Nőügyek


A nőügyek lényeges téma, mert az egyéni tudatomnak mindenképp kapcsolódnia kell kollektív tudatokhoz, illetve egy tudat külön szintjeihez. Ám a visszatérés sebessége bizonyos okokból kifolyólag elég gyorsnak számít, onnan nézve pedig lassúnak.

A fizikai test a mélytranszban csak minimális fontossággal van jelen, a visszatéréskor azonban minden tudati átlépés után egyre lényegesebb. Egy mélytransz meditációt nem lehet megszakítani csak úgy fogorvossal, de meg lehet oldani komoly szervezéssel. Ami kapacitásokat köt le. A cél viszont ennél fontosabb és majd megoldjuk, mert ez egyáltalán nem megoldhatatlan, kérdés a mit és hogyan. Ráér akkor kitalálni, ha szembesülök vele.

Mivel 20 éve bevétlek nélkül meditálok, innen azért nem tűnik egyszerűnek az, hogy megfeleljek az ideális álmoknak. Ezért a következő fokozatokat állítottam be az idővonalra. Új fogaim előtti  időszak | Új fogaim utáni időszak | Szalonképességi határok elérése | Pályára lépés. Addigra végzek azzal, amit úgyse értene senki, én is csak csinálom, amit magamnak telepítettem annak idején. Elméletileg vannak forgatókönyvek, ha megvan a minőségi egyezés és a kompetenciamatrix, akár automatikusan is beindulhat és a pozitív jövőjel a Kulcs hozzá.

A szexuális funkcióim passzívak, hisz a meditáció nem igényli a test ilyen igénybevételét, ám a visszatéréskor biztosan elérkezik a pont, amikortól ezek az arányok harmóniába kerülnek egymással. A nagy probléma azonban az, hogy azon kívül mihez is kezdenék egy nővel? Élményre 7/9 ugrik be a legjobban, ahogy érdemes ezt a helyzetet elképzelni. A logika azt mondja, ha tényleg a társam, akkor ez egy jó dolog lehet és itt a tényleg szót meg is erősíteném. Addig viszont ide csak az extrém élményeket kedvelők tudnak csak bejutni, mert amit itt találnak, az meghaladná a képzeletüket. Majd meglátjuk, mi lesz a Pályára Lépéskor.

Ezzel a problémával ráérek akkor foglalkozni, ha szembesülök vele.

Persze, hogyne dugnám meg, ám félig mélytranszban van az agyam és egy ilyen közvetlen energiatöltésnél nagyon, de nagyon meg kell nézni, ki felel meg minden szférának egyszerre. Onnan nem érthető még az energetikai felkészítése sem, amit senki sem tud utólag se megmagyarázni. A probléma érzékeltetésére audiovizuális eszközöket használok. Mivel most még láthatóan az új fogaim előtti időszakot éljük, elég valószínűtlen, hogy beleférnék az ideális női álmokba, így ezzel a kérdéssel egyáltalán nem foglalkozom. Ha megtörténik, megtörténik. Ha nem, nem. Tudd lenni elég dolgom, amihez a magány kell."Minden sikeres férfi mögött ott egy nő! 
Ám ha a statisztikákat nézzük, hogy hány sikertelen férfi mögött áll egy nő, akkor elmondhatjuk, hogy az előbbiek rontottak el valamit."