóival és Karácsony Gergely főpolgármester társaságában látogatást tett a Magyar Villamos Művek Zrt. székházában, ahol megbeszéléseket folytatott Budapest energiaellátásának időszerű kérdéseiről."

"I. Orbanathon fáraó, Rá napisten megtestesülése főpapjaival és Christmasathon isteni szülöttel a Fény Nagytemplomába vonult, hogy a Fény, mely általa ragyog minden otthonban, még fényesebben ragyogjon."

Akkor folytatom a probléma vázolását. Ha odakinn egy idegen elkezd az ő ezotériájukkal foglalkozni, az azt jelenti, hogy elkezdi fejleszteni agyának racionális féltekéjét. Ha jól emlékszem egy amerikai üzletember mondására, ha egy ló el tud számolni tízig, az egy rendkívüli ló, de semmi esetre sem rendkívüli matematikus. Ám ettől ennek az idegen lénynek olyan érzése lesz, hogy ő rendkívüli matematikus lett. Amikor ti elkezdtek foglalkozni a mágiával és rájöttök, mekkora erőtök lett, pont ugyanez a helyzet!

A mestereitek tehát bizonyos értelemben tényleg megvédenek titeket, mint ahogy a segítőitek is terelni szeretnének az úton. Ám ez az út nem arra vezet a részükről, hogy te mindkét agyféltekédet jól használd, hanem arra, nehogy baj legyen ebből és arra törekednek, hogy betereljenek téged a saját maguk által létrehozott és neked szánt környezetbe. Ami tulajdonképp egészen pontosan ugyanaz, amiben a cigányok ma itt élnek. De elmondhatom, hogy van nekem is cigány barátom, ám ő itt nőtt fel és ugyanolyan, mint én. Történt kísérlet arra is, hogy ide költözött vidéki cigányokkal kapcsolatba kerüljek, ám egyszer csak megérkezett az idősebb tesó, aki szó szerint átvette az öccse helyét és a kísérletnek ott is lett vége. A két világ között létrejövő kezdeti kapcsolatot megakadályozta annak veszélye, hogy a fiatalabb tesó a befolyásom alá kerül. De ez fordítva is így történhetett volna, ha kiderül, hogy a feljebb említett barátom itt élt nálam hónapokig, mert az egyik téli éjszakán kitették onnan, ahol addig lakott. Ha tehát itt valaki előre akar lépni, azt csakis úgy teheti, amit egy Franciaországba költözött cigány mondott egy újságírónak. Váratlanul és hirtelen kell lelépni úgy, hogy soha senki ne tudja meg, hol van, különben megjelenik a család és visszarántják maguk közé. Ugyanez a mi világunkban úgy néz ki, hogy nagy ívben leszarnak, amíg ki nem derül, hogy meggazdagodtál. Ekkor az addig téged végig becsmérlő "barátok" hirtelen nagy számban megjelennek, hisz ők mindvégig tudták, hogy egy rendkívüli ember vagy és nagyon örülnek az újbóli találkozásnak. A céljuk persze nem a barátság, mert akkor is ott lettek volna, amikor nélkülözöl. Be akarnak rántani maguk közé, hogy az újonnan kialakuló új minihierarchiában fölötted legyenek.

Érdekességként megjegyezném, hogy volt olyan valóság, ahol rengeteg pénzem lett és ezekből nyílt egy csomó alternatíva, aminek eredményét ültettem át a jelen idővonalomra. Nem érdemes senkinek sem arra törnie, hogy részévé váljon a nyugati elitnek, pláne ha az ember egyben gondolatolvasó is, ha nem akarja megtapasztalni azoknak a cigányoknak a sorsát, akik sikeresen beilleszkedtek. No nem azért, mert itt mindenki rasszista, hanem azért, mert itt senki sincs felkészülve azokra az átkokra, amiket ő kap a többi cigánytól. A rendőrségi kutatásaim során jöttem erre rá, vajon miért alapból ellenségesek a rendőrök a cigányokkal, nos azon túl, amit a tapasztalataik hozzátettek, az a mágia az oka, amit a cigányok átkok formájában egymásra küldenek és ez az átok az, ami megjelenik ilyenkor a rendőrök viselkedésében, akik ugye nincsenek felkészülve ezekre. Nálunk az irigység képez akkora erőt, amin nehéz átjutni és ezért van az, hogy a magyar csak a világszinvonalat ismeri el. Ennek amúgy van egy előnye is, bátran lehet az ember celeb mondjuk Japánban, nyugodtan végigsétálhat itthon az utcán és a CBA-ban (a magyar üzletlánc) a pénztáros is átveri. Sőt, a Prímában is, hiába vedlettek át.

Ezektől az idegenektől arra számítani, hogy nekünk úgy fognak segíteni, ahogy mi azt szeretnénk pont olyan, mint amire számítottak az őslakosok mindenhol, ahol az európaiak megjelentek. De mit tud tenni egy darab ember azon túl, hogy ezeket itt megírja egy olyan blogon, amit naponta 60-an olvasnak? Azért olvassák ennyien (innen nézve igen kevés, föntről nézve megdöbbentően sok), mert működésbe léptek az ilyen esetekre létrehozott mechanizmusok. Tőlük az elhiteltelenítésem, innen nézve pedig a saját programjaim. Amúgy nekem sem célom a minél nagyobb tömeg, van is ilyen mágiám, ami elzavarja innen az inkompetenciát, ám idehúzza a kompetenciát. Nos azt tudja tenni, amit én is tettem. Beül egy lakásba és eltűnik a közéletből és elkezd a háttérben dolgozni. Ha kijön, csak a dobozos verzióval jön ki, különben eltapossák és amíg nem jön ki, addig jobb, ha a bolond ember szerepét alakítja.


Mert a két agyfélteke egyidejű használata arra az isteni rangra emel, amiről mindenki imádkozva beszél, de senki sem akarja látni. Sem itt, sem ott és ebből mindjárt megérteni azt is, miért nem léteznek még mindig az ufók akkor sem, ha itt repkednek körülöttünk és zuhannak le időnként. Ám a technológia fejlődik és hamarosan eljön az idő, amikor már nem lehet tovább tagadni. Na ekkor lesz nagy szükség valakire, aki le tudja a helyzetet kezelni, lefordítva az idegenek is félnek tőle tisztelik, meg az emberek Amerikában is. Semmi kedvem hozzá, de fel vagyok rá készülve. De jobb lenne, ha felbukkanna egy erre nálam alkalmasabb személy, akinek ezeket először kurva gyorsan el kellene olvasnia. Mert ha én csinálom, akkor nem ígérhetek mást, mint amiket tennem kell. Ha ez nem fog nektek tetszeni, arra csakis azt mondhatom, hogy nem szépségversenyre készülök.