Tessék mindent békésen!


- Ugye nem várod el tőlem, hogy angyalnak tekintselek?
- Mi az angyalok képviselői vagyunk.
- Ó, ilyen van itt is. Úgy hívják őket, hogy egyházak. Ti papok vagytok?
- Nehéz erre válaszolni. Ez olyan, mintha megkérdeznéd egy paptól, hogy ők sámánok-e.
- Tehát a szakrális hatalom képviselői vagytok.
- Nálunk nem ilyen a hatalom természete. De tudom, hogy gondolod. Ahogy te gondolod, úgy a politikai hatalom képviselői jóval alattunk helyezkednek el, ők intézik a végrehajtási ügyeket. Mi pedig a döntéshozók vagyunk.
- Azért jóval többet tudok rólatok, mint sejtenéd. Ezeket a döntéseket nem ti hozzátok, mert ti ilyen értelemben csak bábok vagytok.
- Mi az isteni rend képviselői vagyunk és isten hozza meg a döntéseket általunk.
- Tehát teljes átadásban vagytok és egy számotokra is láthatatlan erő vagy entitás akaratát hajtjátok végre.
- Számunkra nagyon furcsa ez az ateista hozzáállás, szeretném ha elfogadnád a mi nézőpontunkat erről. Hisz isten egy és mi ennek az egynek vagyunk a szerves részei.
- Ha istennel kommunikáltok, láttok is valamit?
- Az Arany Fény Sugarát.
- Akkor nézzetek fel most és az a napszemüveges rózsaszín maci, aki vidáman integet felétek, na az én vagyok.
- Hogy merészeled megzavarni az Áramlást?
- Én inkább azt a kérdést tenném fel, ha erre én képes vagyok, akkor ki lehetek? A következő kérdés az lenne, ha én erre képes lehetek, akkor nem lehet, hogy erre más is képes? Mert ha más is képes lehet erre, akkor ti valaki más akaratát is simán végrehajtjátok gyanú és kritika nélkül.
- Isten egy, nem lehet itt más.
- Akkor mivel magyarázod a rózsaszín macit?
- Amit sugallni szeretnél, az nálunk végzetes bűn, mert megkérdőjelezi az isteni csatorna tisztaságát.
- Akkor engem el kell fogadnod az isteni akaratnak. Mert ha nem, olyan leszel, mint nálunk a tudósok, akik a szemük előtt lezajlott mágia után is ragaszkodnak ahhoz, hogy ilyesmi nem létezik. Apropó, amíg be nem mondják a TV-ben, hogy idegenek léteznek, addig ti sem léteztek.
- Nem fogadhatunk el az isteni akaratnak, mert...
- Mert rózsaszín maci képében integetek?
- Mert megjelenésed nem illeszkedik az isteni csatorna méltóságának kereteibe.
- Jó, akkor maradjunk annyiban, hogy én vagyok a sátán. Az embereitek úgyis ezzel riogatják a jónépet.
- Ezt te is elismerted.
- Igen, rájöttem arra, ha megvádolnak valamivel, az a legjobb, ha felvállalod és utána lebuksz az új barátaid előtt. Bár értek olyan vádak is, amiket nem tudok felvállalni, viszont könnyen tudom őket cáfolni. De sátán nem ilyen.
- Miért?
- Két okból. Az egyik az, hogy olvastam sátánról egy érdekes gondolatot egy spiritisztától, miszerint sátán egyáltalán nem az a gonosz lény, akinek azok állítják be, akikre ezek a jellemzők sokkal jobban illenének. Az másik pedig az, hogy nem vagyok vallásos, ezért ezek a szerepek nekem nem sokat jelentenek.
- Akkor sátán álláspontod szerint ki vagy mi?
- Egyetértek abban ezzel a spiritisztával, hogy maga az emberiség. Pontosabban fogalmazva az agyunk racionális féltekének használata. Amikor pedig értelmeznem kellett ezt a szerepet, arra jutottam, hogy olyan, mint belgyógyászok között a sebész, vagy természetgyógyászok közt a szellemsebész.
- Ez a sebész gyógyító?
- Igen, nálatok ismeretlen, de itt egy önálló gyógyítói tevékenységet takar.
- Nálunk senki sem önálló.
- Igen, ismerem a kollektívátok természetét. De el tudod képzelni?
- Bűn lenne még elképzelni is. Ez a sebész hogyan gyógyít?
- Belevág a betegbe, felnyitja a belsejét és ha kell, kivágja a beteg részeket. Olyan is lehet, hogy mesterséges elemeket helyez be, majd összevarja a sebet és a beteg meggyógyul.
- Ez borzasztó! Nekünk erre megvan a technológiánk.
- Nekünk nincs, illetve az illetékesek eltitkolják az emberek elől. Azért érdekelne, nálatok mi volt a technológia előtt ilyen esetekben, amikor fizikai sérülés ért benneteket.
- Nagyon rég volt, senki sem tudja. Amúgy miért titkolják az emberek elől? Ez nagy bűn, nem segíteni a bajba jutottakon.
- Mert ők sokkal jobban hasonlítanak a ti sátánképetekre, mint én, mégis ők a szemetekben a bárányok, akiket gyakran megsajnáltok. Meg azért is, mert az ilyen dolgokat ők megtartják maguknak. Ám a helyzet közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek ti látni szeretitek a dolgokat.
- Az egyszerű világ a boldogság kulcsa, mert nincsenek benne gondok és olyan különbségek, amik megmételyezik az Áramlás rendjét.
- Akkor ti egyenlőek vagytok mindenkivel?
- Nem, szigorú hierarchiában élünk, ami biztosítja az Áramlás rendjét és mindenki boldogságát.
