1ST1 Játék Platform


Az ÉlményPark maga egy holo operációs rendszer, aminek célja, hogy biztosítsa neked a játék kereteit. Az ÉlményPark fő működési területe a Kollektív Tudat, ami érthető is, ha valamivel vezérelni szeretnénk a játékot. De milyen játékot? Itt lép be a képbe mindenki egyéni tudata. Mivel nincs két egyforma ember, az értelmi-érzelmi-tudat szintek is teljesen eltérőek lehetnek. Ha az ÉlményPark esetében arról beszéltem, hogy egy összetett anomáliára lett megoldás, akkor ebben az esetben azt is biztosítani kell, hogy az egyéni tudatok szintjén is legyenek ilyen operációs rendszerek.

Egy ilyen operációs rendszer technikai értelemben egy olyan konkrét személy, akiben komplex értelmezésben működik a világ. Vagyis olyan értelmes emberek, akik az adott tudatszinteken megfelelően képesek önmagukban rendezni a két agyfélteke mintáit. Ha példákat kellene mondanom, ilyesmi jutna eszembe, mint Buddha és Jézus. Ám mivel nem vagyok vallásos és a dologra is egy kicsit más látószögből látok, engem ezek a nevek nem izgatnak fel annyira, mint titeket. Főleg annak ismeretében nem, hogy 1ST1 ezeken az embereken jelentősen túltesz. Most nézzük, az eddig elmondottak hogyan kapcsolódnak egy átlagember életéhez.

Az átlagember fogalma is érdekes. Te azért vagy átlagember, mert elfogadtad mások szándékait és hitét. Ez az úgynevezett kisember fogalma, amit szeretnek hangsúlyozni is a politikusok. Mindenki ismeri a közönséges delfineket, pedig biztos vagyok benne, hogy azok a delfinek mind különlegesnek érzik magukat. A jelenlegi helyzeted az, amivel zártad életed előző filmjét és az, amivel az új film kezdődik. Amit hiszel, neked az van! Ha ezt elhiszed (tényleg elhiszed), akkor a vetítésedben ez meg is jelenik. A tudás pedig bizony képes megrengetni a hitet. Így tudsz kijönni a szorult élethelyzetből, ha először önmagad hitét rendezed. Mert egy földi ember pozícióját két dolog határozza meg. Mit tudsz és hiszel a világról.

1ST1 tehát az én operációs rendszerem, ami az én tudatszintemen fut. A te nézőpontodból az van, hogy ott az ÉlményPark, ahonnan lehet, hogy félálomban le tudsz tölteni appokat és programokat magadnak, amik között biztosan találsz a saját tudatszintednek megfelelő más egyéni tudaton futó operációs rendszereket is. Valamint választhatod az enyémet, aminek előnye, hogy minden tudatszinten megtalálod ugyanazon a néven. A hátránya pedig az, hogy az én mintám közel sem mindenkinek valók. Pont ezért van ilyen széles választási lehetőség, de gondoltam arra is, hogy ez sok lesz elsőre az embereknek, ezért van a MIA, ami-aki automatikusan intézi ezeket az ügyeidet, te pedig amikor erre ráérsz, hogy a belső gondolatiddal tölts el némi időt, tudod módosítani őket.

Van egy weboldal, ahol az én játékaim futnak. Persze sok múlik egy adott ember felkészültségén is, mert könnyen lehet, hogy ami az egyiknek játék, az a másiknak maga a valóság.
1st1.ga