- Ezzel kapcsolatban érdekes felfedezésre jutottam. Lemértem a világitokban a boldogságindexet és 20%-ot mértem, azt is a hierarchia legalján és tetején. Ehhez képest a mi borzasztó világunkban is 50%, ami szétoszlik a különböző rétegek között.
- Ezzel a sátáni szöveggel nem fogod megbontani az évezredes tradíciókon alapuló rendünket. Amit csinálsz, az nálunk nagy bunkóságnak számít.
- Azért érdekelne, amikor ezek a trdíciók kialakultak, minden bizonnyal már volt előtte valami más és akkor ezek nem számítottak bunkóságnak?
- Sátánnal nem vitatkozom.
- Tudom, mennyire nem viselitek jól a kritikát, az ellenvéleményt és a vitát. Biztos zavart okoznak az Áramlásban.
- Mi ezt az Áramlást hozzuk el nektek, amivel beköszönt a Földi Mennyország.
- Kinek a kérésére?
- Sok ima szól hozzánk tőletek.
- Ezek az imák részletezik is, hogyan és mit szeretnének?
- Minket nem érdekelnek az alacsony látószögű vélemények, hisz mi isten akaratát hajtjuk végre. Isten pedig azt akarja, hogy itt is olyan világ legyen, amilyen a miénk az ő nagy megelégedésére.
- Ezt itt úgy hívják, hogy hódítás. Azaz készüljetek a harcra.
- Ugyan, mit tudnátok tenni velünk szemben? Már uraljuk a világotokat.
- Egészen pontosan éjfélig uraltátok, mert átvettem a hatalmat.
- Nem látok semmi változást.
- Na és az integető rózsaszín maci a fejetek fölött?
- Mivel nem tudjuk megmagyarázni, a jelenség nem létezik.
- Tehát úgy csináltok, mintha nem történt volna semmi.
- Minden más zavart okozna az Áramlásban.
- Az olvasók felé jegyzem meg azt, hogy ez a beszélgetés már át van értelmezve a mi világképünkre, az idegenekkel történő kommunikáció ennél sokkal (de sokkal) nehezebb. Nem beszélve az angyalokról, ami ahhoz hasonlít, mintha neveletlen cigánygyerekekkel kellene olyasmiről beszélgetned, ami őket egyáltalán nem érdekli.
- Azt mondtad sebész vagy. Hogyan fogod meggyógytani a világot ezzel a módszerrel?
- Sebész is vagyok, meg sok minden más is. Úgy, hogy belevágok a betegbe és kivágom a beteg részeket.
- Ez mit jelent?
- Sok problémát kell megoldanom. Ilyen a túlnépesedés, az USA dollár olajfüggősége, az iszlám világuralomra törekvése, Kína világuralomra törekvése, a bolygó műanyag- és zajszennyezettségének megszüntetése, a világot uraló pénzmaffia hatalmának megszüntetése, az erőszakos bűnözés megszüntetése, a spirituális világ figyelmen kívül hagyásából fakadó problémák, amiket okozunk és még közel sem értem a végére.
- Ezeket békésen kell csinálnod, különben megindul ellened a galaxis.
- Azért érdekelne, ezeket te hogyan tudnád békésen megvalósítani.
- Úgy, hogy beköszönt az általunk kínált isten földi mennyországa.
- Kösz, de nem. Már van itt egy szakember, aki elkezdett foglalkozni a problémával.
- Ölni fogsz?
- Csak látszólag. Mivel kötelezően rajtam volt egy rakás lehetetlen feltétel, mégis sikerült megoldanom így is.
- Hogyan?
- A megfelelő dimenziószintre kellett emelkednem. Ezért integet neked a rózsaszín maci is föntről. Nos ezen a dimenziószinten létrehoztam egy általam multiplex vetítésnek nevezett rendszert, amihez át kellett szerveznem az emberi tudatot. Nem a jókedvemből ücsörögtem itt 20 évig egy lakásban. Szóval nem ölök meg senkit, hanem áthelyzem őket egy másik pályára. Logikus, ha áthelyzem őket, akkor innen el kell tűnniük.
- De ez tömeggyilkosság.
- Dehogy! Egy szellemsebészi beavatkozás. Annyi különbséggel, hogy itt a beteg részeknek csak egy töredéke kerül vissza energia formában a Forrásba, a többiek olyan alsóbb világokba kerülnek, amik nem érik el az isteni szint paramétereit. Ráadásul olyan jól van megcsinálva, hogy nem is vesznek ebből az utazásból észre semmit.
- De a többiek igen.
- Ja, még dolgozom rajta. Bár az az ötletem, hogy egyszerűen csak tűnjenek el, valamiért nem kapott megfelelő támogatást tőletek, gondolom azért, hogy megindulhasson ellenem a galaxis. Ám egy idő után meguntam azt, hogy hülyének néztek, minden megállapodást megszegtek és nullára apasztottátok a bizalmat, így önálló lépésre szántam el magam.
- Ezzel mindenképp kivívod a haragunkat.
- Vagy hagyom, hogy az a vélemény kerüljön jelentős többségbe nálatok, hogy az a rózsaszín maci nem véletlenül van ott.
- Sosem fogjuk elismerni egy földi ember uralmát.
- Képzeld, az amerikaiak sem fogják soha elismerni egy magyar hatalmát.
- Akkor most mi lesz?
- Nézzétek meg! Nem véletlen csináltam egy hatalmas show-t belőle.
- Így alacsonyítod le ezt a nemes szándékot?
- A másik lehetőség az, hogy így gyógyítok olyan szférákat, akik azért nincsenek, mert nem hisztek bennük. De attól még léteznek, hogy elnyomtátok őket és nem vagytok hajlandóak tudomást venni létezésükről.
- Most fenyegetsz minket?
- Csak jelzem előre, ha itt végeztem, megyek hozzátok.